KIJK Geschiedenis abonnementen

Kies voor een KIJK Geschiedenis abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat u op een spannende en vermakelijke wijze meeneemt terug in de tijd. Van het stenen tijdperk tot de 20ste eeuw. Met in elke editie 68 prachtig geïllustreerde pagina’s, samengesteld en geschreven door gerenommeerde journalisten. U kunt ook een KIJK Geschiedenis abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 25,00
4 nummers Stopt automatisch
20% korting

€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KIJK Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 25,00
4 nummers
20% korting

€29,99 50,00
8 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over KIJK Geschiedenis

Met KIJK Geschiedenis vergaart u op een spannende en vermakelijke manier kennis van de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. In elk nummer neemt de deskundige u mee op een historische ontdekkingsreis, die een nieuwe horizon voor u opent.

Maak kennis met de meest boeiende kanten van onze geschiedenis. Levendig, competent, inzichtelijk. Wie het heden wil begrijpen, verdiept zich in het verleden en leest KIJK Geschiedenis.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €9,95. Met tot 50% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele KIJK Geschiedenis aanbiedingen. En kies uw abonnement.

KIJK Geschiedenis digitaal lezen

Abonnees van KIJK Geschiedenis ontvangen alle nummers op papier én digitaal. KIJK Geschiedenis heeft een app. In deze app vindt u de digitale edities. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer uw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers overal en altijd in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

Vrijblijvend kennismaken met KIJK Geschiedenis

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een KIJK Geschiedenis proefabonnement. En beoordeel dit bijzondere tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een KIJK Geschiedenis proefabonnement voor €9,95.

KIJK Geschiedenis cadeau geven

U kunt een KIJK Geschiedenis abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €19,99. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een KIJK Geschiedenis abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 8x per jaar KIJK Geschiedenis vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 50% op de losse verkoopprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €19,99

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van KIJK Geschiedenis op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.