Aannemer abonnementen

Kies voor een Aannemer abonnement met tot 77% korting op de winkelprijs. Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. U kunt ook een Aannemer abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,50 243,66
3 nummers Stopt automatisch
77% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Aannemer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 243,66
3 nummers
77% korting

Laatste reviews

Over Aannemer

Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven dat maandelijks verschijnt. In deze uitgave staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. En natuurlijk veel productinformatie! Ga als aannemer van een bouwbedrijf aan de slag en neem een abonnement op Aannemer!

Aannemer Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Aannemer. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Aannemer klantenservice