Wielertijdschriften

Onderstaande tijdschriften zijn voor de serieuze fietser en wielrenner. Deze fietsbladen besteden oa. veel aandacht aan wielerwedstrijden; aan de oude vedettes en de jonge honden die een greep naar de macht doen.
Dit langstlopende wielertijdschrift houdt u op de hoogte over alles op het gebied van wielrennen. Van techniek tot renners en koersen.

Wielertijdschriften aanbiedingen

Onderstaande tijdschriften zijn voor de serieuze fietser en wielrenner. Deze fietsbladen besteden oa. veel aandacht aan wielerwedstrijden; aan de oude vedettes en de jonge honden die een greep naar de macht doen.

Veelgestelde vragen

In Nederland zijn er verschillende populaire tijdschriften die zich richten op wielrennen. Enkele van de meest bekende tijdschriften zijn:

  • Wieler Revue - Wieler Revue is een toonaangevend Nederlands wielermagazine dat zich richt op professionele wielrennen. Het biedt uitgebreide verslagen, interviews met renners en achtergrondverhalen.
  • Fiets - Fiets is een veelzijdig tijdschrift dat niet alleen professioneel wielrennen behandelt, maar ook aandacht besteedt aan recreatief fietsen, fietsuitrusting en trainingsadvies.
  • Wielrenblad - Wielrenblad is een magazine dat zich volledig richt op wielrennen. Het bevat diepgaande artikelen, interviews met renners en tips voor training en voeding.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de wereld van professioneel wielrennen, kunt u verschillende bronnen gebruiken. Naast tijdschriften zijn er ook online platforms die regelmatig nieuws publiceren, zoals:

  • WielerFlits - WielerFlits is een populaire Nederlandse website die uitgebreide dekking biedt van professioneel wielrennen. Ze publiceren nieuwsartikelen, wedstrijdverslagen en exclusieve interviews.
  • Cyclingnews - Hoewel het geen Nederlands platform is, is Cyclingnews een internationale website met actuele berichtgeving over professioneel wielrennen. Ze bieden uitgebreide nieuwsartikelen en analyses.
Ja. Bicycling is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op zowel mannen als vrouwen die van wielrennen houden. Ze behandelen onderwerpen zoals training, voeding en gezondheid, en bieden ook inspirerende verhalen van vrouwelijke wielrenners.
Ja, veel tijdschriften bieden ook online artikelen aan die u kunt lezen. Op de websites van de genoemde tijdschriften kunt u vaak een selectie van artikelen vinden die gratis toegankelijk zijn. Soms blijft volledige toegang tot alle artikelen voorbehouden aan abonnees van het magazine.