Tuinseizoen

Tuinseizoen is het ideale tijdschrift voor iedereen die houdt van tuinieren en op zoek is naar inspiratie en praktische tips. Elke editie biedt u prachtige fotografie, diepgaande artikelen en handige adviezen over alles wat met tuinieren te maken heeft. Van bloemen en planten tot groente- en kruidentuinen, Tuinseizoen helpt u om uw tuin het hele jaar door in topconditie te houden.

Met Tuinseizoen ontdekt u nieuwe tuinideeën, leert u over de beste technieken en krijgt u advies van deskundigen om uw groene vingers nog vaardiger te maken. Een onmisbaar blad voor iedereen die graag tijd doorbrengt in de tuin en deze wil laten bloeien en groeien.

Tuinseizoen abonnement

Houdt u van tuin en tuinieren? Laat TuinSeizoen u dan inspireren. Met een TuinSeizoen abonnement ontvangt u 10x per jaar inspiratie en tips voor uw sier- of moestuin, uw vijver of uw terras.

In ieder nummer neemt u een kijkje in de mooiste tuinen. Leest u uitgebreide plantenportretten en interviews met tuinontwerpers en kwekers. En krijgt u vele praktische tips over tuinieren, snoeien en vele andere zaken.

Met een abonnement op Tuinseizoen ontvangt u ook 2 TuinOntwerp specials. In deze specials leggen experts uit hoe u uw eigen tuin kan aanleggen of veranderen. De specials inspireren en adviseren, altijd op basis van de laatste innovaties en trends.

Voor wie wil kennismaken met Tuinseizoen is er al een abonnement vanaf €32,50. Met tot 50% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Tuinseizoen. En kies uw abonnement.

Tuinseizoen digitaal lezen

Met een abonnement op Tuinseizoen ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Tuinseizoen biedt u een app. In deze app vindt u de digitale editie. Download de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En lees alle edities overal en altijd in de app. In de app bewaarde edities zijn daarna offline in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Tuinseizoen cadeau geven

U kunt een Tuinseizoen abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €32,50. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Tuinseizoen abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Tuinseizoen cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 50% korting op de losse verkoopprijs
  • 10x per jaar Tuinseizoen automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tuinseizoen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Tuinseizoen 5 nummers €32,50 18%
Tuinseizoen 10 nummers €49,95 48%
Tuinseizoen 20 nummers €79,00 50%
Titel Periode Prijs Korting
Tuinseizoen 5 nummers €32,50 18%
Tuinseizoen 10 nummers €49,95 48%
Tuinseizoen 20 nummers €79,00 50%

Een Tuinseizoen abonnement is verkrijgbaar vanaf €32,50. En een cadeauabonnement vanaf €32,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Tuinseizoen abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Tuinseizoen abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Tuinseizoen cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Tuinseizoen cadeauabonnement voor €32,50.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

De prijs van een jaarabonnement op Tuinseizoen is €79,00. Voor dit bedrag ontvangt u 10 keer Tuinseizoen automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een Tuinseizoen abonnement heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Tuinseizoen verschijnt 10 keer per jaar.

Tuinseizoen komt uit op 08-02, 14-03, 18-04-2023, 23-05, 27-06, 25-07, 22-08, 19-09, 24-10.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine een dag eerder of later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Tuinseizoen. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Tuinseizoen, neemt u contact op met de klantenservice van Tuinseizoen. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Tuinseizoen

" Een fijn blad om je te laten inspireren, informeren en daarna zelf te kunnen en gaan creëeren. Veel voorbeelden, verhalen en mooie kleurrijke beelden waardoor je nog ... "

" Helaas meer van verwacht, weinig bruikbare informatie. "

" Over het algemeen vind ik het blad heel goed aansluiten bij de visie op tuinieren van deze tijd. Ik maak regelmatig gebruik van de tips. Tot voor kort vond ik de ... "

" Een plezierig blad, toegankelijk voor iedereen. Niet alleen mooie plaatjes maar ook tips voor mensen met een kleine tuin en niet veel ervaring. "

" Gezellig tuin/dier vriendelijk blad. "

" Naast Gardeners' World is dit mijn favoriete tuinblad. Heb er leuke ideeen uitgehaald voor in mijn eigen tuin, zoals een complete border inrichten. "

" We vinden beiden het geen leuk blad. Saai blad en te eenzijdig. "