De Levende Natuur abonnementen

Kies voor een De Levende Natuur abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Gemaakt voor natuurbeheerders en onderzoekers, beleidsmedewerkers, studenten en liefhebbers. U kunt ook een De Levende Natuur abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 54,00
6 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Levende Natuur cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 54,00
6 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over De Levende Natuur

De Levende Natuur is hét tijdschrift voor natuurbehoud, -beheer en -beleid in Nederland en België, opgericht in 1896. Ieder nummer staat vol professionele, diepgravende artikelen over diersoorten, landbouw, voedselketens of exoten; altijd onderbouwd door ecologisch onderzoek, ervaring en waarneming van experts.

Voor wie wil kennismaken met De Levende Natuur is er al een abonnement vanaf €25,00. Met tot 54% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor De Levende Natuur. En profiteer van dit voordeel.

De Levende Natuur digitaal lezen

Als abonnee van De Levende Natuur leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

De Levende Natuur cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk De Levende Natuur abonnement? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op De Levende Natuur cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar De Levende Natuur vanzelf thuis bezorgd
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €25,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Bespaar tot 54% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Levende Natuur op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.