Schrijven Magazine

Schrijven Magazine is het tijdschrift voor iedereen die gepassioneerd is over schrijven en zich wil ontwikkelen als schrijver. Elke editie biedt u inspirerende interviews met bekende auteurs, praktische tips en technieken om uw schrijfvaardigheden te verbeteren, en diepgaande artikelen over verschillende schrijfgenres. Of u nu romans, poëzie, of non-fictie schrijft, Schrijven Magazine helpt u om uw creativiteit te stimuleren en uw schrijfdoelen te bereiken.

Met Schrijven Magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste trends in de schrijverswereld en krijgt u waardevolle adviezen van experts. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die serieus bezig is met schrijven en zijn of haar schrijfcarrière naar een hoger niveau wil tillen.

Schrijven Magazine abonnement

Schrijven Magazine is hét tijdschrift voor iedereen die houdt van schrijven. Of u nu een beginnende schrijver bent of al jarenlang verhalen schrijft, Schrijven Magazine biedt inspiratie, tips en adviezen die u helpen om uw schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Inspirerende interviews

Elke editie van Schrijven Magazine staat boordevol inspirerende interviews met bekende en opkomende auteurs. U krijgt een kijkje achter de schermen van hun schrijfproces, ontdekt hun tips voor succes en leert hoe zij omgaan met uitdagingen. Bestsellerauteurs zoals Arthur Japin en Hanna Bervoets geven praktische inzichten die u kunt toepassen in uw eigen werk.

Praktische schrijftips

Naast interviews biedt Schrijven Magazine tal van praktische schrijftips en -technieken. Van het opbouwen van sterke personages tot het creëren van een meeslepende plot, de artikelen zijn geschreven door experts die hun kennis graag met u delen. Of u nu werkt aan een roman, een kort verhaal of poëzie, de tips in Schrijven Magazine helpen u om uw schrijfstijl te verfijnen en uw creativiteit te vergroten.

Competities en uitdagingen

Schrijven Magazine organiseert regelmatig schrijfwedstrijden en uitdagingen waar u aan kunt deelnemen. Dit is een geweldige manier om uzelf uit te dagen, feedback te krijgen op uw werk en mogelijk zelfs uw werk gepubliceerd te zien. Deze competities bieden niet alleen een kans om te winnen, maar ook om deel uit te maken van een actieve schrijfgemeenschap en nieuwe contacten te leggen met medeschrijvers.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende interviews met auteurs
  • Praktische schrijftips en technieken
  • Inzichten in het schrijfproces
  • Schrijfwedstrijden en uitdagingen
  • Recensies van nieuwe boeken en schrijfproducten
  • Updates over schrijfevenementen en workshops

Schrijven Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Schrijven Magazine cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €13,75 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Schrijven Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Schrijven Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 46% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • 6x per jaar Schrijven Magazine thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Schrijven Magazine?

Voor wie wil kennismaken met Schrijven Magazine is er al een aanbieding vanaf €13,75. Een jaarabonnement op Schrijven Magazine kost €27,50. En u geniet tot 46% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor Schrijven Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Met een Schrijven Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Schrijven Magazine proefabonnement voor €13,75.

Bekijk de aanbiedingen voor een Schrijven Magazine abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een aanvraag? En heeft u na 2 weken nog geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Schrijven Magazine op. Doe dit o.a. bij vragen met betrekking tot incasso's en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Schrijven Magazine 3 nummers €13,75 46%
Schrijven Magazine 6 nummers €27,50 46%
Titel Periode Prijs Korting
Schrijven Magazine 3 nummers €13,75 46%
Schrijven Magazine 6 nummers €27,50 46%

Ja. Met een proefabonnement kunt u Schrijven Magazine voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €13,75.

Een abonnement op Schrijven Magazine is verkrijgbaar vanaf €13,75. Een proefabonnement voor €13,75. En een cadeauabonnement vanaf €13,75. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Schrijven Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Schrijven Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Schrijven Magazine cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Schrijven Magazine cadeauabonnement voor €13,75.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Schrijven Magazine is €27,50. Voor deze prijs ontvangt u 6 keer Schrijven Magazine.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Schrijven Magazine verschijnt 6 keer per jaar.

Schrijven Magazine komt uit op 09-02, 05-04, 07-06, 02-08, 04-10, 29-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Schrijven Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Schrijven Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Schrijven Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Schrijven Magazine

" Het schrijverswereldje is een aparte wereld waarin je als nieuwkomer snel kan verdrinken. Het blad schrijven geeft je een inkijk hoe je je schrijftalent kan verbeteren. "