Buitenleven

Kies voor een Buitenleven abonnement met tot 24% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt en bewust wil omgaan met de natuur. Ieder nummer staat vol inspiratie op het gebied van huis, tuin en buitenleven. Met prachtige fotoreportages, doe-het-zelf-ideeën, tuinadviezen en adresjes voor als je het huis uit wil.

Buitenleven abonnement

Buitenleven is een heerlijk lifestyle- en tuinmagazine. Buitenleven biedt inspiratie voor mensen met lichtgroene vingers. U leest over de laatste trends op het gebied van tuinieren en planten in uw tuin, op uw balkon en of in uw huiskamer. Buitenleven is uw magazine als u graag de handen uit de mouwen steekt en bewust wil omgaan met de natuur.

In ieder nummer van Buitenleven vindt u inspirerende tuinreportages, praktische groentips en creatieve ideeën voor uw interieur. Buitenleven neemt u bovendien mee naar de leukste en mooiste locaties in Nederland. Dus wilt u (nog meer) genieten van de natuur in en om uw huis, en de rest van Nederland? Probeer een abonnement op Buitenleven. Of geef er een abonnement op Buitenleven cadeau.

Een Buitenleven abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €97,50. Met tot 24% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele Buitenleven aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Buitenleven digitaal lezen

Bent u abonnee van Buitenleven? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Buitenleven ook digitaal lezen. Buitenleven heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer overal en altijd in de app. In de app bewaarde nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Buitenleven cadeau geven

U kunt een abonnement op Buitenleven ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €97,50. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verblijden? Geef een Buitenleven abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €97,50 (stop automatisch)
  • 9x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 24% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Buitenleven op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Buitenleven abonnement is verkrijgbaar vanaf €97,50. En een cadeauabonnement vanaf €97,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Buitenleven heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Buitenleven abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Buitenleven cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Buitenleven cadeauabonnement voor €97,50.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Buitenleven kost €97,50. Voor dit bedrag ontvangt u Buitenleven 9 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Buitenleven abonnement heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Buitenleven verschijnt 9 keer per jaar.

Als u Buitenleven voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Buitenleven. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Buitenleven. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Buitenleven, neemt u contact op met de klantenservice van Buitenleven. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Buitenleven

" Het is een leuk blad. Ik kijk er elke keer naar uit als het komt met de post. Ik hoop er zeker nog lang plezier van te hebben. "

" Als je van tuinieren houdt is het een heerlijk blad "

" een rustmomentje. tijd voor jezelf om bij te komen. genieten in de tuin met een vrolijk blad "

" Ik word altijd helemaal enthousiast van dit blad om in de tuin en rondom huis aan het werk te gaan. Zo inspirerend! Deze week krijg ik het nieuwe nummer in de bus. Ik ... "

" Wat een leuk blad! Allemaal dingen die ik zelf ook kan doen in mijn tuin. En veel hipper en eigentijdser dan die andere bladen. Ben blij dat ik dit ontdekt heb. ... "

" Het tijdschrift valt wat tegen. "

" Kado voor jarige schoonzus (65), die erg houdt van natuur en buitenactiviteiten "

" Mooie vormgeving! "

" Als je van buiten houdt, hou je van Buitenleven. Volgens mij is het ook een heel goed blad voor het gezin; wij vinden het leuk om er doorheen te bladeren met de jongsten ... "

" Ik vind Buitenleven zelf een enorm leuk blad. Je wordt gewezen op tips en handigheidjes op het gebied van Buiten Leven. Echt een heerlijk blad. Ik was pas geleden nog op ... "