Bigtwin abonnementen

Kies voor een Bigtwin abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. Hét custombike magazine van Nederland voor de echte liefhebber. U kunt ook een Bigtwin abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 20,97
3 nummers Stopt automatisch
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bigtwin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,97
3 nummers
28% korting

Laatste reviews

  • Henk Van der vegt
Een informatief blad met mooie foto's

Het is goed dat er verschillende onderwerpen aan bod komen ik zou wat meer over de heritage softail lezen

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Bigtwin

Met een Abonnement op het moterblad Bigtwin ontvang je elke maand het grootste custombike tijdschrift van de Benelux. Bigtwin staat elke maand volledig in het teken van de liefde voor custombouw en bijzondere motoren met een ziel en karakter. Het is dan ook een blad als geen ander. De spotlights worden maandelijks gericht op choppers, cruisers, customs, caféracers én hun eigenaren met sfeervolle artikelen die elke liefhebber zullen aanspreken. Niet voor niets mag Bigtwin zich al meer dan 30 jaar ‘het grootste custombike magazine van de Benelux’ noemen!

Een Bigtwin abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Bigtwin wil proberen is er al een abonnement vanaf €15,00. En u geniet tot 28% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Bigtwin. En kies uw abonnement.

Bigtwin verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Bigtwin

Met een Bigtwin proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Bigtwin proefabonnement is er al voor €15,00.

Bigtwin cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op Bigtwin cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid gewoon verblijden? Geef een abonnement op Bigtwin cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar Bigtwin thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 28% korting op de losse verkoopprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €15,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bigtwin op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.