Railhobby

Kies voor een Railhobby abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. Ontdek de fascinerende wereld van modeltreinen en spoorwegen met Railhobby: het ultieme tijdschrift voor elke treinliefhebber.

Railhobby abonnement

Het tijdschrift Railhobby is dé must-have voor elke modeltrein- en spoorwegenthousiast. Dit informatieve en inspirerende tijdschrift biedt een schat aan kennis en inspiratie voor zowel beginners als ervaren hobbyisten. Of u nu geïnteresseerd bent in modelspoorbanen, historische treinen of moderne ontwikkelingen, Railhobby heeft voor ieder wat wils.

Diepgaande artikelen en praktische tips

In elk nummer van Railhobby vindt u uitgebreide reportages over diverse modelbanen, waarbij zowel technische details als de creatieve processen aan bod komen. Zo leest u bijvoorbeeld hoe u realistische landschappen kunt creëren of welke technieken u kunt toepassen om uw modeltreinen nog authentieker te maken. Daarnaast biedt het magazine handige bouwtekeningen en stap-voor-stap handleidingen, zodat u direct aan de slag kunt met uw eigen projecten.

Historische en moderne treinen

Naast aandacht voor modelspoorwegen, besteedt Railhobby ook veel aandacht aan echte treinen, zowel historisch als modern. Met boeiende verhalen over iconische treinen en spoorwegen neemt het magazine u mee op een reis door de tijd. Of het nu gaat om de majestueuze stoomlocomotieven van vroeger of de hypermoderne hogesnelheidstreinen van nu, Railhobby biedt een fascinerende kijk op de wereld van het spoor.

Community en evenementen

Railhobby biedt abonnees een platform om hun eigen projecten te delen en van elkaar te leren. Daarnaast informeert Railhobby u over aankomende evenementen, beurzen en tentoonstellingen, waar u gelijkgestemde enthousiastelingen kunt ontmoeten en nieuwe inspiratie kunt opdoen. Dit maakt Railhobby niet alleen een bron van informatie, maar ook een verbindende factor binnen de modelspoorwereld.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide reportages over modelspoorbanen
  • Praktische tips en bouwtekeningen
  • Verhalen over historische en moderne treinen
  • Updates over evenementen en beurzen
  • Community-projecten en lezersbijdragen

Railhobby cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Railhobby cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €90,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Railhobby cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Railhobby cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Profiteer van tot 48% korting op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op Railhobby?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €90,00. Een jaarabonnement op Railhobby kost €90,00. Met tot 48% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle actuele Railhobby aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Railhobby abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot een bestelling? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Railhobby is verkrijgbaar vanaf €90,00. En een cadeauabonnement vanaf €90,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Railhobby heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Railhobby abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Railhobby te zien. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Railhobby cadeauabonnement voor €90,00.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Railhobby betaalt u €90,00. Voor dit bedrag ontvangt u Railhobby 12 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Railhobby komt 12 keer per jaar uit.

Railhobby komt uit op 02-02, 01-03, 22-03, 19-04, 17-05-2023, 21-07, 02-08, 06-09, 04-10, 01-11, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad iets later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Railhobby. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Railhobby, neemt u contact op met de klantenservice van Railhobby. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Railhobby

" Ik hoopte op meer modelspoornieuws in uw blad. Sommige kleine items nemen soms veel pagina's in beslag. "

" Ik mis artikelen over de techniek, het digitaliseren, opbouw van een baan op elektrisch gebied etc. Ik vind er teveel info over het grootspoor, vind ik niet zo boeiend. ... "

" Fijn om de verschillende rubrieken te lezen. Het gebeuren rond de rails in binnen en buitenland wordt up to date verslag van gegeven. Daarnaast komt de modeltrein goed ... "

" Voor treinliefhebbers is Railhobby een leuk tijdschrift om te lezen. Ik heb zelf ook een abonnement op dit tijdschrift. Er staan er leuke tips in als je een ... "