Denksport Sudoku Mix abonnementen

Kies voor een Denksport Sudoku Mix abonnement met tot 13% korting op de winkelprijs.


€25,15 27,50
5 nummers Stopt automatisch
9% korting

€62,00 71,50
13 nummers
13% korting

Laatste reviews

Over Denksport Sudoku Mix

3-5 Sterren Sudoku puzzels

Sudoku is de leukste verslaving die er is. En Sudoku Mix bevat maar liefst 14 verschillende sudoku-varianten, variërend van samurai tot chaos, en van killer tot megasudoku. Er is voldoende variatie om ervoor te zorgen dat u nooit verveeld raakt.

Een Denksport Sudoku Mix abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Denksport Sudoku Mix is er al een aanbieding vanaf €25,15. U profiteert van tot 13% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Denksport Sudoku Mix. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Sudoku Mix

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Denksport Sudoku Mix proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Indien u nu voor een proefabonnement kiest, profiteert u daarnaast van 13% korting. Een Denksport Sudoku Mix proefabonnement is er al voor €25,15.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar als eerste Denksport Sudoku Mix in huis
  • Bespaar tot 13% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Sudoku Mix op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.