Historisch Nieuwsblad

Kies voor een Historisch Nieuwsblad abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Het toonaangevende maandblad over geschiedenis. In ieder nummer vindt u de mooiste verhalen over de belangrijkste personen uit het verleden. Tijdvakken, zoals de Renaissance en de Tweede Wereldoorlog, worden uitgebreid beschreven en rijk geïllustreerd. En historici plaatsen actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen in een historische context.

Aanbiedingen

Historisch Nieuwsblad abonnement

Wie zich in het verleden verdiept, ziet oorzaken, gevolgen, verbanden. De geschiedenis zit vol intriges, romantiek, leed, heroïek en drama. Hoe meer u ervan weet, hoe meer u erachter komt dat de geschiedenis telkens nieuwe inzichten geeft én voor een beter begrip van de actualiteit zorgt. Dat is wat het Historisch Nieuwsblad haar lezers biedt. Verdiept u zich graag in de geschiedenis? Abonneer u dan nu op het Historisch Nieuwsblad.

Een Historisch Nieuwsblad abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €35,00. U profiteert van tot 27% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Historisch Nieuwsblad. En profiteer van dit voordeel.

Historisch Nieuwsblad digitaal lezen

Met een abonnement op Historisch Nieuwsblad ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Historisch Nieuwsblad biedt u een app waarin u de digitale nummers leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 27% op de losse verkoopprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Historisch Nieuwsblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Historisch Nieuwsblad abonnement is verkrijgbaar vanaf €35,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Historisch Nieuwsblad heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Historisch Nieuwsblad is verkrijgbaar voor €72,50. Hiervoor ontvangt u Historisch Nieuwsblad 12 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Historisch Nieuwsblad. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van Historisch Nieuwsblad heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Historisch Nieuwsblad verschijnt 12 keer per jaar.

Historisch Nieuwsblad verschijnt op 23-01, 27-02, 26-03, 23-04, 28-05, 09-07, 20-08, 12-1029-10, 26-11, 31-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine een dag later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Historisch Nieuwsblad. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Historisch Nieuwsblad, neemt u contact op met de klantenservice van Historisch Nieuwsblad. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Historisch Nieuwsblad

" Een beetje een potpourri. Ik zou graag minder artikelen, maar wel goed onderzocht en doordacht zien.Er zijn zoveel interessante verhalen uit het verleden. Vooral de ... "

" interessante inhoud "

" Het Historisch Nieuwsblad is een goed blad. En het helpt je herinneren en leren van fouten die al gemaakt zijn. Er is tegenwoordig veel te weinig aandacht voor ... "

" Kan ik zelf niet beoordelen. De ontvanger vindt het erg leuk. "