Weekend abonnementen

Kies voor een Weekend abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Hét weekblad met de laatste roddels, de meest spectaculaire foto's en het laatste sterrennieuws uit binnen- en buitenland. Met alles over het koningshuis en de vaderlandse showbizz. U kunt ook een Weekend abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00
8 nummers
23% korting

€40,00
13 nummers
22% korting

€70,00
26 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Weekend cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00
8 nummers
23% korting

€40,00
13 nummers
22% korting

€70,00
26 nummers
22% korting

Laatste reviews

 • Joke Oostijen
Weekend is altijd up to date!

Mag wel wat meer over medische zaken publiceren!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • lin

Ik heb Weekend cadeau gedaan. Ze leest het blad al vaker.

 • fleur

lekker ontspannen!

Over Weekend

Weekend brengt u uw wekelijkse dosis nieuws spraakmakend showbizznieuws. Altijd met opzienbarende primeurs en unieke foto’s. Met in ieder nummer:

 • Showbizz – Lees al het nieuws over sterren uit binnen- en buitenland. Met exclusieve interviews en onthullende verhalen over én van BN’ers.
 • Royalty – Geniet van een exclusieve inkijk in ons koningshuis met Marc van der Linden, dé royalty expert van Nederland.
 • Mode – Bekijk wat alle sterren dragen op feestjes premières en gewoon op straat.
 • Monique – Doe je voordeel met alle tips, nieuwe producten en handige weetjes van Monique Sterker.
 • Puzzels - En maakt natuurlijk iedere week kans op mooie prijzen met een van de vele puzzels.

Weekend heeft hiervoor een app. In deze app leest u de digitale editie. Wat kost een Weekend abonnement? Voor wie wil kennismaken met Weekend is er al een aanbieding vanaf €25,00. En u profiteert van tot 23% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Weekend aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Weekend verschijnt 50x per jaar.

Weekend digitaal lezen

Abonnees van Weekend ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer overal en altijd in de app. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Weekend cadeau geven

Kent u iemand die Weekend met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Weekend cadeau. Voor €25,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef Weekend cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 23% op de losse verkoopprijs
 • 50x per jaar Weekend vanzelf thuis bezorgd
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Weekend op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.