Liefde voor Brocante abonnementen

Kies voor een Liefde voor Brocante abonnement met tot 7% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift is de laatste jaren hét toonaangevende magazine geworden voor liefhebbers van brocante. De redactie neemt u mee op langs de mooiste huizen en beste winkels en markten. Als u van brocante houdt wilt u geen nummer missen. U kunt ook een Liefde voor Brocante abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 31,96
4 nummers
7% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Liefde voor Brocante cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,99 31,96
4 nummers
7% korting

Laatste reviews

  • maaike luthart
Een prachtig blad voor nostalgische mensen

De opmaak en de foto's zijn bijzonder mooi. Wel vind ik dat sommige antieke en/of oude spullen een opknapbeurt nodig hebben. Sommige liefhebbers gaan alles wit schilderen , zoals sommige kasten, dat is mijn smaak niet . Maar dat zal niet iedereen met mij eens zijn . Ik hou van mooi antiek, soms ook in combinatie met 'moderne spullen voor het contrast.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Saaie uitvoering

Over Liefde voor Brocante

Hou je van die prachtige oude stijl? Curiosa dat ieder jaar mooier wordt? Dan wordt Liefde voor Brocante voor jou gemaakt. In korte tijd is dit tijdschrift uitgegroeid tot een internationale trendsetter. Gemaakt door liefhebbers voor liefhebber.

Iedere editie van Liefde voor Brocante staat vol prachtige reportages in binnen- en buitenland. Betoverende locaties met even schitterende interieurs. De redactie neemt je iedere 3 maanden mee in hun zoektocht. Neem nu een abonnement en wordt geïnspireerd door hun ontdekkingen.

Een Liefde voor Brocante abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Liefde voor Brocante wil proberen is er al een abonnement vanaf €29,99. En tot 7% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Liefde voor Brocante aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Liefde voor Brocante verschijnt 4x per jaar.

Liefde voor Brocante cadeau geven

U kunt een Liefde voor Brocante abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €29,99. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Liefde voor Brocante cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 7% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €29,99)
  • 4x per jaar Liefde voor Brocante in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Liefde voor Brocante op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.