Railhobby abonnementen

Kies voor een Railhobby abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Railhobby abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Railhobby is hét tijdschrift dat alles biedt over spoorwegen en modelbouw.


€87,00 153,88
1 jaar (10 nrs.)
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Railhobby cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€87,00 153,88
1 jaar (10 nrs.)
44% korting

Laatste reviews

  • Rhido2016

Voor treinliefhebbers is Railhobby een leuk tijdschrift om te lezen. Ik heb zelf ook een abonnement op dit tijdschrift. Er staan er leuke tips in als je een modelspoorbaan hebt of gaat kopen. Daarnaast ook een actuele onderwerpen die op het echte Nederlandse Spoor te maken kan hebben, zoals bijvoorbeeld de afscheid van Mat '64 (hondekop). Enige nadeel is dat het met 10 nrs per jaar niet goedkoop is.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Railhobby

Voor spoorweg- en modelspoorhobbyisten is een Ralhobby abonnement een 'must'. Geen enkel ander tijdschrift in Nederland behandelt op dezelfde grondige wijze het verleden, heden en toekomst van modelspoor en spoorwegen in binnen- en buitenland.

Maar dat is niet alles. Railhobby kent ook verschillende vaste rubrieken zoals materiaalbesprekingen, museumnieuws, vitrine, forum en posters. Daarnaast brengt Railhobby verslag uit over diverse grote en kleine evenementen en shows. Alles vanzelfsprekend geïllustreerd met prachtige foto's.

Naast op papier geniet u online van Railhobby. Hier kunt u, naast het actuele nummer, álle edities uit het verleden lezen, teruggaand tot 1990! Kortom, alles wat op een rails rijdt, vindt u terug met een Railhobby abonnement!

Voordelen Railhobby abonnement

  • 10x per jaar als eerste het hobbyblad thuisbezorgd
  • Toegang tot het online archief met alle edities sinds 1990
  • Exclusieve acties en aanbiedingen voor abonnees
  • Mooie korting ten op zichte van de winkelprijs

Railhobby Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Railhobby. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Railhobby klantenservice