Bicycling abonnementen

Kies voor een Bicycling abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift gaat over fietsen, fietsen en nog meer fietsen. Met mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van pro's en heel gewone fietsers. Een inspirerend en diepgaand magazine voor iedereen die van fietsen houdt. U kunt ook een Bicycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 39,00
6 nummers
32% korting

€49,99 78,00
12 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bicycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 19,50
3 nummers
10% korting

€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Martijn
Het mooiste wielrennersblad in NL

Het is tweemaandelijks. Had van mij iets vaker gemogen. Maar zo heb ik in ieder geval rustig de tijd om het uit te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Bicycling

Bicylcing gaat over fietsen, fietsen en nog meer fietsen. Een Bicylcing abonnement brengt u 6x per jaar alles over de nieuwste fietsen, onderdelen, accessoires en kleding. Maar ook de mooiste fietstochten en bijzondere verhalen van gewone fietsers.

Bicycling is als geen ander fietsblad: eigenzinnig, diepgang en humor. Niet overtuigd? Kies voor een Bicycling proefabonnement en zie voor uzelf.

Een Bicycling abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €29,99. U geniet tot 36% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Bicycling. En kies uw abonnement.

Bicycling digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Bicycling? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Bicycling ook digitaal lezen.

U kunt Bicycling tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Hierna volgt u de stappen en activeert u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Bicycling cadeau geven

Het is mogelijk om een Bicycling abonnement cadeau te geven. Voor €17,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef een abonnement op Bicycling cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Profiteer van tot 36% korting op de losse verkoopprijs
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €17,50

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bicycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.