De Levende Natuur abonnementen

Kies voor een De Levende Natuur abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Gemaakt voor natuurbeheerders en onderzoekers, beleidsmedewerkers, studenten en liefhebbers. U kunt ook een De Levende Natuur abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 54,00
6 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Levende Natuur cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 54,00
6 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over De Levende Natuur

De Levende Natuur is hét tijdschrift voor natuurbehoud, -beheer en -beleid in Nederland en België, opgericht in 1896. Ieder nummer staat vol professionele, diepgravende artikelen over diersoorten, landbouw, voedselketens of exoten; altijd onderbouwd door ecologisch onderzoek, ervaring en waarneming van experts.

Een De Levende Natuur abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie De Levende Natuur wil proberen is er al een aanbieding vanaf €25,00. En tot 54% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor De Levende Natuur. En kies uw abonnement.

De Levende Natuur verschijnt 6x per jaar.

De Levende Natuur digitaal lezen

Abonnees van De Levende Natuur ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

De Levende Natuur cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op De Levende Natuur cadeau te doen. Voor €25,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van De Levende Natuur zal genieten? Geef een abonnement op De Levende Natuur cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 54% op de winkelprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €25,00)
  • 6x per jaar De Levende Natuur thuis bezorgd
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Levende Natuur op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.