LandIdee

Kies voor een LandIdee abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift wordt gemaakt voor iedereen die van buitenleven houden. Van taarten bakken tot de mooiste en warmste woontrends en handige tips voor in de tuin. LandIdee biedt volop inspiratie voor in én rond het huis.

LandIdee abonnement

LandIdee biedt uw in ieder nummer weer inspiratie voor in én rond het huis. Met een Landidee abonnement wordt het heerlijke magazine 6x per jaar bij u thuis bezorgd; nog voor die in de winkel ligt. Met in iedere editie tientallen pagina's inspirerende verhalen en seizoenstips.

Profiteer van allerlei praktische informatie. Van huis-tuin-en-keukentips tot recepten. En van tips voor in de tuin tot adviezen voor uw gezondheid. LandIdee is hét blad voor iedereen die alles wil weten voor een fijner en gelukkiger binnen- en buitenleven.

Dus houdt u van gezelligheid en genieten van het goede leven? Kookt u graag? Of bent veel creatief bezig of aan het werk in de tuin? Bekijk de aanbiedingen op deze pagina. En kies uw Landidee abonnement.

Voor wie LandIdee wil proberen is er al een aanbieding vanaf €14,95. Met tot 53% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele LandIdee aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

LandIdee digitaal lezen

Heeft u een abonnement op LandIdee? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u LandIdee ook digitaal lezen. LandIdee heeft een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees alle edities overal en altijd in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien. Fijn in situaties waar internet slecht of duur is.

LandIdee cadeau geven

U kunt een LandIdee abonnement ook cadeau doen. Voor €14,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een LandIdee abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €14,95 (stop automatisch)
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 53% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van LandIdee op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een LandIdee abonnement is verkrijgbaar vanaf €14,95. En een cadeauabonnement vanaf €14,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen LandIdee abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een LandIdee abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op LandIdee te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een LandIdee cadeauabonnement voor €14,95.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

De prijs van een jaarabonnement op LandIdee is €49,95. Hiervoor ontvangt u LandIdee 6 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een LandIdee abonnement heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

LandIdee verschijnt 6 keer per jaar.

Als u LandIdee voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van LandIdee. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van LandIdee. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op LandIdee, neemt u contact op met de klantenservice van LandIdee. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van LandIdee

" Lanidee prikkelt mijn fantasie en creativiteit. Er staan vaak bruikbare handwerkpatronen en prima recepten in. Sommige artikelen zijn wat oubollig, maar daarom juist zo ... "

" Mooi blad. Heel divers. Lekkere recepten om te maken. Is mijn lijfblad. "

" Landidee is een blad naar mijn hart. Maar wat mij persoonlijk stoort is dat er zoveel kook ecepten in staan. Is eigenlijk zonde voor andere ideeën. Hoort meer thuis in ... "

" Een heel fijn blad om te lezen en heel divers. Als hij op de mat ligt heb in een fijne dag en verheug me erop om er 's avonds lekke in te gaan lezen. Echt ... "

" Ik vind de variatie van onderwerpen prettig. De bijdragen zijn net goed van omvang. Creatieve voorstellen, hetzij voor buitenshuis, handwerken of koken zijn niet te ... "

" Informatief en veelzijdig blad over verschillende aspecten van het buitenleven, maar na 2 jaar vind ik het weinig vernieuwend. Sommige artikelen lijken uit andere landen ... "

" Informatief. Ik heb zelf een moes- en kruidentuin en in Landidee staan veel artikelen waar ik iets aan heb. "

" Veel variatie, leuke verhalen. Mooie foto's en altijd wel iets waar je geïnspireerd door wordt. Ik noem het altijd een cadeautje voor mezelf. Liever dit blad dan een ... "

" Landidee is een fijn blad om door te lezen. Het is breed georiënteerd, dus voor iedereen staat er wel wat interessants bij. Altijd met mooie foto's ... "

" Een gezellig blad met veel variatie. Leuk vinden wij ook altijd de gezondheidstips. Vaak verrassend eenvoudig. We zien altijd uit naar t volgende nummer. "