Story abonnementen

Kies voor een Story abonnement met tot 73% korting op de winkelprijs. Met dit spraakmakende entertainmentblad blijft u helemaal op de hoogte van het laatste showbizz- en royaltynieuws. U leest alles over de Nederlandse sterren, buitenlandse jetset en koningshuizen.


€4,00 14,76
4 nummers zomeractie Stopt automatisch
73% korting

€3,00 4,38per week
1 jaar
31% korting

€2,75 4,38per week
2 jaar
37% korting

€2,50 4,38per week
3 jaar
43% korting

Laatste reviews

 • Popke

Ff lekker uit de dagelijkse sleur en lekker de roddels lezen uit de glamour wereld.

Sterke punten
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Saaie uitvoering
 • Niet goedkoop
 • neeltje ouwehand

ik heb meestal geen abonnementen maar door de prijs en het niet opzeggen heb ik het toch gedaan. Jammer genoeg vind ik het blad niet zo leuk om het voort te zetten.

Sterke punten
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Weinig verrassend
 • Gerda

Ik vind het fijne blad heerlijk bij de thee en lezen maar.

Sterke punten
 • Afwisselend

Over Story

Elke week weer staan er verrassende onthullingen over bekende Nederlanders in de Story. Alle nieuwtjes en nieuwste ontwikkelingen uit de showbizz wereld staan in de Story. De laatste gebeurtenissen van het Koningshuis worden op de voet gevolgd door de journalisten van Story.

Natuurlijk staan er in dit spraakmakende tijdschrift ook bijzondere verhalen van normale mensen. Vaak zijn de verhalen zo bijzonder dat ze onvoorstelbaar lijken. Story heeft elke week weer schokkende onthullingen die u niet mag missen! Neem een abonnement op Story en mis nooit meer iets uit de showbizz./p>

Hoeveel kost een abonnement op Story? Voor wie Story wil proberen is er al een aanbieding vanaf €2,50. En u profiteert van tot 73% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Story. En kies uw abonnement.

Story verschijnt 52x per jaar.

Story digitaal lezen

Als abonnee van Story leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Story ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Story ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Story eenvoudig via Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app heeft bewaard, blijven hierna zonder internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Story

Met een proefabonnement op Story maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Story proefabonnement voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

 • 52x per jaar Story in huis
 • Een abonnement is tot 73% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Story op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.