Liefde voor Brocante abonnementen

Kies voor een Liefde voor Brocante abonnement met tot 16% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift is de laatste jaren hét toonaangevende magazine geworden voor liefhebbers van brocante. De redactie neemt u mee op langs de mooiste huizen en beste winkels en markten. Als u van brocante houdt wilt u geen nummer missen. U kunt ook een Liefde voor Brocante abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,95
4 nummers + boek G-Style
 

€26,95 31,96
4 nummers
16% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Liefde voor Brocante cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,95 31,96
4 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • maaike luthart
Een prachtig blad voor nostalgische mensen

De opmaak en de foto's zijn bijzonder mooi. Wel vind ik dat sommige antieke en/of oude spullen een opknapbeurt nodig hebben. Sommige liefhebbers gaan alles wit schilderen , zoals sommige kasten, dat is mijn smaak niet . Maar dat zal niet iedereen met mij eens zijn . Ik hou van mooi antiek, soms ook in combinatie met 'moderne spullen voor het contrast.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Saaie uitvoering

Over Liefde voor Brocante

Hou je van die prachtige oude stijl? Curiosa dat ieder jaar mooier wordt? Dan wordt Liefde voor Brocante voor jou gemaakt. In korte tijd is dit tijdschrift uitgegroeid tot een internationale trendsetter. Gemaakt door liefhebbers voor liefhebber.

Iedere editie van Liefde voor Brocante staat vol prachtige reportages in binnen- en buitenland. Betoverende locaties met even schitterende interieurs. De redactie neemt je iedere 3 maanden mee in hun zoektocht. Neem nu een abonnement en wordt geïnspireerd door hun ontdekkingen.

Hoeveel kost een abonnement op Liefde voor Brocante? Voor wie wil kennismaken met Liefde voor Brocante is er al een aanbieding vanaf €26,95. tot 16% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Liefde voor Brocante. En pak dit voordeel.

Liefde voor Brocante verschijnt 4x per jaar.

cadeau geven

Het is ook mogelijk om een Liefde voor Brocante abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €26,95. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Liefde voor Brocante met plezier zal lezen? Geef een Liefde voor Brocante abonnement cadeau.

voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 16% op de prijs in de winkel
  • Geef al voor €26,95 een aflopend abonnement cadeau
  • 4x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Liefde voor Brocante op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.