vtwonen abonnementen

Kies voor een vtwonen abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Dit woontijdschrift neemt u mee op ontdekkingsreis langs verschillende woonstijlen en - verhalen. U neemt in ieder nummer een kijkje in inspirerende woningen, groot en klein, en doet inspiratie op voor uw eigen leefomgeving.


€4,50 7,95per maand
6 maanden altijd opzegbaar
44% korting

Laatste reviews

 • Ruth Maas

Mooi blad met heel veel informatie en leuke woonideen . Ik heb op de VT woonbeurs ook het boek gekocht, prachtig mooie woonaccessoire op zich .

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • JK

Als er iets zwaars op de mat valt en ik ben thuis dan weet ik dat het de VT Wonen is! Heerlijk, dan kan ik bijna niet wachten om te stoppen met werken en met een kop thee mij te laten voeden. Ik ben zeer visueel ingesteld en de VT Wonen is dan echt genieten.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Lyda

Super

Over vtwonen

Een vtwonen abonnement brengt u maandelijks wooninspiratie en woongeluk. Ieder nummer van dit mooie woontijdschrift staat vol met de laatste trends op het gebied van lifestyle en wonen. En u vindt altijd tal van praktische tips en doe-het-zelf-ideeën van stylisten om mee aan het werk te gaan.

In het woonmagazine komen diverse woonstijlen terug. In uitgebreide persoonlijke interviews en rondleidingen, kunt u ‘binnenkijken’ in de ideeënwereld en woning van andere mensen. Op deze manier garandeert vtwonen volop inspiratie voor een mooi thuis, waarin u zich fijn voelt. Dus, haal het woongeluk in huis met een voordelig vtwonen abonnement!

vtwonen digitaal

Voor wie wil kennismaken met vtwonen is er al een aanbieding vanaf €4,50 per maand. Met tot 44% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor vtwonen. En kies uw abonnement.

vtwonen digitaal lezen

Met een abonnement op vtwonen ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt vtwonen tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app heeft bekeken, blijven hierna offline in te zien.

Voordelen van een abonnement

 • 16x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
 • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
 • Profiteer van tot 44% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van vtwonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.