Residence abonnementen

Kies voor een Residence abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. Hét woontijdschrift voor de beste wooninspiratie en het mooiste huizenaanbod. In ieder nummer vindt u de meeste stijlvolle huizen en interieurs uit binnen- en buitenland. U kunt ook een Residence abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 25,50
3 nummers
43% korting

€35,00 43,75
6 maanden
48% korting

€65,00 87,50
1 jaar
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Residence cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 25,50
3 nummers
43% korting

€35,00 43,75
6 maanden
48% korting

€65,00 87,50
10 nummers
26% korting

Laatste reviews

 • Elleuv
Een heerlijk droomblad voor veel inspiratie!

Een stijlvol woonblad dat NIET slechts nieuwe woontrends laat zien, maar vooral antiek meubilair en kunst combineert met moderne kunst! Dat geeft mij veel inspiratie!

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Nellie

Echt een prachtig blad met mooie foto's. Altijd goede artikelen met prachtige woningen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • tanja

Aangevraagd omdat dit abonnement op Residence het goedkoopste was en het cadeauabonnement gaat niet automatisch door! Iets wat ik zeer waardeer!

 • Annelies

Prachtige foto's, mooie kleuren. Een goede inspiratie bron voor thuis!

Over Residence

Residence is sinds 1987 het woonmagazine over interior design. Het woontijdschrift richt zich op stijlvolle, luxueuze, elegante en internationale ontwerpen van topklasse. In ieder nummer vindt u om wooninspiratie met originele vondsten en waar vakmanschap. Residence werkt hiervoor samen met de beste interior designers, woonexperts en kunstkenners in binnen- en buitenland.

Naast alles over interieur en design, toont Residence u ook altijd een uitgebreid aanbod van exclusieve huizen op toplocaties. Veel van deze huizen hebben een unieke uitstraling, een mooie ligging en bijzondere details. Alles geïllustreerd met schitterende foto's. Tot slot leest u over prachtige reisbestemmingen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst, cultuur en gastronomie.

Een Residence abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Residence is er al een abonnement vanaf €22,50. U profiteert van tot 48% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle Residence aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Residence digitaal lezen

Als abonnee van Residence leest u alle nummers op papier én digitaal.

Residence cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op Residence? Dat kan. Voor €22,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Residence zal genieten? Geef een abonnement op Residence cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Bespaar tot 48% op de prijs in de winkel
 • 10x per jaar het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Residence op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.