Party abonnementen

Kies voor een Party abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Hét jongste show- en entertainmentblad van Nederland. In ieder nummer van dit leuke magazine leest u de spannende verhalen over Nederlandse sterren. Met openhartige interviews, onthullende reportages, uitdagende puzzels en spannende winacties is Party iedere week een feestje. U kunt ook een Party abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 16,00
5 nummers
6% korting

€22,50 25,60
8 nummers
12% korting

€35,00 41,60
13 nummers
16% korting

€50,00 64,00
20 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 16,00
5 nummers
6% korting

€22,50 25,60
8 nummers
12% korting

€35,00 41,60
13 nummers
16% korting

€50,00 64,00
20 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • Francesca
Guilty pleasure

Kort abonnement genomen omdat ik de Party stiekem toch helemaal lees als ik hem tegenkom. Net als mijn buurvrouw die het blad nu na mij krijgt.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig

Over Party

Party is het jongste weekblad met het laatste nieuws (en roddels) over NLse en buitenlandse sterren. Lees over iedere week over hun privéleven. En blijf als eerste op de hoogte van de spannendste nieuwtjes uit de showwereld.

Natuurlijk komen de sterren ook zelf aan woord in open interviews en onthullende reportages. En voor de ontspanning vind je in elk nummer fijne puzzelpagina's waarmee u kans kan maken op mooie prijzen. Kortom, Party is een feest!

Een Party abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Party is er al een aanbieding vanaf €15,00. U geniet tot 22% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Party aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Party digitaal lezen

Met een abonnement op Party ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Party heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Om het magazine digitaal te lezen download u de Party app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Party cadeau geven

U kunt een Party abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een Party abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar als eerste Party in de bus
  • Een abonnement is tot 22% voordeliger dan het tijdschrift los kopen
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €15,00 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Party op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.