Boekenkrant

Kies voor een Boekenkrant abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. De Boekenkrant gidst u maandelijks langs de mooiste aanwinsten in de boekhandel.

Boekenkrant abonnement

Op zoek naar nieuw leesvoer? De Boekenkrant gidst u iedere maand langs de interessantste aanwinsten in de boekhandel. Van romans, thrillers en jeugdliteratuur tot aan non-fictieboeken. In de boekenkrant leest u de nieuwe recensies, persoonlijke interviews en het laatste boekennieuws.

Een Boekenkrant abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Boekenkrant is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 48% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Boekenkrant aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Boekenkrant digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Boekenkrant? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Boekenkrant ook digitaal lezen.

Vrijblijvend kennismaken met Boekenkrant

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteert u tijdelijk van 48% korting. Er is al een Boekenkrant proefabonnement voor €15,00.

Boekenkrant cadeau geven

U kunt een abonnement op Boekenkrant ook cadeau geven. Voor €24,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef Boekenkrant cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 48% op de prijs in de winkel
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Boekenkrant op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een Boekenkrant proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Boekenkrant. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een abonnement op Boekenkrant is verkrijgbaar vanaf €15,00. Een proefabonnement voor €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €24,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Boekenkrant abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Boekenkrant abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor Boekenkrant cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Boekenkrant cadeauabonnement voor €24,95.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Boekenkrant is €24,95. Voor deze prijs ontvangt u Boekenkrant 12 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Boekenkrant. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Boekenkrant abonnement heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Boekenkrant verschijnt 12 keer per jaar.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Boekenkrant. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Boekenkrant, neemt u contact op met de klantenservice van Boekenkrant. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.