Gonzo

Gonzo magazine brengt u diepgaande verhalen en unieke perspectieven op muziek, cultuur en kunst. Ontdek boeiende interviews, uitgebreide reportages en scherpe analyses van de meest intrigerende artiesten en fenomenen. Gonzo neemt u mee buiten de gebaande paden en biedt een verfrissende kijk op de wereld.

Met elke editie van Gonzo magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de culturele scene. Laat u inspireren door prachtige fotografie en meeslepende verhalen die uw kijk op kunst en muziek verrijken.

Gonzo abonnement

Gonzo is een uniek tijdschrift dat zijn lezers meeneemt op een boeiende reis door de wereld van muziek, cultuur en kunst. Dit eigenzinnige blad onderscheidt zich door diepgravende interviews, uitgebreide reportages en verrassende fotoreportages. Gonzo heeft een eigen stijl die zowel kritisch als liefdevol is, met een scherp oog voor detail en een brede blik op de wereld. Of u nu een fervente muziekliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar culturele trends, Gonzo biedt een verfrissend en inspirerend perspectief.

Unieke interviews en reportages

Gonzo weet telkens weer te verrassen met diepte-interviews met zowel bekende als opkomende artiesten. Deze gesprekken gaan verder dan de oppervlakkigheid en bieden een intieme blik op de persoon achter de muziek. Daarnaast zijn de reportages in Gonzo altijd meeslepend en gedetailleerd. Of het nu gaat om een muziekfestival, een kunsttentoonstelling of een culturele beweging, Gonzo brengt de verhalen tot leven met een ongeëvenaard gevoel voor sfeer en context.

De fotoreportages in Gonzo zijn niet zomaar illustraties, maar vormen een integraal onderdeel van de verhalen die verteld worden. De fotografen van Gonzo weten momenten vast te leggen die zowel esthetisch als emotioneel krachtig zijn. Deze visuele elementen geven het blad een extra dimensie en zorgen ervoor dat de lezers keer op keer geboeid blijven. Of het nu gaat om concertfoto's, portretten of snapshots van het culturele leven, de beelden in Gonzo zijn altijd van hoge kwaliteit en perfect afgestemd op de inhoud.

Met in ieder nummer:

  • Diepte-interviews met muzikanten en kunstenaars
  • Uitgebreide reportages over culturele evenementen
  • Indrukwekkende fotoreportages
  • Recensies van nieuwe albums en tentoonstellingen
  • Verhalen achter de schermen van de muziek- en kunstwereld

Gonzo digitaal lezen

Abonnees van Gonzo ontvangen alle edities op papier én digitaal.

Gonzo cadeau geven

U kunt een Gonzo abonnement ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €29,95. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een Gonzo abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Gonzo cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Bespaar tot 54% op de losse verkoopprijs
  • 4x per jaar Gonzo automatisch thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Gonzo?

Voor wie Gonzo wil proberen is er al een aanbieding vanaf €29,95. Een jaarabonnement op Gonzo kost €29,95. Met tot 54% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle actuele Gonzo aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Gonzo abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot een aanvraag via deze website? En heeft u na 14 dagen geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement op Gonzo? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, adreswijziging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Gonzo 6 nummers €29,95 54%
Titel Periode Prijs Korting
Gonzo 6 nummers €29,95 54%

Een Gonzo abonnement is verkrijgbaar vanaf €29,95. En een cadeauabonnement vanaf €29,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Gonzo heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Gonzo abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Gonzo cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Gonzo cadeauabonnement voor €29,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Gonzo betaalt u €29,95. Hiervoor ontvangt u Gonzo 4 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Gonzo. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van Gonzo heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Gonzo komt 4 keer per jaar uit.

Gonzo verschijnt op 08-03, 10-05, 05-07, 06-09, 08-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad een dag later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van Gonzo. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Gonzo, neemt u contact op met de klantenservice van Gonzo. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.