Party abonnementen

Kies voor een Party abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Hét jongste show- en entertainmentblad van Nederland. In ieder nummer van dit leuke magazine leest u de spannende verhalen over Nederlandse sterren. Met openhartige interviews, onthullende reportages, uitdagende puzzels en spannende winacties is Party iedere week een feestje. U kunt ook een Party abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,95 10,00
4 weken (4 nrs.)
1% korting

€25,00 27,50
11 weken (11 nrs.)
9% korting

€50,00 60,00
24 weken (24 nrs.)
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,95 10,00
4 weken (4 nrs.)
1% korting

€25,00 27,50
11 weken (11 nrs.)
9% korting

€50,00 60,00
24 weken (24 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

  • Francesca
Guilty pleasure

Kort abonnement genomen omdat ik de Party stiekem toch helemaal lees als ik hem tegenkom. Net als mijn buurvrouw die het blad nu na mij krijgt.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig

Over Party

Party is het jongste weekblad met het laatste nieuws (en roddels) over NLse en buitenlandse sterren. Lees over iedere week over hun privéleven. En blijf als eerste op de hoogte van de spannendste nieuwtjes uit de showwereld.

Natuurlijk komen de sterren ook zelf aan woord in open interviews en onthullende reportages. En voor de ontspanning vind je in elk nummer fijne puzzelpagina's waarmee u kans kan maken op mooie prijzen. Kortom, Party is een feest!

Proefabonnement Party

Met een Party proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. U herkent een aanbieding voor een proefabonnement aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Party cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze wekenlang plezier aan beleeft? Geef een Party abonnement cadeau.

Voordelen Party abonnement

  • Wekelijks Party als eerste op de mat
  • Vrijblijvend kennis maken met een Party proefabonnement *
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Party Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Party. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Party klantenservice