Bicycling abonnementen

Kies voor een Bicycling abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift gaat over fietsen, fietsen en nog meer fietsen. Met mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van pro's en heel gewone fietsers. Een inspirerend en diepgaand magazine voor iedereen die van fietsen houdt. U kunt ook een Bicycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 39,00
6 nummers
32% korting

€49,99 78,00
12 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bicycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 19,50
3 nummers
10% korting

€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Martijn
Het mooiste wielrennersblad in NL

Het is tweemaandelijks. Had van mij iets vaker gemogen. Maar zo heb ik in ieder geval rustig de tijd om het uit te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Bicycling

Bicylcing gaat over fietsen, fietsen en nog meer fietsen. Een Bicylcing abonnement brengt u 6x per jaar alles over de nieuwste fietsen, onderdelen, accessoires en kleding. Maar ook de mooiste fietstochten en bijzondere verhalen van gewone fietsers.

Bicycling is als geen ander fietsblad: eigenzinnig, diepgang en humor. Niet overtuigd? Kies voor een Bicycling proefabonnement en zie voor uzelf.

Hoeveel kost een abonnement op Bicycling? Voor wie Bicycling wil proberen is er al een aanbieding vanaf €29,99. En tot 36% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Bicycling aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bicycling verschijnt 6x per jaar.

Bicycling digitaal lezen

Met een abonnement op Bicycling ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Bicycling ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmaal uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Bicycling cadeau geven

Het is ook mogelijk om een Bicycling abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €17,50. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die Bicycling met plezier zal lezen? Geef Bicycling cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €17,50
  • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bicycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.