Royalty

Royalty is het tijdschrift voor iedereen die gefascineerd is door het leven van koninklijke families over de hele wereld. Elke editie biedt u exclusieve interviews, gedetailleerde reportages en prachtige foto's van koninklijke gebeurtenissen en ceremoniën. Of het nu gaat om de Britse koninklijke familie, de Europese vorstenhuizen of andere koninklijke families wereldwijd, Royalty brengt u dichter bij de majestueuze levens en tradities van deze bijzondere families.

Met Royalty blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en roddels uit de koninklijke wereld. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die houdt van glamour, geschiedenis en de pracht en praal van koninklijke hoven.

Royalty abonnement

Royalty is het royalty magazine dat zich richt op alles wat met koninklijke families en adellijke kringen te maken heeft. Het biedt lezers een exclusieve blik achter de schermen van paleizen en kastelen over de hele wereld. Voor liefhebbers van koninklijke verhalen en tradities is Royalty een onmisbare bron van informatie en ontspanning.

Exclusieve interviews en reportages

Royalty staat bekend om de exclusieve interviews met leden van koninklijke families, zoals Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. U krijgt een uniek inzicht in hun leven, werk en verplichtingen. Daarnaast brengt het tijdschrift diepgaande reportages over belangrijke gebeurtenissen binnen de adellijke kringen. Denk hierbij aan koninklijke bruiloften, kroningen en staatsbezoeken van vorstenhuizen zoals het Britse, Zweedse en Spaanse koningshuis. U voelt zich dichter bij de royals dan ooit tevoren.

Koninklijke mode en lifestyle

Royalty besteed ook volop aandacht aan de mode en lifestyle van koninklijke families. Van de nieuwste kledingtrends tot exclusieve juwelen en accessoires, u blijft op de hoogte van alles wat wordt gedragen in de adellijke wereld. Bovendien worden de indrukwekkende levensstijlen en tradities belicht. Volg de stijlvolle keuzes van Koningin Maxima en de klassieke elegantie van Koningin Letizia van Spanje.

Historische achtergronden en anekdotes

Naast de hedendaagse gebeurtenissen en trends, schenkt Royalty ook veel aandacht aan de geschiedenis van koninklijke families. Historische achtergronden en anekdotes geven u een dieper begrip van de tradities en waarden die deze families door de eeuwen heen hebben opgebouwd. Lees meer over de lange geschiedenis van het Britse koningshuis en de fascinerende tradities van het Zweedse koningshuis. Deze mix van historie en actualiteit maakt Royalty tot een rijk en informatief magazine.

Met in ieder nummer:

  • Exclusieve interviews met royals
  • Diepgaande reportages over koninklijke evenementen
  • Koninklijke mode en lifestyle trends
  • Historische verhalen en anekdotes
  • Speciale fotoreportages

Royalty digitaal lezen

Als abonnee van Royalty leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Royalty heeft een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot de digitale editie in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien. Ideaal in situaties waar internet slecht of duur is.

Royalty cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Royalty cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €15,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een abonnement op Royalty cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Royalty cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 28% korting op de winkelprijs
  • 10x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees de digitale nummers op uw smartphone en tablet

Wat kost een abonnement op Royalty?

Voor wie Royalty wil proberen is er al een abonnement vanaf €15,00. Met tot 28% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele Royalty aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Royalty abonnement.

Klantenservice

Vragen of opmerking over een aanvraag via deze website? En na 14 dagen nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement op Royalty? Neem dan contact met de uitgever van Royalty op. Doe dit o.a. bij vragen over betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Royalty 3 nummers €15,00 13%
Royalty 5 nummers €25,00 13%
Royalty 8 nummers €35,00 24%
Royalty 12 nummers €50,00 28%
Titel Periode Prijs Korting
Royalty 3 nummers €15,00 13%
Royalty 5 nummers €25,00 13%
Royalty 8 nummers €35,00 24%
Royalty 12 nummers €50,00 28%

Een abonnement op Royalty is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Royalty heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Royalty abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Royalty cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Royalty cadeauabonnement voor €15,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Als Royalty abonnee heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Royalty verschijnt 10 keer per jaar.

Royalty komt uit op 02-02, 08-03, 12-04, 24-05, 28-06, 02-08, 06-09, 11-10, 15-11, 20-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Royalty. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Royalty, neemt u contact op met de klantenservice van Royalty. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Royalty

" Vind het altijd weer fijn als het blad in de brievenbus ligt! Mooie en interessante verhalen. "

" Ik heb Royalty aan mijn moeder gegeven omdat ze het graag leest. "

" mijn moeder is 81 jaar en vindt het geweldig om alles te weten over het koninklijk huis. "

" Fijn blad met veel informatie en foto's over koninklijke huizen! "

" Ik heb mijn moeder cadeau abonnement Royalty gegeven omdat mijn moeder gek is van het koningshuis. "