Lust For Life Magazine abonnementen

Kies voor een Lust For Life Magazine abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét muziekblad over de helden van weleer en de betere bands van nu. Lust for Life is het magazine met geweldige interviews, uitgebreide recensies en de dikste recensierubriek van de Benelux. U kunt ook een Lust For Life Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€30,00 39,75
5 nummers
25% korting

€59,00 79,50
10 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lust For Life Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€30,00 39,75
5 nummers
25% korting

€59,00 79,50
10 nummers
26% korting

Laatste reviews

 • Bijblijven, Lust for Life lezen

Fijn blad met goede stukken en cdrecensies.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Informatief muziekblad

Mooi blad waar veel muziekinformatie in staat.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Steven V P

Lust For Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit.

Over Lust For Life Magazine

Lust For Life is de opvolger van het befaamde muziekmagazine Revolver en diens voorganger Aloha. Lust For Life schrijft over de grote muzikale helden van weleer en de betere bands en acts van nu. Het blad onderscheidt zich door zijn ruime en frisse opmaak, de opgewekte ‘tone of voice ', diepgravende interviews en artikelen, stijlvolle fotografie en een brede opzet.

Zo heeft Lust For Life Magazine de grootste rubriek met recensies van de Benelux en columns van bekende popkenners, maar wordt er ook aandacht besteed aan audioapparatuur, gadgets en muzikale stedentrips. Verder geeft het magazine maandelijks uitgaans- en theatertips en worden muziekboeken en popfoto-exposities belicht.

Kortom: met Lust For Life bent u als serieuze muziekliefhebber in één klap onder de pannen! Probeer het blad nu zelf en neem hier een zeer voordelig (proef)abonnement!

Een Lust for Life Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Lust for Life Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €13,95. Met tot 33% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Lust for Life Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Lust for Life Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een Lust for Life Magazine abonnement cadeau te doen. Voor €13,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Lust for Life Magazine zal genieten? Geef een abonnement op Lust for Life Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar als eerste Lust for Life Magazine in de bus
 • Een abonnement is tot 33% voordeliger dan het magazine los kopen
 • Geef een abonnement cadeau al vanaf €13,95

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Lust for Life Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.