Puzzel en Win

Puzzel en Win is het leukste puzzel- en winmagazine van Nederland, speciaal voor liefhebbers van uitdagende en gevarieerde puzzels. Elke editie staat boordevol met een breed scala aan puzzels, van kruiswoordraadsels en cryptogrammen tot rebussen en doorlopers. Bovendien maakt u kans op prachtige prijzen, van luxe arrangementen tot leuke speelgoedpakketten. Puzzel en Win combineert het plezier van puzzelen met de opwinding van winnen.

Met Puzzel en Win geniet u van urenlang puzzelplezier en de kans om mooie prijzen te winnen. Ideaal voor iedereen die houdt van een uitdaging en graag kans maakt op fantastische beloningen.

Aanbiedingen

Puzzel en Win abonnement

Dit magazine voor puzzels en winacties zit vol met diverse uitdagingen, variërend van kruiswoordraadsels tot cryptogrammen en van rebusfilippine tot doorlopers. Elke maand maakt u kans op schitterende prijzen, variërend van arrangementen en pannen tot kinderspeelgoed en boeken.

Voor wie wil kennismaken met Puzzel en Win is er al een aanbieding vanaf €27,30. U geniet tot 10% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Puzzel en Win. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Puzzel en Win

Met een proefabonnement op Puzzel en Win maakt u voordelig kennis met dit bijzondere tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Puzzel en Win proefabonnement is er al voor €27,30.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Puzzel en Win automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Puzzel en Win op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Puzzel en Win 5 nummers €27,30 5%
Puzzel en Win 12 nummers €62,10 10%

Met een Puzzel en Win proefabonnement kunt u vrijblijvend kennismaken met Puzzel en Win. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €27,30.

Een Puzzel en Win abonnement is verkrijgbaar vanaf €27,30. Een proefabonnement voor €27,30. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Puzzel en Win abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Puzzel en Win betaalt u €62,10. Hiervoor ontvangt u Puzzel en Win 12 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Puzzel en Win verschijnt 12 keer per jaar.

Als u Puzzel en Win voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Puzzel en Win. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Puzzel en Win. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Puzzel en Win, neemt u contact op met de klantenservice van Puzzel en Win. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.