vtwonen abonnementen

Kies voor een vtwonen abonnement met tot 62% korting op de winkelprijs. Dit woontijdschrift neemt u mee op ontdekkingsreis langs verschillende woonstijlen en - verhalen. U neemt in ieder nummer een kijkje in inspirerende woningen, groot en klein, en doet inspiratie op voor uw eigen leefomgeving.


€11,99 31,50
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
62% korting

€7,50 11,25per maand
1 jaar
33% korting

€7,00 11,25per maand
2 jaar
38% korting

€6,50 11,25per maand
3 jaar
42% korting

Laatste reviews

 • Ruth Maas

Mooi blad met heel veel informatie en leuke woonideen . Ik heb op de VT woonbeurs ook het boek gekocht, prachtig mooie woonaccessoire op zich .

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • JK

Als er iets zwaars op de mat valt en ik ben thuis dan weet ik dat het de VT Wonen is! Heerlijk, dan kan ik bijna niet wachten om te stoppen met werken en met een kop thee mij te laten voeden. Ik ben zeer visueel ingesteld en de VT Wonen is dan echt genieten.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Lyda

Super

Over vtwonen

Een vtwonen abonnement brengt u maandelijks wooninspiratie en woongeluk. Ieder nummer van dit mooie woontijdschrift staat vol met de laatste trends op het gebied van lifestyle en wonen. En u vindt altijd tal van praktische tips en doe-het-zelf-ideeën van stylisten om mee aan het werk te gaan.

In het woonmagazine komen diverse woonstijlen terug. In uitgebreide persoonlijke interviews en rondleidingen, kunt u ‘binnenkijken’ in de ideeënwereld en woning van andere mensen. Op deze manier garandeert vtwonen volop inspiratie voor een mooi thuis, waarin u zich fijn voelt. Dus, haal het woongeluk in huis met een voordelig vtwonen abonnement!

Een vtwonen abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €11,99. En u geniet tot 44% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor vtwonen. En pak dit voordeel.

vtwonen verschijnt 16x per jaar.

vtwonen digitaal lezen

Als abonnee van vtwonen leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt vtwonen ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u dit afgerond, leest u vanaf dat moment alle edities van vtwonen eenvoudig via de app. Eenmaal bewaarde edities kunt u vervolgens inzien zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met vtwonen

Niet overtuigd? Kies dan voor een vtwonen proefabonnement. En probeer dit unieke tijdschrift zelf. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Er is al een vtwonen proefabonnement voor €11,99.

Voordelen van een abonnement

 • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • 16x per jaar als eerste vtwonen thuis bezorgd
 • Bespaar tot 44% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van vtwonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.