kM Magazine

Kies voor een kM Magazine abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedere kunstliefhebber, kunstenaar, vormgever of restaurator. Met alles over kunst en materiaal.

kM Magazine abonnement

De inhoud van het tijdschrift bestrijkt het volledige spectrum van de kunst. kM laat ook jonge kunstenaars aan het woord, biedt ruimte voor experimentele projecten en werpt een blik op de geschiedenis. kM verheldert gespecialiseerde kennis aan de hand van voorbeelden en behandelt de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst en materiaal.

Als abonnee van kM (kunstenaarsmateriaal)...

...ontvangt u altijd als eerste het nieuwste nummer
...mist u geen enkel nummer
...profiteert u van leuke kortingsacties en abonneevoordelen
...en nog veel meer!

Voor wie kM Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €9,50. U geniet tot 51% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kM Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met kM Magazine

Wilt u kM Magazine eerst zelf ervaren alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een kM Magazine proefabonnement voor €9,50.

kM Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op kM Magazine? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €9,50. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van kM Magazine zal genieten? Geef een abonnement op kM Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Een abonnement is tot 51% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van kM Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u kM Magazine voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €9,50.

Een abonnement op kM Magazine is verkrijgbaar vanaf €9,50. Een proefabonnement voor €9,50. En een cadeauabonnement vanaf €9,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen kM Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een kM Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op kM Magazine te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een kM Magazine cadeauabonnement voor €9,50.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

De prijs van een jaarabonnement op kM Magazine is €17,95. Hiervoor ontvangt u kM Magazine 4 keer.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

kM Magazine komt 4 keer per jaar uit.

kM Magazine komt uit op 22-03, 21-06, 20-09, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van kM Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op kM Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van kM Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.