De Levende Natuur

Kies voor een De Levende Natuur abonnement met tot 63% korting op de winkelprijs. Gemaakt voor natuurbeheerders en onderzoekers, beleidsmedewerkers, studenten en liefhebbers.

De Levende Natuur abonnement

De Levende Natuur is hét tijdschrift voor natuurbehoud, -beheer en -beleid in Nederland en België, opgericht in 1896. Ieder nummer staat vol professionele, diepgravende artikelen over diersoorten, landbouw, voedselketens of exoten; altijd onderbouwd door ecologisch onderzoek, ervaring en waarneming van experts.

Een De Levende Natuur abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €10,00. Met tot 63% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor De Levende Natuur. En kies uw abonnement.

De Levende Natuur digitaal lezen

Als abonnee van De Levende Natuur leest u alle nummers op papier én digitaal.

Vrijblijvend kennismaken met De Levende Natuur

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een De Levende Natuur proefabonnement. En probeer dit bijzondere tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Een De Levende Natuur proefabonnement is er al voor €10,00.

De Levende Natuur cadeau geven

U kunt een abonnement op De Levende Natuur ook cadeau doen. Voor €10,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die een De Levende Natuur abonnement zal weten te waarderen? Geef een De Levende Natuur abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 6x per jaar De Levende Natuur thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 63% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Levende Natuur op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op De Levende Natuur kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met De Levende Natuur. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €10,00.

Een abonnement op De Levende Natuur is verkrijgbaar vanaf €10,00. Een proefabonnement voor €10,00. En een cadeauabonnement vanaf €10,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen De Levende Natuur abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een De Levende Natuur abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor De Levende Natuur cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een De Levende Natuur cadeauabonnement voor €10,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op De Levende Natuur betaalt u €25,00. Voor deze prijs ontvangt u De Levende Natuur 6 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van De Levende Natuur heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

De Levende Natuur komt 6 keer per jaar uit.

Als u De Levende Natuur op een buitenlands adres wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van De Levende Natuur. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van De Levende Natuur. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op De Levende Natuur, neemt u contact op met de klantenservice van De Levende Natuur. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.