Aannemer abonnementen

Kies voor een Aannemer abonnement met tot 77% korting op de winkelprijs. Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. U kunt ook een Aannemer abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,50 243,66
3 nummers Stopt automatisch
77% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Aannemer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 243,66
3 nummers
77% korting

Laatste reviews

Over Aannemer

Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven dat maandelijks verschijnt. In deze uitgave staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. En natuurlijk veel productinformatie! Ga als aannemer van een bouwbedrijf aan de slag en neem een abonnement op Aannemer!

Een Aannemer abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Aannemer wil proberen is er al een aanbieding vanaf €59,50. Met tot 77% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Aannemer. En kies het abonnement dat bij u past.

Aannemer digitaal lezen

Als abonnee van Aannemer leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

Vrijblijvend kennismaken met Aannemer

Wilt u Aannemer eerst zelf ervaren alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Aannemer proefabonnement is er al voor €59,50.

Aannemer cadeau geven

Het is mogelijk om Aannemer cadeau te doen. Voor €59,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef een Aannemer abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Aannemer thuis bezorgd
  • Geef al voor €59,50 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Een abonnement is tot 77% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Aannemer op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.