vtwonen abonnementen

Kies voor een vtwonen abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Dit woontijdschrift neemt u mee op ontdekkingsreis langs verschillende woonstijlen en - verhalen. U neemt in ieder nummer een kijkje in inspirerende woningen, groot en klein, en doet inspiratie op voor uw eigen leefomgeving.


€11,99
3 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

€4,90 7,25per week
1 jaar
33% korting

€4,50 7,25per week
2 jaar
38% korting

€4,10 7,25per week
3 jaar
44% korting

Laatste reviews

 • Ruth Maas

Mooi blad met heel veel informatie en leuke woonideen . Ik heb op de VT woonbeurs ook het boek gekocht, prachtig mooie woonaccessoire op zich .

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • JK

Als er iets zwaars op de mat valt en ik ben thuis dan weet ik dat het de VT Wonen is! Heerlijk, dan kan ik bijna niet wachten om te stoppen met werken en met een kop thee mij te laten voeden. Ik ben zeer visueel ingesteld en de VT Wonen is dan echt genieten.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Lyda

Super

Over vtwonen

Een vtwonen abonnement brengt u maandelijks wooninspiratie en woongeluk. Ieder nummer van dit mooie woontijdschrift staat vol met de laatste trends op het gebied van lifestyle en wonen. En u vindt altijd tal van praktische tips en doe-het-zelf-ideeën van stylisten om mee aan het werk te gaan.

In het woonmagazine komen diverse woonstijlen terug. In uitgebreide persoonlijke interviews en rondleidingen, kunt u ‘binnenkijken’ in de ideeënwereld en woning van andere mensen. Op deze manier garandeert vtwonen volop inspiratie voor een mooi thuis, waarin u zich fijn voelt. Dus, haal het woongeluk in huis met een voordelig vtwonen abonnement!

vtwonen digitaal lezen

Met een vtwonen abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale vtwonen abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement vtwonen

Met een vtwonen proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit mooie woontijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

vtwonen cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die gaat verhuizen of verbouwen? Geef een vtwonen abonnement cadeau.

Voordelen vtwonen proefabonnement

 • De nieuwe vtwonen altijd als eerste in huis
 • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
 • Exclusief abonneevoordeel
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

vtwonen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van vtwonen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over vtwonen klantenservice