Tekstblad abonnementen

Kies voor een Tekstblad abonnement met tot 62% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over tekst en communicatie. Voor iedereen die professioneel in tekst is geïnteresseerd. U kunt ook een Tekstblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,95 33,00
3 nummers Stopt automatisch
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tekstblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 33,00
3 nummers
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

Laatste reviews

Over Tekstblad

Tekstblad buigt zich over alles wat met tekst & communicatie te maken heeft. Van de website van het NOS Jeugdjournaal en bijsluiters bij geneesmiddelen tot de columns van Aaf Brandt Corstius en de debatteerstijl van Geert Wilders.

Helder, analytisch, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. De redactie onderhoudt uitstekende, doch onafhankelijke relaties met zowel wetenschap (universiteiten, hogescholen) als praktijk (communicatiebureaus, copywriters).

Een Tekstblad abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Tekstblad wil proberen is er al een aanbieding vanaf €12,95. En u geniet tot 62% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Tekstblad. En kies uw abonnement.

Tekstblad verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Tekstblad

Met een proefabonnement op Tekstblad maakt u voordelig kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een Tekstblad proefabonnement voor €12,95.

Tekstblad cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op Tekstblad? Dat is mogelijk. Voor €12,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die Tekstblad met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Tekstblad cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 62% korting op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Geef al voor €12,95 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tekstblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.