Tekstblad abonnementen

Kies voor een Tekstblad abonnement met tot 62% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over tekst en communicatie. Voor iedereen die professioneel in tekst is geïnteresseerd. U kunt ook een Tekstblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,95 33,00
3 nummers Stopt automatisch
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tekstblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 33,00
3 nummers
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

Laatste reviews

Over Tekstblad

Tekstblad buigt zich over alles wat met tekst & communicatie te maken heeft. Van de website van het NOS Jeugdjournaal en bijsluiters bij geneesmiddelen tot de columns van Aaf Brandt Corstius en de debatteerstijl van Geert Wilders.

Helder, analytisch, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. De redactie onderhoudt uitstekende, doch onafhankelijke relaties met zowel wetenschap (universiteiten, hogescholen) als praktijk (communicatiebureaus, copywriters).

Voor wie wil kennismaken met Tekstblad is er al een abonnement vanaf €12,95. U geniet tot 62% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Tekstblad aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Tekstblad

Met een proefabonnement op Tekstblad maakt u voordelig kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Tekstblad proefabonnement voor €12,95.

Tekstblad cadeau geven

U kunt een Tekstblad abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €12,95. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die Tekstblad met plezier zal lezen? Geef Tekstblad cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 62% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €12,95 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tekstblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.