Party abonnementen

Kies voor een Party abonnement met tot 13% korting op de winkelprijs. Hét jongste show- en entertainmentblad van Nederland. In ieder nummer van dit leuke magazine leest u de spannende verhalen over Nederlandse sterren. Met openhartige interviews, onthullende reportages, uitdagende puzzels en spannende winacties is Party iedere week een feestje. U kunt ook een Party abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 26,91
9 nummers
7% korting

€35,00 38,87
13 nummers
10% korting

€67,50 77,74
26 nummers
13% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 26,91
9 nummers
7% korting

€35,00 38,87
13 nummers
10% korting

€67,50 77,74
26 nummers
13% korting

Laatste reviews

  • Francesca
Guilty pleasure

Kort abonnement genomen omdat ik de Party stiekem toch helemaal lees als ik hem tegenkom. Net als mijn buurvrouw die het blad nu na mij krijgt.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig

Over Party

Party is het jongste weekblad met het laatste nieuws (en roddels) over NLse en buitenlandse sterren. Lees over iedere week over hun privéleven. En blijf als eerste op de hoogte van de spannendste nieuwtjes uit de showwereld.

Natuurlijk komen de sterren ook zelf aan woord in open interviews en onthullende reportages. En voor de ontspanning vind je in elk nummer fijne puzzelpagina's waarmee u kans kan maken op mooie prijzen. Kortom, Party is een feest!

Een Party abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Party wil proberen is er al een abonnement vanaf €25,00. Met tot 13% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele Party aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Party digitaal lezen

Als abonnee van Party leest u alle nummers op papier én digitaal. Party heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd toegang tot alle nummers in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Fijn voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar een internetverbinding minder goed of duur is.

Party cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Party cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die Party met plezier zal lezen? Geef Party cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar Party in huis
  • Profiteer van tot 13% korting op de losse verkoopprijs
  • Ontvang de digitale nummers op uw smartphone en tablet
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €25,00)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Party op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.