KIJK Geschiedenis

Kies voor een KIJK Geschiedenis abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Ontdek het verleden met KIJK Geschiedenis: boeiende artikelen, prachtige illustraties en intrigerende verhalen die u keer op keer zullen verrassen en informeren.

KIJK Geschiedenis abonnement

KIJK Geschiedenis is een magazine dat de lezers meeneemt op een fascinerende reis door het verleden. Met diepgaande artikelen en boeiende verhalen biedt KIJK Geschiedenis een unieke kijk op historische gebeurtenissen, personen en periodes. Of u nu een doorgewinterde geschiedenisliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar het verleden, dit tijdschrift weet u keer op keer te verrassen en te informeren.

Een diepgaande verkenning van de geschiedenis

Elke editie van KIJK Geschiedenis staat bol van de uitgebreide artikelen die verschillende tijdperken en thema's verkennen. Van de oude beschavingen van Egypte en Mesopotamië tot de middeleeuwse ridders en kastelen, het geschiedenismagazine biedt een gedetailleerde en inzichtelijke kijk op het verleden. De zorgvuldig onderzochte artikelen worden ondersteund door prachtige illustraties en foto's die de verhalen tot leven brengen.

Toegankelijk en educatief

KIJK Geschiedenis is niet alleen informatief, maar ook zeer toegankelijk geschreven. De artikelen zijn helder en begrijpelijk, zodat zowel jong als oud er plezier aan beleeft. Het tijdschrift weet complexe historische thema's op een begrijpelijke manier uit te leggen zonder afbreuk te doen aan de diepgang. Dit maakt het geschiedenismagazine een waardevol educatief hulpmiddel voor zowel individuen als scholen.

Naast de grote historische lijnen biedt KIJK Geschiedenis ook ruimte voor de minder bekende, maar minstens zo intrigerende verhalen. Van vergeten uitvindingen tot de levens van gewone mensen in buitengewone tijden, het magazine onthult de verborgen kanten van de geschiedenis.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande artikelen over diverse historische periodes
  • Prachtige illustraties en foto's
  • Interviews met historici en experts
  • Inzichten in minder bekende historische gebeurtenissen
  • Educatieve inhoud geschikt voor alle leeftijden

Voor wie KIJK Geschiedenis wil proberen is er al een aanbieding vanaf €22,50. Met tot 45% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor KIJK Geschiedenis. En kies uw abonnement.

KIJK Geschiedenis digitaal lezen

Met een abonnement op KIJK Geschiedenis ontvangt u elke editie op papier én digitaal. KIJK Geschiedenis heeft een app. In deze app vindt u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie overal en altijd in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of kostbaar is.

Vrijblijvend kennismaken met KIJK Geschiedenis

Wilt u KIJK Geschiedenis eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Een KIJK Geschiedenis proefabonnement is er al voor €22,50.

KIJK Geschiedenis cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op KIJK Geschiedenis? Dat kan. Voor €22,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die KIJK Geschiedenis met plezier zal lezen? Geef KIJK Geschiedenis cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 45% voordeliger dan het magazine los kopen
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 8x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van KIJK Geschiedenis op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u KIJK Geschiedenis voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €22,50.

Een abonnement op KIJK Geschiedenis is verkrijgbaar vanaf €22,50. Een proefabonnement voor €22,50. En een cadeauabonnement vanaf €22,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen KIJK Geschiedenis abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een KIJK Geschiedenis abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op KIJK Geschiedenis te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een KIJK Geschiedenis cadeauabonnement voor €22,50.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op KIJK Geschiedenis is verkrijgbaar voor €29,99. Voor deze prijs ontvangt u KIJK Geschiedenis 8 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met KIJK Geschiedenis. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op KIJK Geschiedenis heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

KIJK Geschiedenis verschijnt 8 keer per jaar.

KIJK Geschiedenis komt uit op 26-01, 15-03, 03-05, 14-06, 13-09, 08-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van KIJK Geschiedenis. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op KIJK Geschiedenis, neemt u contact op met de klantenservice van KIJK Geschiedenis. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.