Puzzel en Win abonnementen

Kies voor een Puzzel en Win abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Het magazine voor puzzels en winacties.


€27,30 28,75
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€62,10 69,00
12 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Puzzel en Win

Dit magazine voor puzzels en winacties zit vol met diverse uitdagingen, variërend van kruiswoordraadsels tot cryptogrammen en van rebusfilippine tot doorlopers. Elke maand maakt u kans op schitterende prijzen, variërend van arrangementen en pannen tot kinderspeelgoed en boeken.

Voor wie wil kennismaken met Puzzel en Win is er al een aanbieding vanaf €27,30. U geniet tot 10% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Puzzel en Win. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Puzzel en Win

Met een proefabonnement op Puzzel en Win maakt u voordelig kennis met dit bijzondere tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Puzzel en Win proefabonnement is er al voor €27,30.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Puzzel en Win automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Puzzel en Win op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.