Party abonnementen

Kies voor een Party abonnement met tot 13% korting op de winkelprijs. Hét jongste show- en entertainmentblad van Nederland. In ieder nummer van dit leuke magazine leest u de spannende verhalen over Nederlandse sterren. Met openhartige interviews, onthullende reportages, uitdagende puzzels en spannende winacties is Party iedere week een feestje. U kunt ook een Party abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 26,91
9 nummers
7% korting

€35,00 38,87
13 nummers
10% korting

€67,50 77,74
26 nummers
13% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 26,91
9 nummers
7% korting

€35,00 38,87
13 nummers
10% korting

€67,50 77,74
26 nummers
13% korting

Laatste reviews

  • Francesca
Guilty pleasure

Kort abonnement genomen omdat ik de Party stiekem toch helemaal lees als ik hem tegenkom. Net als mijn buurvrouw die het blad nu na mij krijgt.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig

Over Party

Party is het jongste weekblad met het laatste nieuws (en roddels) over NLse en buitenlandse sterren. Lees over iedere week over hun privéleven. En blijf als eerste op de hoogte van de spannendste nieuwtjes uit de showwereld.

Natuurlijk komen de sterren ook zelf aan woord in open interviews en onthullende reportages. En voor de ontspanning vind je in elk nummer fijne puzzelpagina's waarmee u kans kan maken op mooie prijzen. Kortom, Party is een feest!

Party heeft hiervoor een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Een Party abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Party is er al een abonnement vanaf €25,00. En tot 13% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Party aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Party verschijnt 52x per jaar.

Party digitaal lezen

Als abonnee van Party leest u alle edities op papier én digitaal. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot alle nummers in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Party cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk Party abonnement? Dat kan. Voor €25,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Party cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €25,00
  • 52x per jaar Party op de mat
  • Een abonnement is tot 13% voordeliger dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Party op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.