Weekend abonnementen

Kies voor een Weekend abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Hét weekblad met de laatste roddels, de meest spectaculaire foto's en het laatste sterrennieuws uit binnen- en buitenland. Met alles over het koningshuis en de vaderlandse showbizz. U kunt ook een Weekend abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 18,95
5 nummers
21% korting

€22,50 30,32
8 nummers
26% korting

€35,00 49,27
13 nummers
29% korting

€50,00 75,80
20 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Weekend cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,95
5 nummers
21% korting

€22,50 30,32
8 nummers
26% korting

€35,00 49,27
13 nummers
29% korting

€50,00 75,80
20 nummers
34% korting

Laatste reviews

 • Joke Oostijen
Weekend is altijd up to date!

Mag wel wat meer over medische zaken publiceren!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • lin

Ik heb Weekend cadeau gedaan. Ze leest het blad al vaker.

 • fleur

lekker ontspannen!

Over Weekend

Weekend brengt u uw wekelijkse dosis nieuws spraakmakend showbizznieuws. Altijd met opzienbarende primeurs en unieke foto’s. Met in ieder nummer:

 • Showbizz – Lees al het nieuws over sterren uit binnen- en buitenland. Met exclusieve interviews en onthullende verhalen over én van BN’ers.
 • Royalty – Geniet van een exclusieve inkijk in ons koningshuis met Marc van der Linden, dé royalty expert van Nederland.
 • Mode – Bekijk wat alle sterren dragen op feestjes premières en gewoon op straat.
 • Monique – Doe je voordeel met alle tips, nieuwe producten en handige weetjes van Monique Sterker.
 • Puzzels - En maakt natuurlijk iedere week kans op mooie prijzen met een van de vele puzzels.

Een Weekend abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Weekend is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 34% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Weekend. En profiteer van dit voordeel.

Weekend digitaal lezen

Met een abonnement op Weekend ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Weekend biedt u een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd toegang tot alle nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Ideaal op plekken waar internet slecht of duur is.

U kunt Weekend tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers in de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft gedownload, zijn offline in te zien.

Weekend cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een Weekend abonnement? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een Weekend abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 34% op de winkelprijs
 • 50x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
 • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Weekend op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.