Schrijven Magazine abonnementen

Kies voor een Schrijven Magazine abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift met alle informatie voor het schrijven en uitgeven van uw eigen boek. U kunt ook een Schrijven Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,75 20,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
34% korting

€27,50 41,70
1 jaar (6 nrs.)
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Schrijven Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 20,85
6 maanden (3 nrs.)
34% korting

€27,50 41,70
1 jaar (6 nrs.)
34% korting

Laatste reviews

  • Nellemieke
Informatief, inspirerend. Heeft mij aangemoedigd.

Het schrijverswereldje is een aparte wereld waarin je als nieuwkomer snel kan verdrinken. Het blad schrijven geeft je een inkijk hoe je je schrijftalent kan verbeteren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Schrijven Magazine

Schrijven Magazine is het lijfblad van iedereen die schrijft. Van de geïnspireerde hobbyist tot de toekomstige winnaar van de AKO Literatuurprijs. Met heel veel praktische tips, workshops en nuttige adressen, maar ook interviews met redacteuren, agenten, beginnende én gevestigde auteurs. Ben jij auteur en is schrijven jouw hobby? Word dan nu abonnee op Schrijven Magazine.

Schrijven Magazine cadeauabonnement

Bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een schrijvende vriend of vriendin verrassen? Geef een Schrijven Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Schrijven Magazine abonnement

  • De nieuwe editie altijd als eerste in huis
  • Telkens info over het schrijven en uitgeven van je eigen boek
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs

Schrijven Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Schrijven Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Schrijven Magazine klantenservice