Tuinseizoen abonnementen

Kies voor een Tuinseizoen abonnement met tot 47% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Tuinseizoen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Tuinseizoen is hét tuinmagazine voor de echte tuinliefhebber.


€14,95 27,80
5 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
47% korting

€27,50 34,75
6 maanden (5 nrs.)
21% korting

€49,95 69,50
1 jaar (10 nrs.)
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tuinseizoen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 27,80
5 maanden (4 nrs.)
47% korting

€27,50 34,75
6 maanden (5 nrs.)
21% korting

€49,95 69,50
1 jaar (10 nrs.)
28% korting

Laatste reviews

  • Roosje

We vinden beiden het geen leuk blad. Saai blad en te eenzijdig.

Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig
  • Saaie uitvoering
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop

Over Tuinseizoen

Houdt u van tuin en tuinieren? Laat TuinSeizoen u dan inspireren. Met een TuinSeizoen abonnement ontvangt u 10x per jaar inspiratie en tips voor uw sier- of moestuin, uw vijver of uw terras.

In ieder nummer neemt u een kijkje in de mooiste tuinen. Leest u uitgebreide plantenportretten en interviews met tuinontwerpers en kwekers. En krijgt u vele praktische tips over tuinieren, snoeien en vele andere zaken.

Met een abonnement op Tuinseizoen ontvangt u ook 2x per jaar TuinOntwerp specials. In deze specials leggen experts uit hoe u uw eigen tuin kan aanleggen of veranderen. De specials inspireren en adviseren, altijd op basis van de laatste innovaties en trends.


(inkijkexemplaar)

Proefabonnement TuinSeizoen

Wilt u het tuintijdschrift eerst vrijblijvend proberen? Kies dan voor een TuinSeizoen proefabonnement, herkenbaar aan de vermelding 'stopt automatisch' bij de aanbieding. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch.

TuinSeizoen is ook een fijn cadeau om te geven aan iemand met een eigen tuin en een voorliefde voor tuinieren. Net als bij een proefabonnement stopt de bezorging bij een TuinSeizoen cadeauabonnement vanzelf.

Voordelen abonnement TuinSeizoen

  • 10x per jaar TuinSeizoen thuisbezorgd
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Voordeliger in de winkel

Tuinseizoen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Tuinseizoen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Tuinseizoen klantenservice