Schrijven Magazine abonnementen

Kies voor een Schrijven Magazine abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift met alle informatie voor het schrijven en uitgeven van uw eigen boek. U kunt ook een Schrijven Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,75 25,05
3 nummers Stopt automatisch
46% korting

€27,50 50,10
6 nummers
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Schrijven Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 25,05
3 nummers
46% korting

€27,50 50,10
6 nummers
46% korting

Laatste reviews

  • Nellemieke
Informatief, inspirerend. Heeft mij aangemoedigd.

Het schrijverswereldje is een aparte wereld waarin je als nieuwkomer snel kan verdrinken. Het blad schrijven geeft je een inkijk hoe je je schrijftalent kan verbeteren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Schrijven Magazine

Schrijven Magazine is het lijfblad van iedereen die schrijft. Van de geïnspireerde hobbyist tot de toekomstige winnaar van de AKO Literatuurprijs. Met heel veel praktische tips, workshops en nuttige adressen, maar ook interviews met redacteuren, agenten, beginnende én gevestigde auteurs. Bent u auteur en is schrijven uw hobby? Word dan nu abonnee op Schrijven Magazine.

Voor wie wil kennismaken met Schrijven Magazine is er al een abonnement vanaf €13,75. U profiteert van tot 46% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Schrijven Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Schrijven Magazine

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Schrijven Magazine proefabonnement is er al voor €13,75.

Schrijven Magazine cadeau geven

U kunt een Schrijven Magazine abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €13,75. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van Schrijven Magazine zal genieten? Geef een abonnement op Schrijven Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 46% korting op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Schrijven Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.