Dans Magazine abonnementen

Kies voor een Dans Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen met een passie voor dansen. U kunt ook een Dans Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€11,95 18,00
3 nummers Stopt automatisch
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 18,00
3 nummers
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

Laatste reviews

  • esther

Mooie reportages en vaak prachtige foto's.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Dans Magazine

Dans is er voor iedereen met een passie voor dans. Van ballet tot streetdance. Ontwikkelingen, achtergronden, reportages, portretten van bekende dansers en choreografen en natuurlijk ruim aandacht voor aanstormend talent.

Is dansen uw passie en wilt u alle 'ins en outs’ weten van de danswereld? Neem dan een abonnement op Dans!

Een Dans Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Dans Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €11,95. Met tot 45% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Dans Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Dans Magazine

Met een proefabonnement op Dans Magazine maakt u voordelig kennis met dit unieke magazine. het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Dans Magazine proefabonnement is er al voor €11,95.

Dans Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om Dans Magazine cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €11,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Dans Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Dans Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €11,95 (stop automatisch)
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 45% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Dans Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.