Geschiedenis Magazine abonnementen

Kies voor een Geschiedenis Magazine abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Met een Geschiedenis Magazine abonnement ontvangt u 8x per jaar dit rijk geïllustreerde tijdschrift met meeslepende verhalen uit de geschiedenis van Nederland, Europa en de wereld. Gemaakt door gedreven experts leest u alles over geschiedkundige hoogte- en dieptepunten. Hierbij worden niet zelden gangbare aannames en conclusies weerlegd. U kunt ook een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,95 35,80
4 nummers Stopt automatisch
39% korting

€34,95 71,60
8 nummers
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 35,80
4 nummers
39% korting

€34,95 71,60
8 nummers
51% korting

Laatste reviews

  • Mar

Een heel mooi blad en goede levering.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Hugo

Ik heb er pas een ontvangen maar het is een mooi en toegankelijk tijdschrift.

Over Geschiedenis Magazine

De geschiedenis herschrijft zichzelf voortdurend. Reputaties sneuvelen of worden weer opgepoetst, overwinningen veranderen in nederlagen, raadsels worden opgelost of brengen nog meer raadsels voort. Geschiedenis is er om te ontdekken. Een onuitputtelijke bron van verhalen. En die verhalen leest u in Geschiedenis Magazine. Kom alles weten over de geschiedenis! Word nu abonnee van Geschiedenis Magazine!

Geschiedenis Magazine cadeauabonnement

Bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriend(in) of familielid verrassen? Geef een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Geschiedenis Magazine abonnement

  • De nieuwe editie altijd als eerste in huis
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs

Geschiedenis Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Geschiedenis Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Geschiedenis Magazine klantenservice