10 voor Taal Filippines Klassiek abonnementen

Kies voor een 10 voor Taal Filippines Klassiek abonnement met tot 4% korting op de winkelprijs. De populaire uitgave met tal van pittige taal- en woordpuzzels.


€26,15
5 nummers Stopt automatisch
 

€47,00
9 nummers
 

€84,15 84,83
17 nummers
4% korting

Laatste reviews

Over 10 voor Taal Filippines Klassiek

De populaire filippinepuzzel op een voor 10 voor Taal karakteristieke wijze gevuld. Bij een filippinepuzzel kruisen de woorden niet met elkaar, maar staat in alle vakjes een cijfer. Voor het hele diagram geldt dat gelijke cijfers gelijke letters zijn. 10 voor Taal Filippines is de meest uitdagende van alle filippinebundels. Er staat een keur van pittige taal- en woordpuzzels in: cryptofilippines, kruis(woord)filippines, quizfilippines, themafilippines en nog veel meer. Houd je van filippines? Abonneer je dan op 10 voor Taal Filippines!

Een 10 voor Taal Filippines Klassiek abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie 10 voor Taal Filippines Klassiek wil proberen is er al een aanbieding vanaf €25,15. Bekijk hier op Abonnement.nl alle 10 voor Taal Filippines Klassiek aanbiedingen. En kies uw abonnement.

10 voor Taal Filippines Klassiek verschijnt 17x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met 10 voor Taal Filippines Klassiek

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een 10 voor Taal Filippines Klassiek proefabonnement. En probeer dit fijne tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de toevoeging "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een 10 voor Taal Filippines Klassiek proefabonnement is er al voor €25,15.

Voordelen van een abonnement

  • 17x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 4% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van 10 voor Taal Filippines Klassiek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.