ariadne at Home abonnementen

Kies voor een ariadne at Home abonnement met tot 13% korting op de winkelprijs. Hét woontijdschrift voor alles voor een heerlijk huis. Met inspiratie, adviezen van stylisten, DIY-tips en nog veel meer. Een magazine voor iedereen die zich lekker willen voelen in zijn of haar huis. U kunt ook een ariadne at Home abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,25 24,88
3 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
3% korting

€38,00 43,54
6 maanden (7 nrs.) Stopt automatisch
13% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ariadne at Home cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,25 24,88
3 maanden (4 nrs.)
3% korting

€38,00 43,54
6 maanden (7 nrs.)
13% korting

Laatste reviews

  • roos meijers

Mijn buurvrouw, of ik kopen Uw blad we delen (crissis) elke keer samen.En we blijven er over nadenken, over praten,enz....Dus voor ons een super blad!

Over ariadne at Home

Ariadne at Home kijkt naar de laatste woontrends, maar volgt vooral een eigen gevoel. Sfeerbewust en met oog voor detail. In dit woonmagazine vind je elke maand een mix van wonen, persoonlijke verhalen en heel veel inspirerende ideeën. Echt een magazine voor u.

Ariadne at Home digitaal lezen

Met een Ariadne at Home abonnement leest u het magazine op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Ariadne at Home abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als u edities heeft aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. En hierna kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen; ideaal voor onderweg.

Ariadne at Home digitaal

Proefabonnement Ariadne at Home

Met een Ariadne at Home proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Ariadne at Home cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze maandenlang plezier aan beleeft? Geef een Ariadne at Home abonnement cadeau.

Voordelen Ariadne at Home proefabonnement

  • Iedere maand Ariadne at Home voordelig als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Ariadne at Home Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van ariadne at Home. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over ariadne at Home klantenservice