Story

Story is het tijdschrift voor iedereen die niets wil missen van de laatste nieuwtjes en roddels uit de wereld van de sterren. Elke editie biedt u exclusieve interviews, onthullende reportages en sappige verhalen over binnen- en buitenlandse beroemdheden. U blijft altijd op de hoogte van wat er speelt in de levens van uw favoriete sterren, van liefdesperikelen tot carrièresuccessen.

Met Story geniet u van boeiende artikelen en prachtige foto's die u een kijkje geven achter de schermen van de glamourwereld. Een onmisbaar blad voor iedereen die houdt van entertainment en het laatste nieuws uit de showbizz.

Aanbiedingen

Story abonnement

Het meest spraakmakende entertainmentblad van NL

Sinds 1974 brengt Story, het eerste entertainmentblad van Nederland, het laatste nieuws uit de showbizz, royalty en society. Actueel, toonaangevend en altijd spraakmakend, houdt Story u op de hoogte van de fascinerende wereld van beroemdheden. Naast onthullingen over Nederlandse sterren, biedt Story ook diepgaande achtergrondreportages over de internationale royalty en jetset. Dit maakt Story tot een onmisbare bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het glamoureuze leven van de bekendheden.

Exclusieve en spraakmakende content

Story staat bekend om zijn exclusieve interviews en onthullende verhalen. Wekelijks leest u openhartige gesprekken met bekende Nederlanders en internationale sterren. Deze interviews geven u een intieme blik in hun leven, waarbij geen onderwerp wordt geschuwd. Of het nu gaat om intrigerende liefdesverhalen, persoonlijke drama’s of inspirerende successen, Story weet altijd te boeien met zijn spraakmakende content.

Vaste rubrieken en specials

Naast showbizznieuws en interviews biedt Story ook vaste rubrieken op het gebied van lifestyle, mode, beauty, culinair en gezondheid. Het tijdschrift bevat handige tips voor een stralende look, de nieuwste modetrends, de lekkerste recepten en advies voor een gezonde levensstijl. Daarnaast brengt Story jaarlijks speciale edities uit, zoals royalty-, zomer- en gezondheidsspecials. Deze bieden u nog meer verdieping en leesplezier.

Met in ieder nummer:

  • Het laatste nieuws uit de showbizz, royalty en society
  • Exclusieve interviews met beroemdheden
  • Onthullende en spraakmakende verhalen
  • Uitgebreide achtergrondreportages
  • Lifestyle, mode, beauty, culinair en gezondheid rubrieken
  • Jaarlijkse royalty-, zomer- en gezondheidsspecials

Story digitaal lezen

Met een abonnement op Story ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Story ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw account via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Story ook altijd via de app. Eenmaal gelezen nummers kunt u vervolgens lezen zonder internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • 52x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 62% korting op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op Story?

Voor wie wil kennismaken met Story is er al een aanbieding vanaf €7,50 per maand. En u geniet tot 62% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Story. En kies uw abonnement.

Met een Story proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een Story proefabonnement voor €12,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Story abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag? En na 2 weken nog geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Story op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Story 4 nummers €12,00 40%
Story 6 maanden €7,50 p/m 62%

Om Story voordelig en vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €12,00.

Een abonnement op Story is verkrijgbaar vanaf €7,50 per maand. Een proefabonnement voor €12,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Story abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Als abonnee van Story heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Story komt 52 keer per jaar uit.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Story. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Story, neemt u contact op met de klantenservice van Story. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Story

" Ff lekker uit de dagelijkse sleur en lekker de roddels lezen uit de glamour wereld. "

" ik heb meestal geen abonnementen maar door de prijs en het niet opzeggen heb ik het toch gedaan. Jammer genoeg vind ik het blad niet zo leuk om het voort te zetten. "

" Ik vind het fijne blad heerlijk bij de thee en lezen maar. "