10 voor Taal Filippines Klassiek abonnementen

Kies voor een 10 voor Taal Filippines Klassiek abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. De populaire uitgave met tal van pittige taal- en woordpuzzels.


€26,15 27,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€47,00 49,50
9 nummers
5% korting

€84,15 93,50
17 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over 10 voor Taal Filippines Klassiek

De populaire filippinepuzzel op een voor 10 voor Taal karakteristieke wijze gevuld. Bij een filippinepuzzel kruisen de woorden niet met elkaar, maar staat in alle vakjes een cijfer. Voor het hele diagram geldt dat gelijke cijfers gelijke letters zijn. 10 voor Taal Filippines is de meest uitdagende van alle filippinebundels. Er staat een keur van pittige taal- en woordpuzzels in: cryptofilippines, kruis(woord)filippines, quizfilippines, themafilippines en nog veel meer. Houd je van filippines? Abonneer je dan op 10 voor Taal Filippines!

Voor wie 10 voor Taal Filippines Klassiek wil proberen is er al een aanbieding vanaf €26,15. U profiteert van tot 10% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor 10 voor Taal Filippines Klassiek. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met 10 voor Taal Filippines Klassiek

Wilt u 10 voor Taal Filippines Klassiek eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Er is al een 10 voor Taal Filippines Klassiek proefabonnement voor €26,15.

Voordelen van een abonnement

  • 17x per jaar als eerste 10 voor Taal Filippines Klassiek in huis
  • Profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van 10 voor Taal Filippines Klassiek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.