Lust For Life Magazine

Kies voor een Lust For Life Magazine abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét muziekblad over de helden van weleer en de betere bands van nu. Lust for Life is het magazine met geweldige interviews, uitgebreide recensies en de dikste recensierubriek van de Benelux.

Lust For Life Magazine abonnement

Lust For Life is de opvolger van het befaamde muziekmagazine Revolver en diens voorganger Aloha. Lust For Life schrijft over de grote muzikale helden van weleer en de betere bands en acts van nu. Het blad onderscheidt zich door zijn ruime en frisse opmaak, de opgewekte ‘tone of voice ', diepgravende interviews en artikelen, stijlvolle fotografie en een brede opzet.

Zo heeft Lust For Life Magazine de grootste rubriek met recensies van de Benelux en columns van bekende popkenners, maar wordt er ook aandacht besteed aan audioapparatuur, gadgets en muzikale stedentrips. Verder geeft het magazine maandelijks uitgaans- en theatertips en worden muziekboeken en popfoto-exposities belicht.

Kortom: met Lust For Life bent u als serieuze muziekliefhebber in één klap onder de pannen! Probeer het blad nu zelf en neem hier een zeer voordelig (proef)abonnement!

Voor wie Lust For Life Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €20,00. U geniet tot 26% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele Lust For Life Magazine aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Lust For Life Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Lust For Life Magazine? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €20,00. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Lust For Life Magazine abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Lust For Life Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 10x per jaar Lust For Life Magazine thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 26% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Lust For Life Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Lust For Life Magazine is verkrijgbaar vanaf €20,00. En een cadeauabonnement vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Lust For Life Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Lust For Life Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Lust For Life Magazine cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Lust For Life Magazine cadeauabonnement voor €20,00.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Lust For Life Magazine betaalt u €59,00. Voor deze prijs ontvangt u Lust For Life Magazine 10 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Lust For Life Magazine komt 10 keer per jaar uit.

Als u Lust For Life Magazine op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Lust For Life Magazine. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Lust For Life Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Lust For Life Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Lust For Life Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Lust For Life Magazine

" Mooi blad met goede artikelen, prachtige foto's op heel mooi papier. "

" Fijn blad met goede stukken en cdrecensies. "

" Mooi blad waar veel muziekinformatie in staat. "

" Lust For Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit. "