LandIdee

Landidee is het ideale tijdschrift voor iedereen die houdt van het buitenleven en een landelijke levensstijl. Elke editie neemt u mee naar prachtige tuinen, inspirerende boerderijen en idyllische plattelandsdorpen. Met praktische tips voor tuinieren, recepten met seizoensgebonden ingrediënten en verhalen over authentieke ambachten, biedt Landidee volop inspiratie voor een rustiek en natuurlijk leven.

Met Landidee ontdekt u hoe u het buitenleven in uw eigen huis en tuin kunt brengen. Of u nu wilt leren hoe u uw eigen groenten kunt verbouwen of op zoek bent naar creatieve woonideeën, dit tijdschrift is een onmisbare bron van inspiratie.

LandIdee abonnement

LandIdee is het tijdschrift voor iedereen die houdt van het landelijke leven en alles wat daarbij komt kijken. Dit prachtige magazine neemt u mee op een reis door het buitenleven, met inspirerende artikelen over tuinieren, natuur, koken, interieur en ambachtelijke projecten. LandIdee biedt een rustgevende ontsnapping aan de hectiek van het moderne leven en brengt u terug naar de eenvoud en schoonheid van het platteland.

Rust en inspiratie in uw eigen huis

Elk nummer van LandIdee vindt u prachtige foto's van landelijke interieurs, tuinen en landschappen. U krijgt praktische tips en ideeën om uw eigen huis en tuin om te toveren tot een oase van rust. Van het zelf kweken van kruiden tot het maken van uw eigen meubels, LandIdee biedt een schat aan informatie en inspiratie voor zowel de beginnende als de ervaren doe-het-zelver.

Heerlijke recepten en ambachtelijke creaties

LandIdee bevat ook altijd heerlijke recepten die u helpen om het beste uit seizoensgebonden ingrediënten te halen. Van traditionele Nederlandse gerechten tot nieuwe culinaire avonturen. Daarnaast vindt u in elk nummer creatieve ideeën voor ambachtelijke projecten, variërend van breien en haken tot houtbewerking en schilderen. Deze projecten zijn niet alleen leuk om te doen, maar ook een geweldige manier om unieke, persoonlijke items voor uw huis te maken.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende landelijke interieurs
  • Praktische tuintips en -ideeën
  • Heerlijke seizoensgebonden recepten
  • Creatieve ambachtelijke projecten
  • Natuur- en landschapsfotografie

LandIdee digitaal lezen

Bent u abonnee van LandIdee? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u LandIdee ook digitaal lezen. LandIdee heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Fijn op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

LandIdee cadeau geven

U kunt een LandIdee abonnement ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €32,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, LandIdee met plezier zal lezen? Geef LandIdee cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een LandIdee cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 50% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 6x per jaar als eerste LandIdee in de bus

Wat kost een abonnement op LandIdee?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €32,50. Een jaarabonnement op LandIdee kost €49,95. Met tot 50% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor LandIdee. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een LandIdee abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een bestelling via deze website? En heeft u na 2 weken geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement op LandIdee? Neemt u dan contact met de uitgever van LandIdee op. Doe dit ondermeer bij vragen met betrekking tot betalingen en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
LandIdee 5 nummers €32,50 18%
LandIdee 10 nummers €49,95 38%
LandIdee 20 nummers €79,50 50%
Titel Periode Prijs Korting
LandIdee 5 nummers €32,50 18%
LandIdee 10 nummers €49,95 38%
LandIdee 20 nummers €79,50 50%

Een LandIdee abonnement is verkrijgbaar vanaf €32,50. En een cadeauabonnement vanaf €32,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen LandIdee abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een LandIdee abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op LandIdee te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een LandIdee cadeauabonnement voor €32,50.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op LandIdee betaalt u €49,95. Hiervoor ontvangt u LandIdee 6 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met LandIdee. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op LandIdee heeft u ook toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

LandIdee komt 6 keer per jaar uit.

LandIdee verschijnt op 07-02, 13-03, 17-04-2023, 22-05, 26-06, 31-07, 11-09, 09-10, 06-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad een dag eerder of later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van LandIdee. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op LandIdee, neemt u contact op met de klantenservice van LandIdee. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van LandIdee

" Lanidee prikkelt mijn fantasie en creativiteit. Er staan vaak bruikbare handwerkpatronen en prima recepten in. Sommige artikelen zijn wat oubollig, maar daarom juist zo ... "

" Mooi blad. Heel divers. Lekkere recepten om te maken. Is mijn lijfblad. "

" Landidee is een blad naar mijn hart. Maar wat mij persoonlijk stoort is dat er zoveel kook ecepten in staan. Is eigenlijk zonde voor andere ideeën. Hoort meer thuis in ... "

" Een heel fijn blad om te lezen en heel divers. Als hij op de mat ligt heb in een fijne dag en verheug me erop om er 's avonds lekke in te gaan lezen. Echt ... "

" Ik vind de variatie van onderwerpen prettig. De bijdragen zijn net goed van omvang. Creatieve voorstellen, hetzij voor buitenshuis, handwerken of koken zijn niet te ... "

" Informatief en veelzijdig blad over verschillende aspecten van het buitenleven, maar na 2 jaar vind ik het weinig vernieuwend. Sommige artikelen lijken uit andere landen ... "

" Informatief. Ik heb zelf een moes- en kruidentuin en in Landidee staan veel artikelen waar ik iets aan heb. "

" Veel variatie, leuke verhalen. Mooie foto's en altijd wel iets waar je geïnspireerd door wordt. Ik noem het altijd een cadeautje voor mezelf. Liever dit blad dan een ... "

" Landidee is een fijn blad om door te lezen. Het is breed georiënteerd, dus voor iedereen staat er wel wat interessants bij. Altijd met mooie foto's ... "

" Een gezellig blad met veel variatie. Leuk vinden wij ook altijd de gezondheidstips. Vaak verrassend eenvoudig. We zien altijd uit naar t volgende nummer. "