Royalty

Kies voor een Royalty abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. Dit magazine is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Met in ieder nummer alles over de ins en outs van de mooiste vorstenhuizen in Europa, ondermeer vanuit het unieke perspectief van Marc van der Linden.

Royalty abonnement

Royalty is het meest complete tijdschrift over vorsten in binnen- en buitenland. Dompel uzelf onder in het leven en het wel en wee van royals.

Marc van der Linden en een enthousiaste redactie houden u op de hoogte van al het belangrijke royalty-nieuws. Daarnaast geniet u van uitgebreide reportages en achtergrondverhalen. Natuurlijk altijd geïllustreerd door prachtige fotos. Kortom, Royalty brengt de royals dichterbij!

Een Royalty abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Royalty wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 28% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele Royalty aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Royalty digitaal lezen

Als abonnee van Royalty leest u alle nummers op papier én digitaal. Royalty heeft een app waarin u de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Royalty cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Royalty? Dat kan. Voor €15,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef Royalty cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 28% voordeliger dan het tijdschrift los kopen
  • 10x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Royalty op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Royalty abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Royalty heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Royalty abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Royalty te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Royalty cadeauabonnement voor €15,00.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Met een abonnement op Royalty heeft u ook toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Royalty verschijnt 10 keer per jaar.

Royalty komt uit op 02-02, 08-03, 12-04, 24-05, 28-06, 02-08, 06-09, 11-10, 15-11, 20-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift een dag later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Royalty. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Royalty, neemt u contact op met de klantenservice van Royalty. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Royalty

" Vind het altijd weer fijn als het blad in de brievenbus ligt! Mooie en interessante verhalen. "

" Ik heb Royalty aan mijn moeder gegeven omdat ze het graag leest. "

" mijn moeder is 81 jaar en vindt het geweldig om alles te weten over het koninklijk huis. "

" Fijn blad met veel informatie en foto's over koninklijke huizen! "

" Ik heb mijn moeder cadeau abonnement Royalty gegeven omdat mijn moeder gek is van het koningshuis. "