Plus Magazine

Kies voor een Plus Magazine abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Voor iedere actieve 50-plussers biedt dit magazine maandelijks ruim 150 pagina's betrouwbare en praktische informatie over relevante onderwerpen, zoals gezondheid en financiën. Maar ook "leuke" onderwerpen komen ruimschoots aan bod, zoals reizen, uitstapjes, mode, tuinieren en lekker eten.

Plus Magazine abonnement

Plus Magazine verrijkt uw leven met maandelijks 200+ pagina's betrouwbare informatie over zaken die u raken: over uw financiële situatie, gezondheid, juridische kwesties, maatschappelijke ontwikkelingen, en nieuwe inzichten op het gebied van relaties en werk.

Maar Plus Magazine helpt u niet alleen bij de serieuze zaken in het leven. Ook genieten staat in Plus Magazine centraal. Daarom vindt u iedere maand ook leuke ideeën voor uw huis en tuin, alsmede inspiratie voor uw volgende vakantie, reis of uitje.

Daarnaast worden in tal van Specials specifieke onderwerpen uitvoerig besproken; van Veilig Online tot Erven & Schenken. En abonnee komt u in aanmerking voor exclusieve kortingen bij tal van (web)winkels en andere tijdelijk of permanent abonneevoordeel.

Mijn Plus: exclusief voor abonnees

Mijn Plus is een online service exclusief beschikbaar voor de abonnees van Plus Magazine. Het is een platform dat is ontworpen om uw leeservaring te verbeteren en u meer te bieden dan alleen het tijdschrift zelf. Enkele van de opvallende functies van Mijn Plus:

  • Toegang tot digitale edities - Als abonnee geniet u via Mijn Plus van de digitale versies van Plus Magazine. Dit betekent dat je overal toegang hebt tot je favoriete artikelen, of je nu thuis bent, onderweg bent of op vakantie bent.
  • Archief van eerdere edities - Wilt u een oud artikel opnieuw lezen? Met Mijn Plus heeft u toegang tot het uitgebreide archief van Plus Magazine, zodat u gemakkelijk door eerdere edities kunt bladeren en oude favorieten kunt herontdekken.
  • Exclusieve content en aanbiedingen Mijn Plus-leden hebben toegang tot exclusieve artikelen, interviews, puzzels en aanbiedingen die niet beschikbaar zijn voor niet-abonnees.

Voor wie Plus Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €14,00. Met tot 43% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Plus Magazine. En kies uw abonnement.

Plus Magazine digitaal lezen

Bent u abonnee van Plus Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Plus Magazine ook digitaal lezen.

U kunt Plus Magazine tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle nummers van Plus Magazine ook altijd via de app. Eenmaal bewaarde nummers kunt u hierna opnieuw inzien zonder actieve internetverbinding.

Plus Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een Plus Magazine abonnement? Dat kan. Voor €14,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Plus Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Profiteer van tot 43% korting op de losse verkoopprijs
  • 11x per jaar Plus Magazine automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Plus Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Plus Magazine is verkrijgbaar vanaf €14,00. En een cadeauabonnement vanaf €14,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Plus Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Plus Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Plus Magazine te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Plus Magazine cadeauabonnement voor €14,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Plus Magazine kost €37,50. Hiervoor ontvangt u Plus Magazine 11 keer.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Plus Magazine heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Plus Magazine komt 11 keer per jaar uit.

Plus Magazine verschijnt op 19-01, 16-02, 22-03, 19-04, 17-05, 21-06, 16-08, 20-09, 18-10, 15-11, 13-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Plus Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Plus Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Plus Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Plus Magazine

" Interessante en makkelijk leesbare onderwerpen. "

" Plus is een leuk blad, maar je kan hem beter los kopen ipv een abonnement. Je krijgt de wereld aan reclame er gratis bij, wat ik erg irritant vindt. Waarom,?? Ik heb het ... "

" Vooral geld en recht informatie goed. Gezondheidcolumns zijn interessant. Goed en mooi blad voor de 65 plusser. "

" Leuk blad, maar helaas weinig veranderingen in der loop der jaren. "

" Er staat heel veel informatie in.heel belangrijk in deze tijd. "

" Het Plusblad geeft eerlijke en goede informatie over allerlei zaken. Prima blad voor een ieder wat wils. "

" Goed onderbouwd en informatief... helder en in begrijpelijk Nederlands. Past helemaal bij de zgn "Plus mensen"qua leeftijd en opvatting. Heeft heel veel ... "

" Ik vind het als man zijnde een goed blad, alleen zijn er met regelmaat vragen van mensen waar van ik denk , pffffffff zoek het ff op Google op. En ook heel simpele ... "

" Een blad om naar uit te kijken. Wel erg veel reclame. Snap dit wel. Want Plus is daardoor goed betaalbaar. "

" Teveel reclames. "