Story abonnementen

Kies voor een Story abonnement met tot 66% korting op de winkelprijs. Met dit spraakmakende entertainmentblad blijft u helemaal op de hoogte van het laatste showbizz- en royaltynieuws. U leest alles over de Nederlandse sterren, buitenlandse jetset en koningshuizen.


€6,00 17,48
4 nummers Stopt automatisch
66% korting

€3,00 4,35per week
1 jaar
31% korting

€2,75 4,35per week
2 jaar
37% korting

€2,50 4,35per week
3 jaar
43% korting

Laatste reviews

 • Popke

Ff lekker uit de dagelijkse sleur en lekker de roddels lezen uit de glamour wereld.

Sterke punten
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Saaie uitvoering
 • Niet goedkoop
 • neeltje ouwehand

ik heb meestal geen abonnementen maar door de prijs en het niet opzeggen heb ik het toch gedaan. Jammer genoeg vind ik het blad niet zo leuk om het voort te zetten.

Sterke punten
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Weinig verrassend
 • Gerda

Ik vind het fijne blad heerlijk bij de thee en lezen maar.

Sterke punten
 • Afwisselend

Over Story

Elke week weer staan er verrassende onthullingen over bekende Nederlanders in de Story. Alle nieuwtjes en nieuwste ontwikkelingen uit de showbizz wereld staan in de Story. De laatste gebeurtenissen van het Koningshuis worden op de voet gevolgd door de journalisten van Story.

Natuurlijk staan er in dit spraakmakende tijdschrift ook bijzondere verhalen van normale mensen. Vaak zijn de verhalen zo bijzonder dat ze onvoorstelbaar lijken. Story heeft elke week weer schokkende onthullingen die u niet mag missen! Neem een abonnement op Story en mis nooit meer iets uit de showbizz./p>

Voor wie wil kennismaken met Story is er al een aanbieding vanaf €2,75 per week. Met tot 66% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Story. En kies uw abonnement.

Story digitaal lezen

Bent u abonnee van Story? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Story ook digitaal lezen.

U kunt Story tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u vanaf dat moment alle nummers van Story eenvoudig via de app. Eenmaal gelezen nummers kunt u daarna opnieuw raadplegen zonder actieve internetverbinding.

Vrijblijvend kennismaken met Story

Met een proefabonnement op Story maakt u voordelig kennis met dit bijzondere magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Story proefabonnement voor €6,00.

Voordelen van een abonnement

 • 52x per jaar het nieuwste nummer op de mat
 • Profiteer van tot 66% korting op de losse verkoopprijs
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Story op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.