Residence

Kies voor een Residence abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Hét woontijdschrift voor de beste wooninspiratie en het mooiste huizenaanbod. In ieder nummer vindt u de meeste stijlvolle huizen en interieurs uit binnen- en buitenland.

Residence abonnement

Residence is sinds 1987 het woonmagazine over interior design. Het woontijdschrift richt zich op stijlvolle, luxueuze, elegante en internationale ontwerpen van topklasse. In ieder nummer vindt u om wooninspiratie met originele vondsten en waar vakmanschap. Residence werkt hiervoor samen met de beste interior designers, woonexperts en kunstkenners in binnen- en buitenland.

Naast alles over interieur en design, toont Residence u ook altijd een uitgebreid aanbod van exclusieve huizen op toplocaties. Veel van deze huizen hebben een unieke uitstraling, een mooie ligging en bijzondere details. Alles geïllustreerd met schitterende foto's. Tot slot leest u over prachtige reisbestemmingen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst, cultuur en gastronomie.

Voor wie wil kennismaken met Residence is er al een aanbieding vanaf €40,00. Met tot 36% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle Residence aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Residence digitaal lezen

Abonnees van Residence ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

Residence cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Residence cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €40,00. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een Residence abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 8x per jaar Residence automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 36% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Residence op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Residence is verkrijgbaar vanaf €40,00. En een cadeauabonnement vanaf €40,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Residence abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Residence abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Residence cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Residence cadeauabonnement voor €40,00.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Residence betaalt u €75,00. Voor deze prijs ontvangt u 8 keer Residence.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Residence heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Residence verschijnt 8 keer per jaar.

Residence komt uit op 19/12/2023 (incl. Residence Traveller), 27/02/2024, 02/04/2024 (incl. Residence Traveller), 14/05/2024, 25/06/2024 (incl. Residence Traveller), 27/08/2024, 08/10/2024 (incl. Residence Traveller), 12/11/2024, 17/12/2024 (incl. Residence Traveller). Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Als u Residence in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Residence. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Residence. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Residence, neemt u contact op met de klantenservice van Residence. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Residence

" Een stijlvol woonblad dat NIET slechts nieuwe woontrends laat zien, maar vooral antiek meubilair en kunst combineert met moderne kunst! Dat geeft mij veel inspiratie! "

" Echt een prachtig blad met mooie foto's. Altijd goede artikelen met prachtige woningen. "

" Aangevraagd omdat dit abonnement op Residence het goedkoopste was en het cadeauabonnement gaat niet automatisch door! Iets wat ik zeer waardeer! "

" Prachtige foto's, mooie kleuren. Een goede inspiratie bron voor thuis! "