Motion Windsurf Magazine abonnementen

Kies voor een Motion Windsurf Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Met een abonnement wordt 4x per jaar hét windsurf-tijdschrift van Nederland gratis bij u thuis bezorgd. Met vaartechnieken, road- stories, moves, interviews, actuele spot- en materiaalimpressies, evenementen en meer. Motion Windsurf is het magazine voor iedere windsurfer.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Motion Windsurf Magazine

Voor de redactie van Soul is het allemaal met windsurfen begonnen. Behalve dat windsurfen de inspiratiebron van Motion windsurf magazine was, was het voor veel Nederlanders de introductie in de wondere wereld van andere fun- en watersporten.

Motion windsurf magazine wordt gemaakt voor een breed windsurfpubliek. Van de doorgewinterde brandingsurfer en de stuntende freestyler tot de recreatieve binnenwatersurfer en iedere beginner die zijn of haar favoriete stijl nog moet ontdekken. Met alles over windsurfen, beschreven door ervaren surfers en geïllustreerd met prachtige fotografie.

Proefabonnement Motion Windsurf Magazine

Met een Motion Windsurf Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke muziektijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Motion Windsurf Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een windsurfer verrassen? Geef een Motion Windsurf Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Motion Windsurf Magazine abonnement

  • De nieuwe Motion Windsurf Magazine altijd thuisbezorgd
  • Met exclusieve kortingen voor abonnees
  • Inclusief digitale edities
  • Veel voordeliger dan in de winkel

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Motion Windsurf Magazines Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Motion Windsurf Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Motion Windsurf Magazine klantenservice