Boekenkrant abonnementen

Kies voor een Boekenkrant abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. De Boekenkrant gidst u maandelijks langs de mooiste aanwinsten in de boekhandel. U kunt ook een Boekenkrant abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 24,00
6 maanden Stopt automatisch
37% korting

€24,95 48,00
1 jaar
48% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Boekenkrant cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 24,00
6 maanden
37% korting

€24,95 48,00
1 jaar
48% korting

Laatste reviews

Over Boekenkrant

Op zoek naar nieuw leesvoer? De Boekenkrant gidst u iedere maand langs de interessantste aanwinsten in de boekhandel. Van romans, thrillers en jeugdliteratuur tot aan non-fictieboeken. In de boekenkrant leest u de nieuwe recensies, persoonlijke interviews en het laatste boekennieuws.

Een Boekenkrant abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Boekenkrant is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 48% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Boekenkrant aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Boekenkrant digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Boekenkrant? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Boekenkrant ook digitaal lezen.

Vrijblijvend kennismaken met Boekenkrant

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteert u tijdelijk van 48% korting. Er is al een Boekenkrant proefabonnement voor €15,00.

Boekenkrant cadeau geven

U kunt een abonnement op Boekenkrant ook cadeau geven. Voor €24,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef Boekenkrant cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 48% op de prijs in de winkel
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Boekenkrant op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.