Tekstblad abonnementen

Kies voor een Tekstblad abonnement met tot 62% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over tekst en communicatie. Voor iedereen die professioneel in tekst is geïnteresseerd. U kunt ook een Tekstblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,95 33,00
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
61% korting

€24,95 66,00
1 jaar (6 nrs.)
62% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tekstblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 33,00
6 maanden (3 nrs.)
61% korting

€24,95 66,00
1 jaar (6 nrs.)
62% korting

Laatste reviews

Over Tekstblad

Tekstblad buigt zich over alles wat met tekst & communicatie te maken heeft. Van de website van het NOS Jeugdjournaal en bijsluiters bij geneesmiddelen tot de columns van Aaf Brandt Corstius en de debatteerstijl van Geert Wilders.

Helder, analytisch, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. De redactie onderhoudt uitstekende, doch onafhankelijke relaties met zowel wetenschap (universiteiten, hogescholen) als praktijk (communicatiebureaus, copywriters).

Voordelen Tekstblad abonnement

  • De nieuwe Tekstblad altijd als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

Tekstblad Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Tekstblad. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Tekstblad klantenservice