vtwonen abonnementen

Kies voor een vtwonen abonnement met tot 57% korting op de winkelprijs. Dit woontijdschrift neemt u mee op ontdekkingsreis langs verschillende woonstijlen en - verhalen. U neemt in ieder nummer een kijkje in inspirerende woningen, groot en klein, en doet inspiratie op voor uw eigen leefomgeving.


€9,00 20,85
3 nummers Stopt automatisch
57% korting

€7,50 11,00per maand
1 jaar
33% korting

€8,95 13,56per maand
1 jaar + 4 vtwonen specials
34% korting

€6,50 11,00per maand
3 jaar
42% korting

Laatste reviews

 • Ruth Maas

Mooi blad met heel veel informatie en leuke woonideen . Ik heb op de VT woonbeurs ook het boek gekocht, prachtig mooie woonaccessoire op zich .

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • JK

Als er iets zwaars op de mat valt en ik ben thuis dan weet ik dat het de VT Wonen is! Heerlijk, dan kan ik bijna niet wachten om te stoppen met werken en met een kop thee mij te laten voeden. Ik ben zeer visueel ingesteld en de VT Wonen is dan echt genieten.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Lyda

Super

Over vtwonen

Een vtwonen abonnement brengt u maandelijks wooninspiratie en woongeluk. Ieder nummer van dit mooie woontijdschrift staat vol met de laatste trends op het gebied van lifestyle en wonen. En u vindt altijd tal van praktische tips en doe-het-zelf-ideeën van stylisten om mee aan het werk te gaan.

In het woonmagazine komen diverse woonstijlen terug. In uitgebreide persoonlijke interviews en rondleidingen, kunt u ‘binnenkijken’ in de ideeënwereld en woning van andere mensen. Op deze manier garandeert vtwonen volop inspiratie voor een mooi thuis, waarin u zich fijn voelt. Dus, haal het woongeluk in huis met een voordelig vtwonen abonnement!

vtwonen digitaal

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €6,50 per maand. U profiteert van tot 57% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor vtwonen. En kies uw abonnement.

vtwonen digitaal lezen

Abonnees van vtwonen ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt vtwonen tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hierna activeert u uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle nummers van vtwonen eenvoudig via de app. Om eerder bewaarde edities opnieuw te bekijken heeft u geen internet meer nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

Vrijblijvend kennismaken met vtwonen

Wilt u vtwonen eerst proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een vtwonen proefabonnement is er al voor €9,00.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 57% op de losse verkoopprijs
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • 16x per jaar vtwonen automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van vtwonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.