Bouwwereld abonnementen

Kies voor een Bouwwereld abonnement met tot 73% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Bouwwereld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,50 204,75
3 nummers Stopt automatisch
73% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bouwwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 204,75
3 nummers
73% korting

Laatste reviews

Over Bouwwereld

Als bouwtechniek jouw wereld is, dan is bouwwereld jouw vakblad. Want Bouwwereld is puur techniek. Van cover tot achterpagina. Met haarscherpe detailtekeningen en -fotografie. Kritische beschouwingen over materialisering en detaillering van gebouwen. Innovatieve bouwmaterialen en kostenbesparende oplossingen. Daarmee is Bouwwereld zowel referentiekader als inspiratiebron. Lees alles over bouwtechniek met een abonnement op Bouwwereld!

Hoeveel kost een Bouwwereld abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €59,50. En u profiteert van tot 73% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Bouwwereld. En profiteer van dit voordeel.

Bouwwereld verschijnt 8x per jaar.

Bouwwereld digitaal lezen

Als abonnee van Bouwwereld leest u alle edities op papier én online.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Bouwwereld

Wilt u Bouwwereld eerst vrijblijvend proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een Bouwwereld proefabonnement is er al voor €59,50.

Bouwwereld cadeau geven

Het is ook mogelijk om Bouwwereld cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €59,50. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Bouwwereld met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Bouwwereld cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 73% korting op de losse verkoopprijs
  • 8x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €59,50)
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bouwwereld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.