Bicycling abonnementen

Kies voor een Bicycling abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift gaat over fietsen, fietsen en nog meer fietsen. Met mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van pro's en heel gewone fietsers. Een inspirerend en diepgaand magazine voor iedereen die van fietsen houdt. U kunt ook een Bicycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

€39,99 58,50
9 nummers
32% korting

€49,99 78,00
12 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bicycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Martijn
Het mooiste wielrennersblad in NL

Het is tweemaandelijks. Had van mij iets vaker gemogen. Maar zo heb ik in ieder geval rustig de tijd om het uit te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Bicycling

Als u op zoek bent naar inspiratie, verhalen van gewone mensen, en exclusieve reportages over bijzondere mensen in de wereld van fietsen, dan is Bicycling hét magazine voor u. Of u nu in Nederland fietst of aan de andere kant van de wereld, Bicycling brengt de passie voor fietsen tot leven. Zowel in het magazine als online.

Bicycling brengt u de nieuwste trends in de fietswereld, de beste tips voor voeding om uw fietsprestaties te verbeteren, en inzichten in de connectie tussen body & mind. En natuurlijk, Bicycling test fietsen; altijd met diepgang en een vleugje humor.

Of u nu een doorgewinterde fietser bent of net begint aan uw fietsavontuur, Bicycling is er voor u. Laat de bevlogen redactie u inspireren, informeren en verbinden met gelijkgestemde fietsfanaten over de hele wereld.

Een Bicycling abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Bicycling is er al een aanbieding vanaf €32,50. Met tot 36% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Bicycling. En kies het abonnement dat bij u past.

Bicycling digitaal lezen

Als abonnee van Bicycling leest u alle nummers op papier én online.

U kunt Bicycling ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u vervolgens opnieuw lezen zonder actieve internetverbinding.

Bicycling cadeau geven

Het is mogelijk om Bicycling cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €32,50. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een abonnement op Bicycling cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar Bicycling vanzelf thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Bespaar tot 36% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bicycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.