Lust for Life Magazine abonnementen

Kies voor een Lust for Life Magazine abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Dit muziektijdschrift is de opvolger van het befaamde Revolver Magazine. Het magazine schrijft over de grote muzikale helden van weleer en de bands van nu die zouden kunnen uitgroeien tot de helden van de toekomst. U kunt ook een Lust for Life Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,95 20,85
3 nummers Stopt automatisch
33% korting

€30,00 41,70
6 nummers
28% korting

€49,00 69,50
10 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lust for Life Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,95 20,85
3 nummers
33% korting

€30,00 41,70
6 nummers
28% korting

€49,00 69,50
10 nummers
29% korting

Laatste reviews

 • Bijblijven, Lust for Life lezen

Fijn blad met goede stukken en cdrecensies.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Informatief muziekblad

Mooi blad waar veel muziekinformatie in staat.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Steven V P

Lust for Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit.

Over Lust for Life Magazine

Lust For Life is de opvolger van het befaamde muziekmagazine Revolver en diens voorganger Aloha. Lust For Life schrijft over de grote muzikale helden van weleer en de betere bands en acts van nu. Het blad onderscheidt zich door zijn ruime en frisse opmaak, de opgewekte ‘tone of voice ', diepgravende interviews en artikelen, stijlvolle fotografie en een brede opzet.

Zo heeft Lust For Life Magazine de grootste rubriek met recensies van de Benelux en columns van bekende popkenners, maar wordt er ook aandacht besteed aan audioapparatuur, gadgets en muzikale stedentrips. Verder geeft het magazine maandelijks uitgaans- en theatertips en worden muziekboeken en popfoto-exposities belicht.

Kortom: met Lust For Life bent u als serieuze muziekliefhebber in één klap onder de pannen! Probeer het blad nu zelf en neem hier een zeer voordelig (proef)abonnement!

Proefabonnement Lust for Life Magazine

Met een Lust for Life Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke muziektijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Lust for Life Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een muziekliefhebber verrassen? Geef een Lust for Life Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Lust for Life Magazine abonnement

 • De nieuwe Lust for Life Magazine altijd thuisbezorgd
 • Exclusief abonneevoordeel
 • Veel voordeliger dan in de winkel

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Lust For Life Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Lust for Life Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Lust for Life Magazine klantenservice