Onze Hond

Kies voor een Onze Hond abonnement met tot 24% korting op de winkelprijs. Het grootste en oudste hondenblad van Nederland voor de echte liefhebber van deze trouwe viervoeters. Van gedrag en training tot de hondensport en evenementen. U leest alles over honden in dit prachtige magazine.

Onze Hond abonnement

Alles over honden! Dat is Onze hond. Onze Hond schrijft over de nieuwste trainingsmethodes, laatste nieuws en alle ontwikkelingen op medisch gebied. Uiteraard staan er ook spraakmakende reportages, hondensport, rasprofielen en interviews met bekende hondenbezitters in het enige hondenmagazine van Nederland.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €93,00. Met tot 24% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Onze Hond aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Onze Hond digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Onze Hond? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Onze Hond ook digitaal lezen. Onze Hond heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

Onze Hond cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Onze Hond cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €93,00. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een abonnement op Onze Hond cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 10x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 24% korting op de losse verkoopprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €93,00 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onze Hond op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Onze Hond is verkrijgbaar vanaf €93,00. En een cadeauabonnement vanaf €93,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Onze Hond abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Onze Hond abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor Onze Hond cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Onze Hond cadeauabonnement voor €93,00.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Onze Hond betaalt u €93,00. Hiervoor ontvangt u Onze Hond 10 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Onze Hond. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een Onze Hond abonnement heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Onze Hond komt 10 keer per jaar uit.

Als u Onze Hond in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Onze Hond. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Onze Hond. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Onze Hond, neemt u contact op met de klantenservice van Onze Hond. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Onze Hond

" Het blad Onze Hond bevat interessante artikelen over allerlei onderwerpen, dit kan variëren van onderwerpen over gezondheid tot vrije tijdsbestedingen met de hond. Ook ... "

" Veel verschillende artikelen maakt het leuk. "