Lust for Life Magazine abonnementen

Kies voor een Lust for Life Magazine abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Dit muziektijdschrift is de opvolger van het befaamde Revolver Magazine. Het magazine schrijft over de grote muzikale helden van weleer en de bands van nu die zouden kunnen uitgroeien tot de helden van de toekomst. U kunt ook een Lust for Life Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,95 20,85
3 nummers Stopt automatisch
33% korting

€30,00 41,70
6 nummers
28% korting

€49,00 69,50
10 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lust for Life Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,95 20,85
3 nummers
33% korting

€30,00 41,70
6 nummers
28% korting

€49,00 69,50
10 nummers
29% korting

Laatste reviews

 • Bijblijven, Lust for Life lezen

Fijn blad met goede stukken en cdrecensies.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Informatief muziekblad

Mooi blad waar veel muziekinformatie in staat.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Steven V P

Lust for Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit.

Over Lust for Life Magazine

Lust For Life is de opvolger van het befaamde muziekmagazine Revolver en diens voorganger Aloha. Lust For Life schrijft over de grote muzikale helden van weleer en de betere bands en acts van nu. Het blad onderscheidt zich door zijn ruime en frisse opmaak, de opgewekte ‘tone of voice ', diepgravende interviews en artikelen, stijlvolle fotografie en een brede opzet.

Zo heeft Lust For Life Magazine de grootste rubriek met recensies van de Benelux en columns van bekende popkenners, maar wordt er ook aandacht besteed aan audioapparatuur, gadgets en muzikale stedentrips. Verder geeft het magazine maandelijks uitgaans- en theatertips en worden muziekboeken en popfoto-exposities belicht.

Kortom: met Lust For Life bent u als serieuze muziekliefhebber in één klap onder de pannen! Probeer het blad nu zelf en neem hier een zeer voordelig (proef)abonnement!

Wat zijn de kosten van een abonnement op Lust for Life Magazine? Voor wie Lust for Life Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €13,95. En u geniet tot 33% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Lust for Life Magazine. En pak dit voordeel.

Lust for Life Magazine verschijnt 12x per jaar.

Lust for Life Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Lust for Life Magazine ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €13,95. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die Lust for Life Magazine met plezier zal lezen? Geef een Lust for Life Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €13,95)
 • 12x per jaar als eerste Lust for Life Magazine in huis
 • Bespaar tot 33% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Lust for Life Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.