Royalty abonnementen

Kies voor een Royalty abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Dit magazine is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Met in ieder nummer alles over de ins en outs van de mooiste vorstenhuizen in Europa, ondermeer vanuit het unieke perspectief van Marc van der Linden. U kunt ook een Royalty abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€40,00 47,92
8 nummers
17% korting

€60,00 77,87
13 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Royalty cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€40,00 47,92
8 nummers
17% korting

€60,00 77,87
13 nummers
23% korting

Laatste reviews

 • Mw D Koppijn
Goed gekozen

Vind het altijd weer fijn als het blad in de brievenbus ligt! Mooie en interessante verhalen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Lezer13

Ik heb Royalty aan mijn moeder gegeven omdat ze het graag leest.

 • trudie Buitenhuis

mijn moeder is 81 jaar en vindt het geweldig om alles te weten over het koninklijk huis.

 • Marijke Engelse

Fijn blad met veel informatie en foto's over koninklijke huizen!

 • RB

Ik heb mijn moeder cadeau abonnement Royalty gegeven omdat mijn moeder gek is van het koningshuis.

Over Royalty

Royalty is het meest complete tijdschrift over vorsten in binnen- en buitenland. Dompel uzelf onder in het leven en het wel en wee van royals.

Marc van der Linden en een enthousiaste redactie houden u op de hoogte van al het belangrijke royalty-nieuws. Daarnaast geniet u van uitgebreide reportages en achtergrondverhalen. Natuurlijk altijd geïllustreerd door prachtige fotos. Kortom, Royalty brengt de royals dichterbij!

Royalty heeft hiervoor een eigen app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Wat zijn de kosten van een abonnement op Royalty? Voor wie wil kennismaken met Royalty is er al een abonnement vanaf €25,00. En tot 23% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Royalty. En kies uw abonnement.

Royalty verschijnt 10x per jaar.

Royalty digitaal lezen

Abonnees van Royalty ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om het tijdschrift online te lezen download u de Royalty app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de digitale editie in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Royalty cadeau geven

U kunt een abonnement op Royalty ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Royalty zal genieten? Geef Royalty cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • 10x per jaar als eerste Royalty op de mat
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €25,00)
 • Een abonnement is tot 23% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Royalty op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.