Margriet Puzzelen abonnementen

Kies voor een Margriet Puzzelen abonnement met tot 2% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Margriet Puzzelen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Margriet Puzzelen staat garant voor urenlang puzzelplezier gegarandeerd. Op de bank, in de trein, aan het zwembad en het op strand.


€16,75 17,10
12 maanden (6 nrs.) Stopt automatisch
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Margriet Puzzelen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€16,75 17,10
12 maanden (6 nrs.)
2% korting

Laatste reviews

Over Margriet Puzzelen

Margriet Puzzelen biedt u urenlang puzzelplezier. Ieder nummer bevat niet minder dan 43 variapuzzels van van een 3 sterren-niveau. Filippines, woordzoekers, sudoku’s en nog véél meer.

Lekker veel variatie in een mooi en handzaam puzzelblad. Perfect voor in de trein, op het strand en lekker gewoon thuis op de bank. In iedere editie zijn bovendien mooie prijzen te winnen met de prijspuzzel! Dus houdt u van puzzel? En kans op mooi prijzen? Neem naar een abonnement op Margriet Puzzelen.

Proefabonnement Margriet Puzzelen

Met een Margriet Puzzelen proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne puzzelblad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Margriet Puzzelen cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze maandenlang puzzelplezier aan beleeft? Geef een Margriet Puzzelen abonnement cadeau.

Voordelen Margriet Puzzelen proefabonnement

  • Margriet Puzzelen altijd als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Kans op mooie prijzen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Margriet Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Margriet Puzzelen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Margriet Puzzelen klantenservice