Dans Magazine abonnementen

Kies voor een Dans Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen met een passie voor dansen. U kunt ook een Dans Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€11,95 18,00
3 nummers Stopt automatisch
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 18,00
3 nummers
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

Laatste reviews

  • esther

Mooie reportages en vaak prachtige foto's.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Dans Magazine

Dans is er voor iedereen met een passie voor dans. Van ballet tot streetdance. Ontwikkelingen, achtergronden, reportages, portretten van bekende dansers en choreografen en natuurlijk ruim aandacht voor aanstormend talent.

Is dansen uw passie en wilt u alle 'ins en outs’ weten van de danswereld? Neem dan een abonnement op Dans!

Wat zijn de kosten van een abonnement op Dans Magazine? Voor wie wil kennismaken met Dans Magazine is er al een abonnement vanaf €11,95. En tot 45% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Dans Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Dans Magazine verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Dans Magazine

Wilt u Dans Magazine eerst vrijblijvend proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Dans Magazine proefabonnement voor €11,95.

Dans Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om Dans Magazine cadeau te geven. Voor €11,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef Dans Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €11,95 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Bespaar tot 45% op de winkelprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Dans Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.