Bouwwereld abonnementen

Kies voor een Bouwwereld abonnement met tot 73% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat een inkijk geeft in de wereld van architecten en bouwkundigen. U kunt ook een Bouwwereld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,50 204,75
3 nummers Stopt automatisch
73% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bouwwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 204,75
3 nummers
73% korting

Laatste reviews

Over Bouwwereld

Als bouwtechniek jouw wereld is, dan is bouwwereld jouw vakblad. Want Bouwwereld is puur techniek. Van cover tot achterpagina. Met haarscherpe detailtekeningen en -fotografie. Kritische beschouwingen over materialisering en detaillering van gebouwen. Innovatieve bouwmaterialen en kostenbesparende oplossingen. Daarmee is Bouwwereld zowel referentiekader als inspiratiebron. Lees alles over bouwtechniek met een abonnement op Bouwwereld!

Een Bouwwereld abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €59,50. Met tot 73% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle Bouwwereld aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Bouwwereld digitaal lezen

Als abonnee van Bouwwereld leest u alle nummers op papier én online.

Vrijblijvend kennismaken met Bouwwereld

Wilt u Bouwwereld eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Bouwwereld proefabonnement is er al voor €59,50.

Bouwwereld cadeau geven

Het is mogelijk om een Bouwwereld abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €59,50. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die een Bouwwereld abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Bouwwereld cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 8x per jaar als eerste Bouwwereld in de bus
  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €59,50 (stop automatisch)
  • Bespaar tot 73% op de losse verkoopprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bouwwereld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.