Aannemer

Kies voor een Aannemer abonnement met tot 77% korting op de winkelprijs. Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven.

Aannemer abonnement

Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven dat maandelijks verschijnt. In deze uitgave staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. En natuurlijk veel productinformatie! Ga als aannemer van een bouwbedrijf aan de slag en neem een abonnement op Aannemer!

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €59,50. Met tot 77% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Aannemer. En kies het abonnement dat bij u past.

Aannemer digitaal lezen

Met een abonnement op Aannemer ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

Vrijblijvend kennismaken met Aannemer

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Aannemer proefabonnement. En probeer dit bijzondere tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Een Aannemer proefabonnement is er al voor €59,50.

Aannemer cadeau geven

Het is mogelijk om een Aannemer abonnement cadeau te geven. Voor €59,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Aannemer abonnement zal weten te waarderen? Geef Aannemer cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 77% korting op de losse verkoopprijs
  • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €59,50)
  • 12x per jaar Aannemer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Aannemer op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u Aannemer voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €59,50.

Een Aannemer abonnement is verkrijgbaar vanaf €59,50. Een proefabonnement voor €59,50. En een cadeauabonnement vanaf €59,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Aannemer heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Aannemer abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Aannemer cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Aannemer cadeauabonnement voor €59,50.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. Het is niet nodig om het cadeauabonnement op te zeggen.

Als abonnee van Aannemer heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Aannemer komt 12 keer per jaar uit.

Als u Aannemer voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Aannemer. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Aannemer. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Aannemer, neemt u contact op met de klantenservice van Aannemer. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.