Onze Hond abonnementen

Kies voor een Onze Hond abonnement met tot 24% korting op de winkelprijs. Het grootste en oudste hondenblad van Nederland voor de echte liefhebber van deze trouwe viervoeters. Van gedrag en training tot de hondensport en evenementen. U leest alles over honden in dit prachtige magazine. U kunt ook een Onze Hond abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€93,00 99,50
1 jaar
7% korting

€152,50 199,00
2 jaar
24% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onze Hond cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€93,00 99,50
1 jaar
7% korting

€152,50 199,00
2 jaar
24% korting

Laatste reviews

 • Ingrid
Een leuk blad voor hondenliefhebbers

Het blad Onze Hond bevat interessante artikelen over allerlei onderwerpen, dit kan variëren van onderwerpen over gezondheid tot vrije tijdsbestedingen met de hond. Ook wordt er in elke uitgave een ras uitgelicht én is er aandacht voor een historisch ras. Een leuk blad voor iedereen die wat meer wil weten over honden.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Mietie

Veel verschillende artikelen maakt het leuk.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over Onze Hond

Alles over honden! Dat is Onze hond. Onze Hond schrijft over de nieuwste trainingsmethodes, laatste nieuws en alle ontwikkelingen op medisch gebied. Uiteraard staan er ook spraakmakende reportages, hondensport, rasprofielen en interviews met bekende hondenbezitters in het enige hondenmagazine van Nederland.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €93,00. Met tot 24% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Onze Hond aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Onze Hond digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Onze Hond? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Onze Hond ook digitaal lezen. Onze Hond heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

Onze Hond cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Onze Hond cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €93,00. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een abonnement op Onze Hond cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 10x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Profiteer van tot 24% korting op de losse verkoopprijs
 • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • Geef al voor €93,00 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onze Hond op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.