Story

Kies voor een Story abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Met dit spraakmakende entertainmentblad blijft u helemaal op de hoogte van het laatste showbizz- en royaltynieuws. U leest alles over de Nederlandse sterren, buitenlandse jetset en koningshuizen.

Aanbiedingen

Story abonnement

Elke week weer staan er verrassende onthullingen over bekende Nederlanders in de Story. Alle nieuwtjes en nieuwste ontwikkelingen uit de showbizz wereld staan in de Story. De laatste gebeurtenissen van het Koningshuis worden op de voet gevolgd door de journalisten van Story.

Natuurlijk staan er in dit spraakmakende tijdschrift ook bijzondere verhalen van normale mensen. Vaak zijn de verhalen zo bijzonder dat ze onvoorstelbaar lijken. Story heeft elke week weer schokkende onthullingen die u niet mag missen! Neem een abonnement op Story en mis nooit meer iets uit de showbizz./p>

Voor wie wil kennismaken met Story is er al een abonnement vanaf €7,50 per maand. U geniet tot 40% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Story. En kies uw abonnement.

Story digitaal lezen

Als abonnee van Story leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Story ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities in te zien heeft u geen internet meer nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze weer verwijderd.

Vrijblijvend kennismaken met Story

Niet overtuigd? Kies dan voor een Story proefabonnement. En probeer dit bijzondere magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een Story proefabonnement voor €12,00.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 40% korting op de winkelprijs
  • 52x per jaar als eerste Story op de mat
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Story op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Met een Story proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Story. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €12,00.

Een Story abonnement is verkrijgbaar vanaf €7,50 per maand. Een proefabonnement voor €12,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Story heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Als abonnee van Story heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Story komt 52 keer per jaar uit.

U betaalt middels een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Story. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Story, neemt u contact op met de klantenservice van Story. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Story

" Ff lekker uit de dagelijkse sleur en lekker de roddels lezen uit de glamour wereld. "

" ik heb meestal geen abonnementen maar door de prijs en het niet opzeggen heb ik het toch gedaan. Jammer genoeg vind ik het blad niet zo leuk om het voort te zetten. "

" Ik vind het fijne blad heerlijk bij de thee en lezen maar. "