Tekstblad abonnementen

Kies voor een Tekstblad abonnement met tot 62% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over tekst en communicatie. Voor iedereen die professioneel in tekst is geïnteresseerd. U kunt ook een Tekstblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,95 33,00
3 nummers Stopt automatisch
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tekstblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 33,00
3 nummers
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

Laatste reviews

Over Tekstblad

Tekstblad buigt zich over alles wat met tekst & communicatie te maken heeft. Van de website van het NOS Jeugdjournaal en bijsluiters bij geneesmiddelen tot de columns van Aaf Brandt Corstius en de debatteerstijl van Geert Wilders.

Helder, analytisch, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. De redactie onderhoudt uitstekende, doch onafhankelijke relaties met zowel wetenschap (universiteiten, hogescholen) als praktijk (communicatiebureaus, copywriters).

Een Tekstblad abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Tekstblad is er al een aanbieding vanaf €12,95. U profiteert van tot 62% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Tekstblad. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Tekstblad

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Tekstblad proefabonnement voor €12,95.

Tekstblad cadeau geven

U kunt een Tekstblad abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €12,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die Tekstblad met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Tekstblad cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 62% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 6x per jaar Tekstblad thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tekstblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.