De Levende Natuur abonnementen

Kies voor een De Levende Natuur abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Gemaakt voor natuurbeheerders en onderzoekers, beleidsmedewerkers, studenten en liefhebbers. U kunt ook een De Levende Natuur abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 54,00
1 jaar (6 nrs.)
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Levende Natuur cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 54,00
1 jaar (6 nrs.)
54% korting

Laatste reviews

Over De Levende Natuur

De Levende Natuur is hét tijdschrift voor natuurbehoud, -beheer en -beleid in Nederland en België, opgericht in 1896. Ieder nummer staat vol professionele, diepgravende artikelen over diersoorten, landbouw, voedselketens of exoten; altijd onderbouwd door ecologisch onderzoek, ervaring en waarneming van experts.

De Levende Natuur Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van De Levende Natuur. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over De Levende Natuur klantenservice