Residence abonnementen

Kies voor een Residence abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste wooninspiratie en het mooiste huizenaanbod. U kunt ook een Residence abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 25,50
3 nummers
12% korting

€35,00 43,75
5 nummers
20% korting

€65,00 87,50
10 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Residence cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 25,50
3 nummers
12% korting

€35,00 43,75
5 nummers
20% korting

€65,00 87,50
10 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • Nellie

Echt een prachtig blad met mooie foto's. Altijd goede artikelen met prachtige woningen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • tanja

Aangevraagd omdat dit abonnement op Residence het goedkoopste was en het cadeauabonnement gaat niet automatisch door! Iets wat ik zeer waardeer!

  • Annelies

Prachtige foto's, mooie kleuren. Een goede inspiratie bron voor thuis!

Over Residence

Residence is sinds 1987 het woonmagazine over interior design. Het woontijdschrift richt zich op stijlvolle, luxueuze, elegante en internationale ontwerpen van topklasse. In ieder nummer vindt u om wooninspiratie met originele vondsten en waar vakmanschap. Residence werkt hiervoor samen met de beste interior designers, woonexperts en kunstkenners in binnen- en buitenland.

Naast alles over interieur en design, toont Residence u ook altijd een uitgebreid aanbod van exclusieve huizen op toplocaties. Veel van deze huizen hebben een unieke uitstraling, een mooie ligging en bijzondere details. Alles geïllustreerd met schitterende foto's. Tot slot leest u over prachtige reisbestemmingen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst, cultuur en gastronomie.

Hoeveel kost een Residence abonnement? Voor wie Residence wil proberen is er al een abonnement vanaf €22,50. En u profiteert van tot 26% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Residence aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Residence digitaal lezen

Als abonnee van Residence leest u alle edities op papier én digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Residence cadeau geven

Het is ook mogelijk om Residence cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €22,50. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een abonnement op Residence cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 26% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef al voor €22,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Residence op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.