Gonzo abonnementen

Kies voor een Gonzo abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Het onafhankelijke en eigenwijze magazine over vernieuwende muziek en cultuur. Met natuurlijk heel veel muziek, maar ook met film, literatuur, media en maatschappij. U kunt ook een Gonzo abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,95 65,70
6 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Gonzo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,95 65,70
6 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over Gonzo

Gonzo (circus) is Italiaans voor gek en onbezonnen. Gonzo is ook de (geuzen)naam van een ongeremd participerende, hedonistische vorm van verslaggeving bedreven door culthelden als Hunter S. Thompson.

En Gonzo? Gonzo is een tijdschrift als geen ander. De basis is (vernieuwende) muziek. Van daar waaiert het uit naar literatuur, strips, film, theater, beeldende kunst, nieuwe media, vormgeving, maatschappij. Met bij ieder nummer een verzamel-cd vol eigenzinnige, hedendaagse tracks, handgekozen door de redactie. Geniet van muziek met Gonzo!

Een Gonzo abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Gonzo wil proberen is er al een aanbieding vanaf €29,95. Met tot 54% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Gonzo. En profiteer van dit voordeel.

Gonzo digitaal lezen

Met een abonnement op Gonzo ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

Gonzo cadeau geven

U kunt een Gonzo abonnement ook cadeau doen. Voor €29,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Gonzo cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Profiteer van tot 54% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Gonzo op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.