Party abonnementen

Kies voor een Party abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Hét jongste show- en entertainmentblad van Nederland. In ieder nummer van dit leuke magazine leest u de spannende verhalen over Nederlandse sterren. Met openhartige interviews, onthullende reportages, uitdagende puzzels en spannende winacties is Party iedere week een feestje. U kunt ook een Party abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,95 10,00
4 nummers
1% korting

€25,00 27,50
11 nummers
9% korting

€50,00 60,00
24 nummers
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,95 10,00
4 nummers
1% korting

€25,00 27,50
11 nummers
9% korting

€50,00 60,00
24 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Francesca
Guilty pleasure

Kort abonnement genomen omdat ik de Party stiekem toch helemaal lees als ik hem tegenkom. Net als mijn buurvrouw die het blad nu na mij krijgt.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig

Over Party

Party is het jongste weekblad met het laatste nieuws (en roddels) over NLse en buitenlandse sterren. Lees over iedere week over hun privéleven. En blijf als eerste op de hoogte van de spannendste nieuwtjes uit de showwereld.

Natuurlijk komen de sterren ook zelf aan woord in open interviews en onthullende reportages. En voor de ontspanning vind je in elk nummer fijne puzzelpagina's waarmee u kans kan maken op mooie prijzen. Kortom, Party is een feest!

Party heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest u de digitale editie. Wat kost een Party abonnement? Voor wie Party wil proberen is er al een aanbieding vanaf €25,00. En tot 9% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Party aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Party verschijnt 52x per jaar.

Party digitaal lezen

Bent u abonnee van Party? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Party digitaal lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd online toegang tot de digitale editie in de app. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna inzien zonder actieve internetverbinding. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Party cadeau geven

Kent u iemand die Party met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Party cadeau. Voor €25,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die een Party abonnement zal weten te waarderen? Geef een Party abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees de digitale nummers op uw smartphone en tablet
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,00
  • 52x per jaar Party thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 9% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Party op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.