Historisch Nieuwsblad abonnementen

Kies voor een Historisch Nieuwsblad abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het toonaangevende maandblad over geschiedenis. In ieder nummer vindt u de mooiste verhalen over de belangrijkste personen uit het verleden. Tijdvakken, zoals de Renaissance en de Tweede Wereldoorlog, worden uitgebreid beschreven en rijk geïllustreerd. En historici plaatsen actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen in een historische context.


€17,95 23,97
3 nummers
25% korting

€34,95 39,95
5 nummers
13% korting

€69,95 87,89
11 nummers
20% korting

€139,95 175,78
22 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • Oncko Trip, M.A

Een beetje een potpourri. Ik zou graag minder artikelen, maar wel goed onderzocht en doordacht zien.Er zijn zoveel interessante verhalen uit het verleden. Vooral de Enlightenment age 1750-1850 is erg de moeite waard vanwege de vele door-braken in allerlei gebieden wetenschap, medicijnen, wetgeving- you name it!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Van der A.

interessante inhoud

  • Tjeerd

Het Historisch Nieuwsblad is een goed blad. En het helpt je herinneren en leren van fouten die al gemaakt zijn. Er is tegenwoordig veel te weinig aandacht voor geschiedenis. Er lijkt geen tijd meer voor te zijn, terwijl we er zoveel tijd mee kunnen winnen.

  • -

Kan ik zelf niet beoordelen. De ontvanger vindt het erg leuk.

Over Historisch Nieuwsblad

Wie zich in het verleden verdiept, ziet oorzaken, gevolgen, verbanden. De geschiedenis zit vol intriges, romantiek, leed, heroïek en drama. Hoe meer je ervan weet, hoe meer je erachter komt dat de geschiedenis telkens nieuwe inzichten geeft én voor een beter begrip van de actualiteit zorgt. Dat is wat het Historisch Nieuwsblad haar lezers biedt. Verdiep jij zich graag in de geschiedenis? Abonneer je dan nu op het Historisch Nieuwsblad.

Historisch Nieuwsblad heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie kunt lezen. Een Historisch Nieuwsblad abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Historisch Nieuwsblad is er al een aanbieding vanaf €139,95. En tot 25% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Historisch Nieuwsblad. En pak dit voordeel.

Historisch Nieuwsblad verschijnt 12x per jaar.

digitaal lezen

Als abonnee van Historisch Nieuwsblad leest u alle nummers op papier én online. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 toegang tot alle nummers in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar internet minder goed of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 25% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • 12x per jaar Historisch Nieuwsblad vanzelf thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Historisch Nieuwsblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.