kM Magazine abonnementen

Kies voor een kM Magazine abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedere kunstliefhebber, kunstenaar, vormgever of restaurator. Met alles over kunst en materiaal. U kunt ook een kM Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,50 18,26
2 nummers Stopt automatisch
48% korting

€17,95 36,52
4 nummers
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op kM Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 18,26
2 nummers
48% korting

€17,95 36,52
4 nummers
51% korting

Laatste reviews

Over kM Magazine

De inhoud van het tijdschrift bestrijkt het volledige spectrum van de kunst. kM laat ook jonge kunstenaars aan het woord, biedt ruimte voor experimentele projecten en werpt een blik op de geschiedenis. kM verheldert gespecialiseerde kennis aan de hand van voorbeelden en behandelt de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst en materiaal.

Als abonnee van kM (kunstenaarsmateriaal)...

...ontvangt u altijd als eerste het nieuwste nummer
...mist u geen enkel nummer
...profiteert u van leuke kortingsacties en abonneevoordelen
...en nog veel meer!

Een kM Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met kM Magazine is er al een abonnement vanaf €9,50. U profiteert van tot 51% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor kM Magazine. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met kM Magazine

Niet overtuigd? Kies in dat geval voor een kM Magazine proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een kM Magazine proefabonnement is er al voor €9,50.

kM Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om kM Magazine cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €9,50. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef kM Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 51% korting op de winkelprijs
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van kM Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.