Schrijven Magazine abonnementen

Kies voor een Schrijven Magazine abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift met alle informatie voor het schrijven en uitgeven van uw eigen boek. U kunt ook een Schrijven Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,75 20,85
3 nummers Stopt automatisch
34% korting

€27,50 41,70
6 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Schrijven Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 20,85
3 nummers
34% korting

€27,50 41,70
6 nummers
34% korting

Laatste reviews

  • Nellemieke
Informatief, inspirerend. Heeft mij aangemoedigd.

Het schrijverswereldje is een aparte wereld waarin je als nieuwkomer snel kan verdrinken. Het blad schrijven geeft je een inkijk hoe je je schrijftalent kan verbeteren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Schrijven Magazine

Schrijven Magazine is het lijfblad van iedereen die schrijft. Van de geïnspireerde hobbyist tot de toekomstige winnaar van de AKO Literatuurprijs. Met heel veel praktische tips, workshops en nuttige adressen, maar ook interviews met redacteuren, agenten, beginnende én gevestigde auteurs. Ben jij auteur en is schrijven jouw hobby? Word dan nu abonnee op Schrijven Magazine.

Een Schrijven Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Schrijven Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €13,75. En u geniet tot 34% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Schrijven Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Schrijven Magazine verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Schrijven Magazine

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Schrijven Magazine proefabonnement. En probeer dit unieke tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Schrijven Magazine proefabonnement is er al voor €13,75.

Schrijven Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Schrijven Magazine ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €13,75. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Schrijven Magazine met plezier zal lezen? Geef Schrijven Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €13,75

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Schrijven Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.