Gonzo abonnementen

Kies voor een Gonzo abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het onafhankelijke en eigenwijze magazine over vernieuwende muziek en cultuur. Met natuurlijk heel veel muziek, maar ook met film, literatuur, media en maatschappij. U kunt ook een Gonzo abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 53,70
6 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Gonzo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,99 53,70
6 nummers
44% korting

Laatste reviews

Over Gonzo

Gonzo (circus) is Italiaans voor gek en onbezonnen. Gonzo is ook de (geuzen)naam van een ongeremd participerende, hedonistische vorm van verslaggeving bedreven door culthelden als Hunter S. Thompson.

En Gonzo? Gonzo is een tijdschrift als geen ander. De basis is (vernieuwende) muziek. Van daar waaiert het uit naar literatuur, strips, film, theater, beeldende kunst, nieuwe media, vormgeving, maatschappij. Met bij ieder nummer een verzamel-cd vol eigenzinnige, hedendaagse tracks, handgekozen door de redactie. Geniet van muziek met Gonzo!

Een Gonzo abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Gonzo is er al een aanbieding vanaf €29,99. U profiteert van tot 44% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Gonzo. En kies het abonnement dat bij u past.

Gonzo digitaal lezen

Met een abonnement op Gonzo ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

Gonzo cadeau geven

U kunt een Gonzo abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €29,99. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een Gonzo abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 44% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €29,99
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 4x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Gonzo op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.