Liefde voor Brocante abonnementen

Kies voor een Liefde voor Brocante abonnement met tot 14% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift is de laatste jaren hét toonaangevende magazine geworden voor liefhebbers van brocante. De redactie neemt u mee op langs de mooiste huizen en beste winkels en markten. Als u van brocante houdt, wilt u geen nummer missen.


€7,75 8,99
1 nummer
14% korting

Laatste reviews

  • maaike luthart
Een prachtig blad voor nostalgische mensen

De opmaak en de foto's zijn bijzonder mooi. Wel vind ik dat sommige antieke en/of oude spullen een opknapbeurt nodig hebben. Sommige liefhebbers gaan alles wit schilderen , zoals sommige kasten, dat is mijn smaak niet . Maar dat zal niet iedereen met mij eens zijn . Ik hou van mooi antiek, soms ook in combinatie met 'moderne spullen voor het contrast.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Saaie uitvoering

Over Liefde voor Brocante

Houdt u van die prachtige oude stijl? Curiosa dat ieder jaar mooier wordt? Dan wordt Liefde voor Brocante voor u gemaakt. In korte tijd is dit tijdschrift uitgegroeid tot een internationale trendsetter. Gemaakt door liefhebbers voor liefhebber.

Iedere editie van Liefde voor Brocante staat vol prachtige reportages in binnen- en buitenland. Betoverende locaties met even schitterende interieurs. De redactie neemt u in ieder nummer mee in hun zoektocht. Neem nu een abonnement en wordt geïnspireerd door hun ontdekkingen.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €29,99. U profiteert van tot 7% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle Liefde voor Brocante aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Liefde voor Brocante cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Liefde voor Brocante abonnement? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €29,99. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Liefde voor Brocante cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €29,99
  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Profiteer van tot 7% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Liefde voor Brocante op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.