Vorsten

Kies voor een Vorsten abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de Oranjes en andere koninklijke families. Van de historie tot de laatste mode. U leest het in dit prachtige royalty magazine.

Vorsten abonnement

Als u houdt van koninklijke verhalen en een blik wilt werpen op het leven achter de paleismuren, dan is Vorsten het tijdschrift voor u. Dit magazine biedt een unieke inkijk in de wereld van de koninklijke families, zowel in Nederland als wereldwijd. Met een rijke geschiedenis en een sterke focus op de actualiteit, is Vorsten een bron van informatie en inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in het koningshuis.

Boeiende verhalen en diepgaande interviews

Vorsten staat bekend om zijn boeiende verhalen en diepgaande interviews met leden van koninklijke families. Of het nu gaat om een exclusief gesprek met Prinses Beatrix of een achtergrondartikel over een historische gebeurtenis binnen het Huis van Windsor, elk nummer biedt iets nieuws en opwindends. De redactie van Vorsten weet als geen ander hoe ze de meest intrigerende verhalen naar boven kan halen.

Een blik achter de koninklijke schermen

Naast de interviews en verhalen, biedt Vorsten ook een uitgebreide blik achter de schermen van het koninklijke leven. Van koninklijke mode en lifestyle van bijvoorbeeld de Zweedse kroonprinses Victoria tot de dagelijkse routines en plichten van de royals zoals de Belgische Koning Filip, niets blijft onbesproken. Elke editie van Vorsten biedt een mix van nieuws, entertainment en achtergrondinformatie, wat zorgt voor een compleet beeld van het leven van de koninklijke families.

Altijd het laatste royalty nieuws

Voor degenen die niets willen missen van het laatste nieuws rondom de royals, is Vorsten een onmisbare bron. Of het nu gaat om een koninklijk huwelijk, een geboorte, of een staatsbezoek, met Vorsten blijft u altijd goed geïnformeerd. Bovendien besteedt het magazine aandacht aan historische gebeurtenissen en jubileums, waardoor u ook meer leert over de rijke geschiedenis van de koninklijke huizen.

Met in ieder nummer:

  • Exclusieve interviews met royals
  • Achtergrondverhalen over koninklijke tradities
  • Updates over koninklijke evenementen
  • Koninklijke mode en lifestyle
  • Historische terugblikken

Vorsten digitaal lezen

Bent u abonnee van Vorsten? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Vorsten ook digitaal lezen. Vorsten heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Om het tijdschrift online te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees alle nummers 24/7 in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien. Ideaal op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Vorsten cadeau geven

U kunt een Vorsten abonnement ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Vorsten cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Vorsten cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Bespaar tot 30% op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op Vorsten?

Voor wie wil kennismaken met Vorsten is er al een aanbieding vanaf €25,00. En u geniet tot 30% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Vorsten. En kies uw abonnement.

Wilt u Vorsten eerst proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Let op de vermelding "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Vorsten proefabonnement voor €25,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Vorsten abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag? En na 2 weken geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Vorsten? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen met betrekking tot betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Vorsten voordelig en vrijblijvend te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €25,00.

Een abonnement op Vorsten is verkrijgbaar vanaf €25,00. Een proefabonnement voor €25,00. En een cadeauabonnement vanaf €25,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Vorsten heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Vorsten abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Vorsten cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Vorsten cadeauabonnement voor €25,00.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Als abonnee van Vorsten heeft u altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Vorsten verschijnt 13 keer per jaar.

Vorsten verschijnt op 26-01, 23-02, 29-03, 12-04, 10-05, 07-06, 05-07, 09-08, 04-10, 18-10, 22-11, 20-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Vorsten. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Vorsten, neemt u contact op met de klantenservice van Vorsten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Vorsten

" Ik verheug me elke keer op het blad Vosten, en toch valt het vaak tegen. De dood van koningin Elizabeth en alles er omheen... komt geen eind aan. Ik wil graag meer diepte ... "

" Vorsten is een prachtig blad dat voorop. Wat ik mis is wat meer diepgang. Het blijft oppervlakkig. Bijvoorbeeld als er een vorstenhuis in de picture staat vertel dan iets ... "

" Het blad ziet er vrolijk uit. Veel informatie die duidelijk te begrijpen is. Ontzettend veel mooie foto's die goed gefotografeerd zijn. "

" Gewoon een fijn blad. "

" Een mooi blad met koninklijke foto's en verhalen. "

" ik vindt het een mooi en leuk blad. "

" Op koffie tijd was vanmorgen de speciale bea editie. Die wil ik wel lezen! Jammer dat ze stopt "

" Mijn moeder is zeer geinteresseerd in vorstenhuizen van diverse landen, Vorsten Royale sluit prima op deze interesses aan. "

" moeder vindt het een erg leuk tijdschrift "

" Ik heb het blad Vorsten kado gedaan aan mijn tante. Zij werd 90 jaar en houd erg van het koningshuis. "