Margriet Puzzelen abonnementen

Kies voor een Margriet Puzzelen abonnement met tot 18% korting op de winkelprijs. Margriet Puzzelen staat garant voor urenlang puzzelplezier gegarandeerd. Op de bank, in de trein, aan het zwembad en het op strand.

Margriet Puzzelen staat garant voor urenlang puzzelplezier gegarandeerd. Op de bank, in de trein, aan het zwembad en het op strand.


€18,00 18,96per jaar
1 jaar
5% korting

€16,80 18,96per jaar
2 jaar
11% korting

€15,60 18,96per jaar
3 jaar
18% korting

Laatste reviews

Over Margriet Puzzelen

Margriet Puzzelen biedt u urenlang puzzelplezier. Ieder nummer bevat niet minder dan 43 variapuzzels van van een 3 sterren-niveau. Filippines, woordzoekers, sudoku’s en nog véél meer.

Lekker veel variatie in een mooi en handzaam puzzelblad. Perfect voor in de trein, op het strand en lekker gewoon thuis op de bank. In iedere editie zijn bovendien mooie prijzen te winnen met de prijspuzzel! Dus houdt u van puzzel? En kans op mooi prijzen? Neem naar een abonnement op Margriet Puzzelen.

Margriet Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Margriet Puzzelen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Margriet Puzzelen klantenservice