Bigtwin

Kies voor een Bigtwin abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Hét custombike magazine van Nederland voor de echte liefhebber.

Bigtwin abonnement

Met een Abonnement op het moterblad Bigtwin ontvang je elke maand het grootste custombike tijdschrift van de Benelux. Bigtwin staat elke maand volledig in het teken van de liefde voor custombouw en bijzondere motoren met een ziel en karakter. Het is dan ook een blad als geen ander. De spotlights worden maandelijks gericht op choppers, cruisers, customs, caféracers én hun eigenaren met sfeervolle artikelen die elke liefhebber zullen aanspreken. Niet voor niets mag Bigtwin zich al meer dan 30 jaar ‘het grootste custombike magazine van de Benelux’ noemen!

Een Bigtwin abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €66,00. Met tot 31% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle Bigtwin aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Bigtwin cadeau geven

U kunt een Bigtwin abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €33,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die Bigtwin met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Bigtwin cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste Bigtwin in de bus
  • Profiteer van tot 31% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bigtwin op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Bigtwin abonnement is verkrijgbaar vanaf €66,00. En een cadeauabonnement vanaf €33,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Bigtwin heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Bigtwin abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Bigtwin cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Bigtwin cadeauabonnement voor €33,00.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Bigtwin kost €66,00. Voor deze prijs ontvangt u Bigtwin 6 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Bigtwin. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Bigtwin komt 6 keer per jaar uit.

Als u Bigtwin in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Bigtwin. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Bigtwin. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Bigtwin, neemt u contact op met de klantenservice van Bigtwin. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Bigtwin

" Het is goed dat er verschillende onderwerpen aan bod komen ik zou wat meer over de heritage softail lezen "