Wandel Magazine abonnementen

Kies voor een Wandel Magazine abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het vroegere Op Lemen Voeten en hét wandeltijdschrift van Nederland. Voor iedereen die van wandelen houdt. Ieder nummer staat vol inspiratie voor uw volgende tocht. Met uitgebreide beschrijvingen van de mooiste wandelingen in Nederland, België en Europa. Het magazine voor de actieve natuurliefhebber. U kunt ook een Wandel Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,50 15,90
2 nummers Stopt automatisch
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 15,90
2 nummers
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

Laatste reviews

  • Jozefien
Wandelen 2.0

Met veel plezier lees ik het wandel magazine, alle tips zijn welkom. En door de spannende verhalen krijg je direct weer zin om aan de wandel te gaan.....!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Wandel Magazine

Wandelmagazine is hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars. Met prachtige foto's, inspirerende teksten en heel veel praktische informatie over kaarten, accommodaties, kleding, schoenen en andere zaken.

Natuurlijk komen de mooiste wandelroutes in Nederland aan bod. Maar er wordt ook over de grens gekeken, naar de prachtige mogelijkheden in België, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zweden en elders in Europa. Met dit tijdschrift ontdekt u Europa als nooit tevoren.

Wat zijn de kosten van een Wandel Magazine abonnement? Voor wie wil kennismaken met Wandel Magazine is er al een aanbieding vanaf €9,50. En u geniet tot 44% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Wandel Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Wandel Magazine verschijnt 4x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Wandel Magazine

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Wandel Magazine proefabonnement. En probeer dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen onderscheidt u door de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Wandel Magazine proefabonnement is er al voor €9,50.

Wandel Magazine cadeau geven

U kunt een Wandel Magazine abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €9,50. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die Wandel Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Wandel Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar als eerste Wandel Magazine in de bus
  • Geef al voor €9,50 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 44% voordeliger dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wandel Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.