Gonzo abonnementen

Kies voor een Gonzo abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Gonzo abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 53,70
1 jaar (6 nrs.)
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Gonzo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,99 53,70
1 jaar (6 nrs.)
44% korting

Laatste reviews

Over Gonzo

Gonzo (circus) is Italiaans voor gek en onbezonnen. Gonzo is ook de (geuzen)naam van een ongeremd participerende, hedonistische vorm van verslaggeving bedreven door culthelden als Hunter S. Thompson.

En Gonzo? Gonzo is een tijdschrift als geen ander. De basis is (vernieuwende) muziek. Van daar waaiert het uit naar literatuur, strips, film, theater, beeldende kunst, nieuwe media, vormgeving, maatschappij. Met bij ieder nummer een verzamel-cd vol eigenzinnige, hedendaagse tracks, handgekozen door de redactie. Geniet van muziek met Gonzo!

Gonzo (circus) Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Gonzo. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Gonzo klantenservice