Royalty abonnementen

Kies voor een Royalty abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Dit magazine is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Met in ieder nummer alles over de ins en outs van de mooiste vorstenhuizen in Europa, ondermeer vanuit het unieke perspectief van Marc van der Linden. U kunt ook een Royalty abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€40,00 47,92
8 nummers
17% korting

€60,00 77,87
13 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Royalty cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€40,00 47,92
8 nummers
17% korting

€60,00 77,87
13 nummers
23% korting

Laatste reviews

 • Mw D Koppijn
Goed gekozen

Vind het altijd weer fijn als het blad in de brievenbus ligt! Mooie en interessante verhalen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Lezer13

Ik heb Royalty aan mijn moeder gegeven omdat ze het graag leest.

 • trudie Buitenhuis

mijn moeder is 81 jaar en vindt het geweldig om alles te weten over het koninklijk huis.

 • Marijke Engelse

Fijn blad met veel informatie en foto's over koninklijke huizen!

 • RB

Ik heb mijn moeder cadeau abonnement Royalty gegeven omdat mijn moeder gek is van het koningshuis.

Over Royalty

Royalty is het meest complete tijdschrift over vorsten in binnen- en buitenland. Dompel uzelf onder in het leven en het wel en wee van royals.

Marc van der Linden en een enthousiaste redactie houden u op de hoogte van al het belangrijke royalty-nieuws. Daarnaast geniet u van uitgebreide reportages en achtergrondverhalen. Natuurlijk altijd geïllustreerd door prachtige fotos. Kortom, Royalty brengt de royals dichterbij!

Een Royalty abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Royalty wil proberen is er al een abonnement vanaf €25,00. U geniet tot 23% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Royalty. En kies het abonnement dat bij u past.

Royalty digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Royalty? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Royalty ook digitaal lezen. Royalty heeft een app. Hierin leest u de digitale edities. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heeft u geen internet meer nodig. Ideaal op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Royalty cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Royalty? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Royalty met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Royalty cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €25,00 (stop automatisch)
 • Bespaar tot 23% op de winkelprijs
 • 10x per jaar als eerste Royalty thuis bezorgd
 • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Royalty op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.