KIJK Geschiedenis abonnementen

Kies voor een KIJK Geschiedenis abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat u op een spannende en vermakelijke wijze meeneemt terug in de tijd. Van het stenen tijdperk tot de 20ste eeuw. Met in elke editie 68 prachtig geïllustreerde pagina’s, samengesteld en geschreven door gerenommeerde journalisten. U kunt ook een KIJK Geschiedenis abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 25,00
6 maanden Stopt automatisch
20% korting

€29,99 50,00
1 jaar
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KIJK Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 25,00
6 maanden
20% korting

€34,99 50,00
1 jaar
40% korting

Laatste reviews

Over KIJK Geschiedenis

Met KIJK Geschiedenis vergaart u op een spannende en vermakelijke manier kennis van de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. In elk nummer neemt de deskundige u mee op een historische ontdekkingsreis, die een nieuwe horizon voor u opent.

Maak kennis met de meest boeiende kanten van onze geschiedenis. Levendig, competent, inzichtelijk. Wie het heden wil begrijpen, verdiept zich in het verleden en leest KIJK Geschiedenis.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €22,50. Met tot 50% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor KIJK Geschiedenis. En kies het abonnement dat bij u past.

KIJK Geschiedenis digitaal lezen

Bent u abonnee van KIJK Geschiedenis? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u KIJK Geschiedenis ook digitaal lezen. KIJK Geschiedenis heeft een app. In deze app vindt u de digitale edities. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer u maar wil in de app. Om eerder geopende edities nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Fijn in situaties waar internet slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met KIJK Geschiedenis

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een KIJK Geschiedenis proefabonnement voor €22,50.

KIJK Geschiedenis cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op KIJK Geschiedenis? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €22,50. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een abonnement op KIJK Geschiedenis cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 8x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 50% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van KIJK Geschiedenis op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.