Landleven

Kies voor een Landleven abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Ontdek Landleven, het tijdschrift vol inspiratie en praktische tips voor tuinieren, koken en doe-het-zelf projecten, speciaal voor liefhebbers van het buitenleven.

Landleven abonnement

Landleven, is het tijdschrift dat uw liefde voor het buitenleven en het plattelandsleven voedt. Of u nu een fervent tuinier, een hobbyboer of gewoon een liefhebber van de natuur bent, Landleven biedt een schat aan inspiratie en praktische tips om uw buitenervaring te verrijken.

De charme van het plattelandsleven

Landleven neemt u mee naar de rustige en idyllische omgeving van het platteland. Het tijdschrift staat boordevol prachtige fotografie en verhalen over het landelijke leven, van sfeervolle boerderijen tot pittoreske dorpen. U leest over traditionele ambachten en komt meer te weten over de rijke geschiedenis en cultuur van het platteland. Daarnaast vindt u inspirerende ideeën om uw eigen buitenruimte te transformeren in een oase van rust en schoonheid.

Praktische tips en doe-het-zelf projecten

Naast inspirerende verhalen biedt Landleven ook een breed scala aan praktische tips en doe-het-zelf projecten. Van tuinieren en koken tot ambachten en decoratie, het tijdschrift geeft u de kennis en tools om zelf aan de slag te gaan. Heeft u altijd al uw eigen groenten willen verbouwen? Met de gedetailleerde zaai- en oogstkalenders en deskundige adviezen wordt het een eitje. Of wat dacht u van het zelf maken van meubels of decoraties voor in huis? Landleven helpt u stap voor stap op weg.

Seizoensgebonden inspiratie

Ieder seizoen brengt zijn eigen charme en uitdagingen met zich mee, en Landleven speelt hier perfect op in. Van lente tot winter, elk nummer zit vol met seizoensgebonden tips en ideeën. Denk aan winterrecepten met producten van het seizoen, zomerse decoratietips voor in de tuin, of herfstactiviteiten voor het hele gezin. U zult merken dat er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken valt, passend bij het seizoen.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende verhalen over het plattelandsleven
  • Praktische tuinier- en klusadviezen
  • Heerlijke seizoensrecepten
  • Doe-het-zelf projecten
  • Tips voor een duurzaam leven

Landleven digitaal lezen

Als abonnee van Landleven leest u alle edities op papier én online. Landleven biedt u een app waarin u de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installeer deze op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot het nieuwste nummer in de app. In de app bewaarde nummers zijn daarna offline in te zien. Fijn in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Landleven cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Landleven cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die Landleven met plezier zal lezen? Geef een Landleven abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Landleven cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 40% op de losse verkoopprijs
  • 11x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Wat kost een abonnement op Landleven?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €20,00. Een jaarabonnement op Landleven kost €47,50. En u geniet tot 40% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor Landleven. En profiteer van dit voordeel.

Wilt u Landleven eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Landleven proefabonnement voor €20,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Landleven abonnement.

Klantenservice

Vragen over een bestelling? En heeft u na 2 weken nog geen bericht ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement op Landleven? Neemt u dan contact met de uitgever van Landleven op. Doe dit onder andere bij vragen of opmerkingen met betrekking tot incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een Landleven proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Landleven. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €20,00.

Een abonnement op Landleven is verkrijgbaar vanaf €20,00. Een proefabonnement voor €20,00. En een cadeauabonnement vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Landleven abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Landleven abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Landleven te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Landleven cadeauabonnement voor €20,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Landleven betaalt u €47,50. Voor deze prijs ontvangt u 11 keer Landleven automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als Landleven abonnee heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Landleven verschijnt 11 keer per jaar.

Landleven komt uit op 09-02, 22-03, 19-04, 24-05, 21-06, 19-07, 23-08, 20-09, 18-10, 22-11, 20-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt middels een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Landleven. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Landleven, neemt u contact op met de klantenservice van Landleven. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Landleven

" Fijn blad als het over de natuur gaat en de dieren en bij binnenkijken bij huizen maar vaak is het niet zo modern voor mij en het bakken met de recepten is niet aan mij ... "

" Mooi en overzichtelijk blad met veel informatie, verhalen, doe het zelf, dier en natuur. Kijk er elke maand naar uit als het blad weer bij mij in de brievenbus valt! "

" Het is een fijn blad om in te lezen staat veel in. Ziet er gezellig uit "

" Een sfeervol blad midden in de natuur én de geschiedenis. Er mogen nog wel wat meer portretten in van plattelanders of over de geschiedenis van een boerderij. Dus niet ... "

" Leuk om aanvullende informatie, interviews e.d te lezenop gebied van ambachten, tuinieren, natuur en dierenleven. Interessante artikelen. "

" Gezellig blad, tegelijkertijd informatief, mooi en vooral smullende recepten. "

" Landleven is een fijn blad om te lezen, leuke verhalen, lekkere recepten, en elk seizoen tips en leuke dingen om te maken. "

" Landleven is fijn om te lezen. De artikelen zijn interessant en gemakkelijk te lezen. De informatieve artikelen vind ik soms wat langdradig. De rubriek van Lenette is ... "

" Fijn om te lezen interessante formaties gezellig om te lezen. Afwisseld per seizoen is ook fijn. "

" Een leuk blad, goed ingedeeld qua lay-out en de onderwerpen die aan bod komen. "