Wandel Magazine abonnementen

Kies voor een Wandel Magazine abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het vroegere Op Lemen Voeten en hét wandeltijdschrift van Nederland. Voor iedereen die van wandelen houdt. Ieder nummer staat vol inspiratie voor uw volgende tocht. Met uitgebreide beschrijvingen van de mooiste wandelingen in Nederland, België en Europa. Het magazine voor de actieve natuurliefhebber. U kunt ook een Wandel Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,50 15,90
2 nummers Stopt automatisch
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 15,90
2 nummers
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

Laatste reviews

  • Jozefien
Wandelen 2.0

Met veel plezier lees ik het wandel magazine, alle tips zijn welkom. En door de spannende verhalen krijg je direct weer zin om aan de wandel te gaan.....!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Wandel Magazine

Wandelmagazine is hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars. Met prachtige foto's, inspirerende teksten en heel veel praktische informatie over kaarten, accommodaties, kleding, schoenen en andere zaken.

Natuurlijk komen de mooiste wandelroutes in Nederland aan bod. Maar er wordt ook over de grens gekeken, naar de prachtige mogelijkheden in België, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zweden en elders in Europa. Met dit tijdschrift ontdekt u Europa als nooit tevoren.

Een Wandel Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €9,50. Met tot 44% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Wandel Magazine. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Wandel Magazine

Wilt u Wandel Magazine eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Wandel Magazine proefabonnement is er al voor €9,50.

Wandel Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Wandel Magazine ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €9,50. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Wandel Magazine abonnement zal weten te waarderen? Geef Wandel Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 44% op de winkelprijs
  • 4x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €9,50 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wandel Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.