Motion Windsurf Magazine abonnementen

Kies voor een Motion Windsurf Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Hét windsurf-tijdschrift van Nederland. Met vaartechnieken, road- stories, moves, interviews, actuele spot- en materiaalimpressies, evenementen en meer. Motion Windsurf is het magazine voor iedere windsurfer.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Motion Windsurf Magazine

Voor de redactie van Soul is het allemaal met windsurfen begonnen. Behalve dat windsurfen de inspiratiebron van Motion windsurf magazine was, was het voor veel Nederlanders de introductie in de wondere wereld van andere fun- en watersporten.

Motion windsurf magazine wordt gemaakt voor een breed windsurfpubliek. Van de doorgewinterde brandingsurfer en de stuntende freestyler tot de recreatieve binnenwatersurfer en iedere beginner die zijn of haar favoriete stijl nog moet ontdekken. Met alles over windsurfen, beschreven door ervaren surfers en geïllustreerd met prachtige fotografie.

Een Motion Windsurf Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Motion Windsurf Magazine is er al een aanbieding vanaf €12,50. Met tot 59% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle Motion Windsurf Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Motion Windsurf Magazine

Met een Motion Windsurf Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een Motion Windsurf Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 59% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 2x per jaar het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Motion Windsurf Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.