Motion Windsurf Magazine

Kies voor een Motion Windsurf Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Hét windsurf-tijdschrift van Nederland. Met vaartechnieken, road- stories, moves, interviews, actuele spot- en materiaalimpressies, evenementen en meer. Motion Windsurf is het magazine voor iedere windsurfer.

Aanbiedingen

Motion Windsurf Magazine abonnement

Voor de redactie van Soul is het allemaal met windsurfen begonnen. Behalve dat windsurfen de inspiratiebron van Motion windsurf magazine was, was het voor veel Nederlanders de introductie in de wondere wereld van andere fun- en watersporten.

Motion windsurf magazine wordt gemaakt voor een breed windsurfpubliek. Van de doorgewinterde brandingsurfer en de stuntende freestyler tot de recreatieve binnenwatersurfer en iedere beginner die zijn of haar favoriete stijl nog moet ontdekken. Met alles over windsurfen, beschreven door ervaren surfers en geïllustreerd met prachtige fotografie.

Een Motion Windsurf Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Motion Windsurf Magazine is er al een aanbieding vanaf €12,50. Met tot 59% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle Motion Windsurf Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Motion Windsurf Magazine

Met een Motion Windsurf Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een Motion Windsurf Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 59% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 2x per jaar het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Motion Windsurf Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Motion Windsurf Magazine voordelig en vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een Motion Windsurf Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €12,50. Een proefabonnement voor €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Motion Windsurf Magazine heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Motion Windsurf Magazine is €25,00. Hiervoor ontvangt u Motion Windsurf Magazine 2 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Motion Windsurf Magazine verschijnt 2 keer per jaar.

Als u Motion Windsurf Magazine op een buitenlands adres wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Motion Windsurf Magazine. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Motion Windsurf Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Motion Windsurf Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Motion Windsurf Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.