Historisch Nieuwsblad abonnementen

Kies voor een Historisch Nieuwsblad abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het toonaangevende maandblad over geschiedenis. In ieder nummer vindt u de mooiste verhalen over de belangrijkste personen uit het verleden. Tijdvakken, zoals de Renaissance en de Tweede Wereldoorlog, worden uitgebreid beschreven en rijk geïllustreerd. En historici plaatsen actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen in een historische context. U kunt ook een Historisch Nieuwsblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,95 23,97
3 nummers
25% korting

€34,95 39,95
5 nummers
13% korting

€69,95 87,89
11 nummers
20% korting

€139,95 175,78
22 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Historisch Nieuwsblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€34,95 39,95
5 nummers
13% korting

Laatste reviews

  • Oncko Trip, M.A

Een beetje een potpourri. Ik zou graag minder artikelen, maar wel goed onderzocht en doordacht zien.Er zijn zoveel interessante verhalen uit het verleden. Vooral de Enlightenment age 1750-1850 is erg de moeite waard vanwege de vele door-braken in allerlei gebieden wetenschap, medicijnen, wetgeving- you name it!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Van der A.

interessante inhoud

  • Tjeerd

Het Historisch Nieuwsblad is een goed blad. En het helpt je herinneren en leren van fouten die al gemaakt zijn. Er is tegenwoordig veel te weinig aandacht voor geschiedenis. Er lijkt geen tijd meer voor te zijn, terwijl we er zoveel tijd mee kunnen winnen.

  • -

Kan ik zelf niet beoordelen. De ontvanger vindt het erg leuk.

Over Historisch Nieuwsblad

Wie zich in het verleden verdiept, ziet oorzaken, gevolgen, verbanden. De geschiedenis zit vol intriges, romantiek, leed, heroïek en drama. Hoe meer je ervan weet, hoe meer je erachter komt dat de geschiedenis telkens nieuwe inzichten geeft én voor een beter begrip van de actualiteit zorgt. Dat is wat het Historisch Nieuwsblad haar lezers biedt. Verdiep jij zich graag in de geschiedenis? Abonneer je dan nu op het Historisch Nieuwsblad.

Historisch Nieuwsblad Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Historisch Nieuwsblad. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Historisch Nieuwsblad klantenservice