Liefde voor Brocante abonnementen

Kies voor een Liefde voor Brocante abonnement met tot 16% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift is de laatste jaren hét toonaangevende magazine geworden voor liefhebbers van brocante. De redactie neemt u mee op langs de mooiste huizen en beste winkels en markten. Als u van brocante houdt wilt u geen nummer missen. U kunt ook een Liefde voor Brocante abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,95
4 nummers + boek G-Style
 

€26,95 31,96
4 nummers
16% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Liefde voor Brocante cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,95 31,96
4 nummers
16% korting

Laatste reviews

Over Liefde voor Brocante

Hou je van die prachtige oude stijl? Curiosa dat ieder jaar mooier wordt? Dan wordt Liefde voor Brocante voor jou gemaakt. In korte tijd is dit tijdschrift uitgegroeid tot een internationale trendsetter. Gemaakt door liefhebbers voor liefhebber.

Iedere editie van Liefde voor Brocante staat vol prachtige reportages in binnen- en buitenland. Betoverende locaties met even schitterende interieurs. De redactie neemt je iedere 3 maanden mee in hun zoektocht. Neem nu een abonnement en wordt geïnspireerd door hun ontdekkingen.

Voordelen van een abonnement op Liefde voor Brocante

  • Mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang nieuwe nummers als eerste

Liefde voor Brocante Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Liefde voor Brocante. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Liefde voor Brocante klantenservice