10 voor Taal Filippine Klassiek

Kies voor een 10 voor Taal Filippine Klassiek abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. De populaire uitgave met tal van pittige taal- en woordpuzzels.

Aanbiedingen

10 voor Taal Filippine Klassiek abonnement

De populaire filippinepuzzel op een voor 10 voor Taal karakteristieke wijze gevuld. Bij een filippinepuzzel kruisen de woorden niet met elkaar, maar staat in alle vakjes een cijfer. Voor het hele diagram geldt dat gelijke cijfers gelijke letters zijn. 10 voor Taal Filippines is de meest uitdagende van alle filippinebundels. Er staat een keur van pittige taal- en woordpuzzels in: cryptofilippines, kruis(woord)filippines, quizfilippines, themafilippines en nog veel meer. Houd je van filippines? Abonneer je dan op 10 voor Taal Filippines!

Voor wie 10 voor Taal Filippines Klassiek wil proberen is er al een aanbieding vanaf €26,15. U profiteert van tot 10% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor 10 voor Taal Filippines Klassiek. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met 10 voor Taal Filippines Klassiek

Wilt u 10 voor Taal Filippines Klassiek eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Er is al een 10 voor Taal Filippines Klassiek proefabonnement voor €26,15.

Voordelen van een abonnement

  • 17x per jaar als eerste 10 voor Taal Filippines Klassiek in huis
  • Profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van 10 voor Taal Filippines Klassiek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op 10 voor Taal Filippines Klassiek kunt u 10 voor Taal Filippines Klassieken voordelig en vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €26,15.

Een abonnement op 10 voor Taal Filippines Klassiek is verkrijgbaar vanaf €26,15. Een proefabonnement voor €26,15. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen 10 voor Taal Filippines Klassiek abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op 10 voor Taal Filippines Klassiek betaalt u €84,15. Hiervoor ontvangt u 17 keer 10 voor Taal Filippines Klassiek gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

10 voor Taal Filippines Klassiek verschijnt 17 keer per jaar.

Als u 10 voor Taal Filippines Klassiek op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van 10 voor Taal Filippines Klassiek. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van 10 voor Taal Filippines Klassiek. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op 10 voor Taal Filippines Klassiek, neemt u contact op met de klantenservice van 10 voor Taal Filippines Klassiek. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.