Plus Puzzels abonnementen

Kies voor een Plus Puzzels abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét puzzelblad met mooie prijzen. U kunt ook een Plus Puzzels abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 35,70
6 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Plus Puzzels cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 35,70
6 nummers
58% korting

Laatste reviews

Over Plus Puzzels

Plus Puzzels biedt méér dan 120 puzzels voor zowel de beginnende als de gevorderde puzzelaar. In elk nummer vind je 64 pagina's vol met kruiswoordraadsels, cryptogrammen, Zweedse puzzels, sudoku en veel meer hersenkrakers voor uren lang puzzelplezier. Maak bovendien elke editie kans op prachtige prijzen!

Wat kost een Plus Puzzels abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €15,00. En u profiteert van tot 37% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Plus Puzzels. En pak dit voordeel.

Plus Puzzels verschijnt 6x per jaar.

Plus Puzzels cadeau geven

U kunt een abonnement op Plus Puzzels ook cadeau geven. Voor €15,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Plus Puzzels met plezier zal lezen? Geef Plus Puzzels cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Geef al voor €15,00 een aflopend abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 37% goedkoper dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Plus Puzzels op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.