Dans Magazine abonnementen

Kies voor een Dans Magazine abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen met een passie voor dansen. U kunt ook een Dans Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€11,95 22,47
3 nummers Stopt automatisch
47% korting

€19,95 44,94
6 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 22,47
3 nummers
47% korting

€19,95 44,94
6 nummers
56% korting

Laatste reviews

  • esther

Mooie reportages en vaak prachtige foto's.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Dans Magazine

Dans is er voor iedereen met een passie voor dans. Van ballet tot streetdance. Ontwikkelingen, achtergronden, reportages, portretten van bekende dansers en choreografen en natuurlijk ruim aandacht voor aanstormend talent.

Is dansen uw passie en wilt u alle 'ins en outs’ weten van de danswereld? Neem dan een abonnement op Dans!

Een Dans Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Dans Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €11,95. U geniet tot 56% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Dans Magazine aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Dans Magazine

Met een Dans Magazine proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Dans Magazine proefabonnement is er al voor €11,95.

Dans Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Dans Magazine ook cadeau doen. Voor €11,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die Dans Magazine met plezier zal lezen? Geef een Dans Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 56% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Dans Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.