Wandel Magazine

Kies voor een Wandel Magazine abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. Het vroegere Op Lemen Voeten en hét wandeltijdschrift van Nederland. Voor iedereen die van wandelen houdt. Ieder nummer staat vol inspiratie voor uw volgende tocht. Met uitgebreide beschrijvingen van de mooiste wandelingen in Nederland, België en Europa. Het magazine voor de actieve natuurliefhebber.

Wandel Magazine abonnement

Wandelmagazine is hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars. Met prachtige foto's, inspirerende teksten en heel veel praktische informatie over kaarten, accommodaties, kleding, schoenen en andere zaken.

Natuurlijk komen de mooiste wandelroutes in Nederland aan bod. Maar er wordt ook over de grens gekeken, naar de prachtige mogelijkheden in België, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zweden en elders in Europa. Met dit tijdschrift ontdekt u Europa als nooit tevoren.

Een Wandel Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Wandel Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €12,95. U geniet tot 53% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Wandel Magazine. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Wandel Magazine

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Een Wandel Magazine proefabonnement is er al voor €12,95.

Wandel Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Wandel Magazine? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €12,95. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een Wandel Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar Wandel Magazine op de mat
  • Bespaar tot 53% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wandel Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een Wandel Magazine proefabonnement kunt u Wandel Magazinen vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €12,95.

Een abonnement op Wandel Magazine is verkrijgbaar vanaf €12,95. Een proefabonnement voor €12,95. En een cadeauabonnement vanaf €12,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Wandel Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Wandel Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Wandel Magazine te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Wandel Magazine cadeauabonnement voor €12,95.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Wandel Magazine is €19,95. Voor dit bedrag ontvangt u Wandel Magazine 5 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Wandel Magazine komt 5 keer per jaar uit.

Wandel Magazine verschijnt op 16-02, 12-04, 14-06, 13-09, 13-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Wandel Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Wandel Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Wandel Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Wandel Magazine

" Met veel plezier lees ik het wandel magazine, alle tips zijn welkom. En door de spannende verhalen krijg je direct weer zin om aan de wandel te gaan.....! "