Bergen Magazine

Kies voor een Bergen Magazine abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Bergen Magazine staat in teken van het pure berggevoel. In ieder nummer is er aandacht voor (bijzondere) bergen in met name Europa en soms daarbuiten, nieuwe buitensportmaterialen en wandeltochten voor ieder niveau. Bergen Magazine onderscheidt zich daarnaast door indrukwekkende fotoreportages.

Bergen Magazine abonnement

Jaarlijks trekken meer dan een miljoen Nederlanders naar de Bergen om te wandelen, te genieten, te klimmen, te skiën, cultuur te proeven of op te gaan in de natuur. U ook? Speciaal voor u is er nu Bergen Magazine. Een nieuw tijdschrift dat helemaal in het teken staat van het pure berggevoel.

Het is het eerste onafhankelijke tijdschrift in het Nederlandse taalgebied dat de lezer precies biedt wat hij zoekt: inspirerende reportages, prachtige foto's, meeslepende verhalen, expertise, verrassende invalshoeken, feitelijke informatie en respect voor de schoonheid van de bergnatuur en -cultuur.

Dit alles 68 pagina's dik en mooi vormgegeven op hoogwaardig drukwerk. Wilt u het echte berggevoel beleven? Neem dan nu een abonnement op Bergen magazine!

Een Bergen Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Bergen Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €11,95. Met tot 35% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle Bergen Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Bergen Magazine

Wilt u Bergen Magazine eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Een Bergen Magazine proefabonnement is er al voor €11,95.

Bergen Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Bergen Magazine ook cadeau doen. Voor €11,95 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van Bergen Magazine zal genieten? Geef een Bergen Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar als eerste Bergen Magazine in de bus
  • Geef al voor €11,95 een aflopend abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 35% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bergen Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Bergen Magazine tijdelijk te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €11,95.

Een Bergen Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €11,95. Een proefabonnement voor €11,95. En een cadeauabonnement vanaf €11,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Bergen Magazine heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Bergen Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Bergen Magazine cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Bergen Magazine cadeauabonnement voor €11,95.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Bergen Magazine is €17,95. Voor deze prijs ontvangt u 5 keer Bergen Magazine automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Bergen Magazine komt 5 keer per jaar uit.

Als u Bergen Magazine voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Bergen Magazine. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Bergen Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Bergen Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Bergen Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Bergen Magazine

" Het blad ziet er prachtig uit, maar ik mis helaas reportages over de plekken waar wij graag op vakantie naartoe gaan. ... "

" Blad is weinig informatief, saai. Mijn vergelijking is het vroegere Duitse blad Berge en die vergelijking valt wat mij betreft zeer negatief uit. "

" Leuk informatief blad. Veel tips en handige informatie. "

" Mooie foto's en goede tips. "

" Heerlijk blad om ideeen op te doen, tips te lezen en reviews over plaatsen en materiaal als schoenen en kleding etc. Geniet vooral als er iets te lezen is over het gebied ... "

" Een leuk informatief blad vooral de verhalen en belevenissen van de redacteurs van mij mag het blad maandelijks verschijnen "

" Bergen zijn machtig. Ik ben echt op de verkeerde plek geboren. Alleen fietsen is hier fijner. :) "