Bouwwereld abonnementen

Kies voor een Bouwwereld abonnement met tot 73% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Bouwwereld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,50 204,75
3 nummers Stopt automatisch
73% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bouwwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 204,75
3 nummers
73% korting

Laatste reviews

Over Bouwwereld

Als bouwtechniek jouw wereld is, dan is bouwwereld jouw vakblad. Want Bouwwereld is puur techniek. Van cover tot achterpagina. Met haarscherpe detailtekeningen en -fotografie. Kritische beschouwingen over materialisering en detaillering van gebouwen. Innovatieve bouwmaterialen en kostenbesparende oplossingen. Daarmee is Bouwwereld zowel referentiekader als inspiratiebron. Lees alles over bouwtechniek met een abonnement op Bouwwereld!

Bouwwereld Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Bouwwereld. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Bouwwereld klantenservice