Bicycling abonnementen

Kies voor een Bicycling abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift gaat over fietsen, fietsen en nog meer fietsen. Met mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van pro's en heel gewone fietsers. Een inspirerend en diepgaand magazine voor iedereen die van fietsen houdt. U kunt ook een Bicycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 35,94
6 nummers
17% korting

€49,99 71,88
12 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bicycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€30,00 35,94
6 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Martijn
Het mooiste wielrennersblad in NL

Het is tweemaandelijks. Had van mij iets vaker gemogen. Maar zo heb ik in ieder geval rustig de tijd om het uit te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Bicycling

Bicylcing gaat over fietsen, fietsen en nog meer fietsen. Een Bicylcing abonnement brengt u 6x per jaar alles over de nieuwste fietsen, onderdelen, accessoires en kleding. Maar ook de mooiste fietstochten en bijzondere verhalen van gewone fietsers.

Bicycling is als geen ander fietsblad: eigenzinnig, diepgang en humor. Niet overtuigd? Kies voor een Bicycling proefabonnement en zie voor uzelf.

Bicycling digitaal lezen

Een abonnement Bicycling abonnement brengt u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Bicycling abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Bicycling

Met een Bicycling proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fietstijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Bicycling cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus is uw fietsmaatje binnenkort jarig? Geef een Bicycling abonnement cadeau.

Voordelen Bicycling proefabonnement

  • De nieuwste Bicycling als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Bicycling Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Bicycling. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Bicycling klantenservice