Aannemer abonnementen

Kies voor een Aannemer abonnement met tot 77% korting op de winkelprijs. Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. U kunt ook een Aannemer abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,50 243,66
3 nummers Stopt automatisch
77% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Aannemer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 243,66
3 nummers
77% korting

Laatste reviews

Over Aannemer

Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven dat maandelijks verschijnt. In deze uitgave staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. En natuurlijk veel productinformatie! Ga als aannemer van een bouwbedrijf aan de slag en neem een abonnement op Aannemer!

Hoeveel kost een abonnement op Aannemer? Voor wie Aannemer wil proberen is er al een abonnement vanaf €59,50. En tot 77% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Aannemer. En kies het abonnement dat bij u past.

Aannemer verschijnt 12x per jaar.

Aannemer digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Aannemer? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Aannemer digitaal lezen.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met Aannemer

Wilt u Aannemer eerst vrijblijvend proberen alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Er is al een Aannemer proefabonnement voor €59,50.

Aannemer cadeau geven

Kent u iemand die Aannemer met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op Aannemer cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €59,50. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die Aannemer met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Aannemer cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Geef een abonnement cadeau voor €59,50
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Een abonnement is tot 77% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Aannemer op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.