Party

Kies voor een Party abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Ontvang wekelijks de laatste showbizznieuwtjes, exclusieve interviews en spraakmakende fotoreportages met Party : het ultieme tijdschrift voor glamourliefhebbers.

Party abonnement

Op zoek naar een dosis glamour, entertainmentnieuws en de heetste feestjes? Dan is Party het weekblad dat u niet mag missen! Als dé autoriteit op het gebied van showbizz en society, brengt Party u altijd de laatste roddels, exclusieve interviews en spraakmakende foto's van bekende Nederlanders en internationale sterren.

Uw wekelijkse dosis glitter en glamour

Party neemt u mee achter de schermen van de glitterwereld van Hollywood tot aan de rode loper in eigen land. U leest alles over de laatste trends op modegebied, ontdekt welke celebrities een nieuwe liefde hebben gevonden en krijgt een kijkje in hun luxueuze levensstijl.

Exclusieve interviews en onthullende verhalen

Party staat bekend om zijn diepgaande interviews waarin sterren openhartig vertellen over hun successen, tegenslagen en de echte persoon achter de glitter en glamour. U zult versteld staan van de onthullende verhalen die u nergens anders leest.

Spraakmakende foto's en reportages

Daarnaast zijn de fotoreportages in Party legendarisch. Van de meest spraakmakende feestjes tot intieme portretten van bekende persoonlijkheden, de fotografen van Party weten als geen ander de juiste momenten vast te leggen en u een exclusief kijkje te geven in de wereld van de sterren.

Met in ieder nummer:

  • Laatste showbizznieuws
  • Exclusieve interviews
  • Spraakmakende fotoreportages
  • Achtergrondverhalen over bekende en opkomende sterren
  • Trends op het gebied van mode en lifestyle

Een Party abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Party is er al een aanbieding vanaf €15,00. U geniet tot 22% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Party aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Party digitaal lezen

Met een abonnement op Party ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Party heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Om het magazine digitaal te lezen download u de Party app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Party cadeau geven

U kunt een Party abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een Party abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar als eerste Party in de bus
  • Een abonnement is tot 22% voordeliger dan het tijdschrift los kopen
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €15,00 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Party op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Party is verkrijgbaar vanaf €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Party heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Party abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Party te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Party cadeauabonnement voor €15,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Met een abonnement op Party heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Party komt 52 keer per jaar uit.

Als u Party op een buitenlands adres wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Party. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Party. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Party, neemt u contact op met de klantenservice van Party. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Party

" Kort abonnement genomen omdat ik de Party stiekem toch helemaal lees als ik hem tegenkom. Net als mijn buurvrouw die het blad nu na mij krijgt. "