Plus Puzzels abonnementen

Kies voor een Plus Puzzels abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét puzzelblad met mooie prijzen. U kunt ook een Plus Puzzels abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 23,70
6 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Plus Puzzels cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 23,70
6 nummers
37% korting

Laatste reviews

Over Plus Puzzels

Plus Puzzels biedt méér dan 120 puzzels voor zowel de beginnende als de gevorderde puzzelaar. In elk nummer vind je 64 pagina's vol met kruiswoordraadsels, cryptogrammen, Zweedse puzzels, sudoku en veel meer hersenkrakers voor uren lang puzzelplezier. Maak bovendien elke editie kans op prachtige prijzen!

Een Plus Puzzels abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €15,00. En tot 37% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Plus Puzzels. En kies het abonnement dat bij u past.

Plus Puzzels verschijnt 6x per jaar.

cadeau geven

Kent u iemand die Plus Puzzels met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die een Plus Puzzels abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Plus Puzzels cadeau.

voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar Plus Puzzels automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 37% voordeliger dan het tijdschrift los kopen
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €15,00)

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Plus Puzzels op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.