Plus Puzzels abonnementen

Kies voor een Plus Puzzels abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét puzzelblad met mooie prijzen. U kunt ook een Plus Puzzels abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 23,70
6 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Plus Puzzels cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,70
6 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • Leo B.
Fijne Plus puzzels

De diversiteit is heel belangrijk, daar voldoet het blad helemaal aan.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Plus Puzzels

Plus Puzzels biedt méér dan 120 puzzels voor zowel de beginnende als de gevorderde puzzelaar. In elk nummer vind je 64 pagina's vol met kruiswoordraadsels, cryptogrammen, Zweedse puzzels, sudoku en veel meer hersenkrakers voor uren lang puzzelplezier. Maak bovendien elke editie kans op prachtige prijzen!

Een Plus Puzzels abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €15,00. Met tot 37% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Plus Puzzels. En profiteer van dit voordeel.

Plus Puzzels cadeau geven

U kunt een abonnement op Plus Puzzels ook cadeau geven. Voor €15,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid gewoon verrassen? Geef een Plus Puzzels abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 37% op de prijs in de winkel
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €15,00
  • 6x per jaar Plus Puzzels vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Plus Puzzels op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.