Lust For Life Magazine

Lust For Life Magazine is hét tijdschrift voor liefhebbers van rockmuziek en popcultuur. Elke editie biedt diepgaande interviews met legendarische artiesten, boeiende achtergrondverhalen en uitgebreide recensies van de nieuwste albums en concerten. Of u nu een fan bent van klassieke rockbands of de nieuwste acts wilt ontdekken, Lust For Life Magazine heeft het allemaal.

Met Lust For Life Magazine blijft u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de muziekscene. Het tijdschrift is een bron van inspiratie en kennis voor iedereen die gepassioneerd is over muziek en cultuur.

Lust For Life Magazine abonnement

Lust For Life Magazine is een must-have voor elke muziekliefhebber. Dit unieke muziektijdschrift biedt een diepgaande blik op de wereld van muziek. Met uitgebreide artikelen, interviews en recensies, die uw muzikale kennis naar een hoger niveau tillen. Of u nu een fervent rockfan bent of liever naar soul of blues luistert, Lust For Life Magazine heeft voor ieder wat wils. Het tijdschrift staat bekend om zijn uitstekende journalistiek en passie voor muziek. Het maakt elke editie een genot om te lezen.

Rock, soul en meer

Het tijdschrift richt zich voornamelijk op rockmuziek, maar ook fans van soul, blues en pop kunnen hun muziekhart ophalen. Lust For Life Magazine duikt diep in de rijke geschiedenis van deze genres en biedt inzicht in zowel de iconische artiesten als de opkomende talenten. Van uitgebreide interviews met legendes, zoals Bruce Springsteen, tot recensies van de nieuwste albums, Lust For Life Magazine houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingend. Bovendien zorgen de prachtige fotografie en de stijlvolle opmaak ervoor dat elke pagina een lust voor het oog is.

Lust For Life Magazine biedt niet alleen nieuws en recensies, maar ook achtergrondverhalen en themanummers, die bepaalde periodes of artiesten in de schijnwerpers zetten. Zo krijgt u een volledig beeld van de invloeden en evolutie binnen de muziek. U leest bijvoorbeeld over de invloed van soulmuziek op moderne pop, waarin zowel historische context als hedendaagse voorbeelden worden besproken.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide interviews met topartiesten
  • Recensies van de nieuwste albums
  • Achtergrondverhalen en analyses
  • Prachtige fotografie en illustraties
  • Updates over concerten en festivals

Lust For Life Magazine cadeau geven

U kunt een Lust For Life Magazine abonnement ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €20,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een Lust For Life Magazine abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Lust For Life Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 26% op de losse verkoopprijs
  • 10x per jaar Lust For Life Magazine vanzelf thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Lust For Life Magazine?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €20,00. Een jaarabonnement op Lust For Life Magazine kost €59,00. En u profiteert van tot 26% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor Lust For Life Magazine. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Lust For Life Magazine abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking met betrekking tot een aanvraag? En na 2 weken geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen of opmerkingen met betrekking tot incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Lust For Life Magazine 3 nummers €20,00 16%
Lust For Life Magazine 5 nummers €30,00 25%
Lust For Life Magazine 10 nummers €59,00 26%
Titel Periode Prijs Korting
Lust For Life Magazine 3 nummers €20,00 16%
Lust For Life Magazine 5 nummers €30,00 25%
Lust For Life Magazine 10 nummers €59,00 26%

Een Lust For Life Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €20,00. En een cadeauabonnement vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Lust For Life Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Lust For Life Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Lust For Life Magazine cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Lust For Life Magazine cadeauabonnement voor €20,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Lust For Life Magazine is €59,00. Voor deze prijs ontvangt u 10 keer Lust For Life Magazine.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Lust For Life Magazine verschijnt 10 keer per jaar.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Lust For Life Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Lust For Life Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Lust For Life Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Lust For Life Magazine

" Mooi blad met goede artikelen, prachtige foto's op heel mooi papier. "

" Fijn blad met goede stukken en cdrecensies. "

" Mooi blad waar veel muziekinformatie in staat. "

" Lust For Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit. "