Bicycling

Bicycling is het toonaangevende tijdschrift voor iedereen die gepassioneerd is over fietsen. Elke editie biedt u inspirerende verhalen, gedetailleerde routes en het laatste nieuws uit de fietswereld. Of u nu een fanatieke wielrenner bent of gewoon geniet van ontspannen fietstochten, Bicycling heeft alles wat u nodig heeft.

Laat u inspireren door boeiende interviews, praktische tips en prachtige fotografie van de mooiste fietsroutes. Met Bicycling blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de fietssport. Ontdek de wereld op twee wielen met Bicycling.

Aanbiedingen

Bicycling abonnement

Ontdek de wereld van Bicycling

Bicycling is het toonaangevende tijdschrift voor fietsers van alle niveaus. Of u nu een beginnende fietser bent of een doorgewinterde wielrenner, Bicycling biedt u een schat aan informatie, tips en inspiratie. Het fietsblad Bicycling staat bekend om zijn gedetailleerde artikelen over training, voeding, fietstechniek en onderhoud van uw fiets. Door de informatieve en vlot geschreven inhoud, is Bicycling een onmisbare gids voor iedereen die van fietsen houdt.

Uitgebreide fietstests en reviews

Een van de hoogtepunten van Bicycling zijn de uitgebreide tests en reviews van fietsen en fietsonderdelen. Het tijdschrift biedt grondige en eerlijke beoordelingen van de nieuwste modellen, zodat u altijd op de hoogte bent van de beste opties op de markt. Daarnaast vindt u in Bicycling vergelijkende testen van verschillende producten, van fietskleding tot accessoires, waardoor u weloverwogen keuzes kunt maken voor uw volgende aankoop. De deskundige analyses en objectieve beoordelingen maken Bicycling tot een betrouwbare bron voor elke fietsliefhebber.

Inspirerende verhalen en routes

Bicycling gaat verder dan alleen praktische tips en productreviews. Het tijdschrift biedt ook inspirerende verhalen over fietstochten en avonturen van over de hele wereld. Van epische langeafstandstochten tot verborgen juweeltjes in uw eigen omgeving, Bicycling neemt u mee op een ontdekkingsreis vol avontuur en plezier. De gedetailleerde routebeschrijvingen en prachtige fotografie zorgen ervoor dat u direct zin krijgt om op de fiets te stappen en nieuwe plekken te verkennen.

Met in ieder nummer:

  • Gedetailleerde fietstests en reviews
  • Trainingstips en -schema's
  • Voedingsadvies voor fietsers
  • Inspirerende fietsroutes en verhalen
  • Onderhoudstips voor uw fiets
  • Interviews met topfietsers en experts

Bicycling digitaal lezen

Abonnees van Bicycling ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Bicycling tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u alle edities van Bicycling eenvoudig via Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde edities kunt u daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste Bicycling in de bus
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op Bicycling?

Voor wie wil kennismaken met Bicycling is er al een aanbieding vanaf €32,50. Een jaarabonnement op Bicycling kost €32,50. En u profiteert van tot 36% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele Bicycling aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Bicycling abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking met betrekking tot een aanvraag? En heeft u na 14 dagen geen bericht ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bicycling op. Doe dit ondermeer bij vragen met betrekking tot betaling, bezorging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Bicycling 1 jaar €32,50 17%
Bicycling 1,5 jaar €39,99 32%
Bicycling 2 jaar €49,99 36%

Een abonnement op Bicycling is verkrijgbaar vanaf €32,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Bicycling abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Bicycling is verkrijgbaar voor €32,50. Voor dit bedrag ontvangt u Bicycling 6 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Bicycling heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Bicycling komt 6 keer per jaar uit.

Bicycling verschijnt op 10-02, 28-03, 28-05, 27-06, 19-09, 21-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag eerder of later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Bicycling. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Bicycling, neemt u contact op met de klantenservice van Bicycling. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Bicycling

" Het is tweemaandelijks. Had van mij iets vaker gemogen. Maar zo heb ik in ieder geval rustig de tijd om het uit te lezen. "