Historisch Nieuwsblad abonnementen

Kies voor een Historisch Nieuwsblad abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Het toonaangevende maandblad over geschiedenis. In ieder nummer vindt u de mooiste verhalen over de belangrijkste personen uit het verleden. Tijdvakken, zoals de Renaissance en de Tweede Wereldoorlog, worden uitgebreid beschreven en rijk geïllustreerd. En historici plaatsen actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen in een historische context.


€34,95 39,95
5 nummers
13% korting

€69,95 87,89
11 nummers
20% korting

€129,95 175,78
22 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • Oncko Trip, M.A

Een beetje een potpourri. Ik zou graag minder artikelen, maar wel goed onderzocht en doordacht zien.Er zijn zoveel interessante verhalen uit het verleden. Vooral de Enlightenment age 1750-1850 is erg de moeite waard vanwege de vele door-braken in allerlei gebieden wetenschap, medicijnen, wetgeving- you name it!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Van der A.

interessante inhoud

  • Tjeerd

Het Historisch Nieuwsblad is een goed blad. En het helpt je herinneren en leren van fouten die al gemaakt zijn. Er is tegenwoordig veel te weinig aandacht voor geschiedenis. Er lijkt geen tijd meer voor te zijn, terwijl we er zoveel tijd mee kunnen winnen.

  • -

Kan ik zelf niet beoordelen. De ontvanger vindt het erg leuk.

Over Historisch Nieuwsblad

Wie zich in het verleden verdiept, ziet oorzaken, gevolgen, verbanden. De geschiedenis zit vol intriges, romantiek, leed, heroïek en drama. Hoe meer je ervan weet, hoe meer je erachter komt dat de geschiedenis telkens nieuwe inzichten geeft én voor een beter begrip van de actualiteit zorgt. Dat is wat het Historisch Nieuwsblad haar lezers biedt. Verdiep jij zich graag in de geschiedenis? Abonneer je dan nu op het Historisch Nieuwsblad.

Voor wie Historisch Nieuwsblad wil proberen is er al een abonnement vanaf €34,95. Met tot 26% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Historisch Nieuwsblad aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Historisch Nieuwsblad digitaal lezen

Als abonnee van Historisch Nieuwsblad leest u alle edities op papier én online. Historisch Nieuwsblad biedt u een app. Hierin leest u de digitale edities. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel uw abonnement in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna offline in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar een internetverbinding onbetrouwbaar of kostbaar is.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 26% op de prijs in de winkel
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Historisch Nieuwsblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.