Onze Hond abonnementen

Kies voor een Onze Hond abonnement met tot 24% korting op de winkelprijs. Het grootste en oudste hondenblad van Nederland voor de echte liefhebber van deze trouwe viervoeters. Van gedrag en training tot de hondensport en evenementen. U leest alles over honden in dit prachtige magazine. U kunt ook een Onze Hond abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€93,00 99,50
10 nummers
7% korting

€152,50 199,00
20 nummers
24% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onze Hond cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€93,00 99,50
10 nummers
7% korting

€152,50 199,00
20 nummers
24% korting

Laatste reviews

 • Ingrid
Een leuk blad voor hondenliefhebbers

Het blad Onze Hond bevat interessante artikelen over allerlei onderwerpen, dit kan variëren van onderwerpen over gezondheid tot vrije tijdsbestedingen met de hond. Ook wordt er in elke uitgave een ras uitgelicht én is er aandacht voor een historisch ras. Een leuk blad voor iedereen die wat meer wil weten over honden.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Mietie

Veel verschillende artikelen maakt het leuk.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over Onze Hond

Alles over honden! Dat is Onze hond. Onze Hond schrijft over de nieuwste trainingsmethodes, laatste nieuws en alle ontwikkelingen op medisch gebied. Uiteraard staan er ook spraakmakende reportages, hondensport, rasprofielen en interviews met bekende hondenbezitters in het enige hondenmagazine van Nederland.

Onze Hond heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Wat zijn de kosten van een abonnement op Onze Hond? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €93,00. En tot 24% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Onze Hond. En kies uw abonnement.

Onze Hond verschijnt 10x per jaar.

Onze Hond digitaal lezen

Met een abonnement op Onze Hond ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle edities waar en wanneer u maar wil in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna lezen zonder internetverbinding. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Onze Hond cadeau geven

Kent u iemand die Onze Hond met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op Onze Hond cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €93,00. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef Onze Hond cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 24% korting op de losse verkoopprijs
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • 10x per jaar Onze Hond thuis bezorgd
 • Geef al voor €93,00 een tijdelijk abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onze Hond op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.