Denksport Sudoku Mix

Kies voor een Denksport Sudoku Mix abonnement met tot 13% korting op de winkelprijs.

Aanbiedingen

Denksport Sudoku Mix abonnement

3-5 Sterren Sudoku puzzels

Sudoku is de leukste verslaving die er is. En Sudoku Mix bevat maar liefst 14 verschillende sudoku-varianten, variërend van samurai tot chaos, en van killer tot megasudoku. Er is voldoende variatie om ervoor te zorgen dat u nooit verveeld raakt.

Een Denksport Sudoku Mix abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Denksport Sudoku Mix is er al een aanbieding vanaf €25,15. U profiteert van tot 13% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Denksport Sudoku Mix. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Sudoku Mix

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Denksport Sudoku Mix proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Indien u nu voor een proefabonnement kiest, profiteert u daarnaast van 13% korting. Een Denksport Sudoku Mix proefabonnement is er al voor €25,15.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar als eerste Denksport Sudoku Mix in huis
  • Bespaar tot 13% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Sudoku Mix op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een Denksport Sudoku Mix proefabonnement kunt u Denksport Sudoku Mixen voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €25,15.

Een abonnement op Denksport Sudoku Mix is verkrijgbaar vanaf €25,15. Een proefabonnement voor €25,15. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Denksport Sudoku Mix abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Denksport Sudoku Mix betaalt u €62,00. Voor dit bedrag ontvangt u Denksport Sudoku Mix 13 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Denksport Sudoku Mix komt 13 keer per jaar uit.

Als u Denksport Sudoku Mix voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Sudoku Mix. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt middels een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Denksport Sudoku Mix. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Denksport Sudoku Mix, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Sudoku Mix. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.