Wandel Magazine abonnementen

Kies voor een Wandel Magazine abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het vroegere Op Lemen Voeten en hét wandeltijdschrift van Nederland. Voor iedereen die van wandelen houdt. Ieder nummer staat vol inspiratie voor uw volgende tocht. Met uitgebreide beschrijvingen van de mooiste wandelingen in Nederland, België en Europa. Het magazine voor de actieve natuurliefhebber. U kunt ook een Wandel Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,50 15,90
2 nummers Stopt automatisch
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 15,90
2 nummers
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

Laatste reviews

Over Wandel Magazine

Wandelmagazine is hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars. Met prachtige foto's, inspirerende teksten en heel veel praktische informatie over kaarten, accommodaties, kleding, schoenen en andere zaken.

Natuurlijk komen de mooiste wandelroutes in Nederland aan bod. Maar er wordt ook over de grens gekeken, naar de prachtige mogelijkheden in België, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zweden en elders in Europa. Met dit tijdschrift ontdekt u Europa als nooit tevoren.

Wandel Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een actieve vriend(in) verrassen? Geef een Wandel Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Wandel Magazine abonnement

  • De nieuwe Wandel Magazine altijd als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

Wandel Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wandel Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wandel Magazine klantenservice