Gonzo abonnementen

Kies voor een Gonzo abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Gonzo abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 53,70
6 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Gonzo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,99 53,70
6 nummers
44% korting

Laatste reviews

Over Gonzo

Gonzo (circus) is Italiaans voor gek en onbezonnen. Gonzo is ook de (geuzen)naam van een ongeremd participerende, hedonistische vorm van verslaggeving bedreven door culthelden als Hunter S. Thompson.

En Gonzo? Gonzo is een tijdschrift als geen ander. De basis is (vernieuwende) muziek. Van daar waaiert het uit naar literatuur, strips, film, theater, beeldende kunst, nieuwe media, vormgeving, maatschappij. Met bij ieder nummer een verzamel-cd vol eigenzinnige, hedendaagse tracks, handgekozen door de redactie. Geniet van muziek met Gonzo!

Wat zijn de kosten van een Gonzo abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €29,99. En u profiteert van tot 44% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Gonzo. En kies uw abonnement.

Gonzo verschijnt 4x per jaar.

Gonzo digitaal lezen

Als abonnee van Gonzo leest u alle nummers op papier én digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Gonzo cadeau geven

U kunt een Gonzo abonnement ook cadeau geven. Voor €29,99 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef Gonzo cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €29,99)
  • 4x per jaar Gonzo thuis bezorgd
  • Bespaar tot 44% op de prijs in de winkel
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Gonzo op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.