Geschiedenis Magazine abonnementen

Kies voor een Geschiedenis Magazine abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Met een Geschiedenis Magazine abonnement ontvangt u 8x per jaar dit rijk geïllustreerde tijdschrift met meeslepende verhalen uit de geschiedenis van Nederland, Europa en de wereld. Gemaakt door gedreven experts leest u alles over geschiedkundige hoogte- en dieptepunten. Hierbij worden niet zelden gangbare aannames en conclusies weerlegd. U kunt ook een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,95 35,80
4 nummers Stopt automatisch
39% korting

€34,95 71,60
8 nummers
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 35,80
4 nummers
39% korting

€34,95 71,60
8 nummers
51% korting

Laatste reviews

 • Eals de Wilde
Net niet

Artikelen niet altijd interessant. Soms te weing context in de tijd.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • Niet goedkoop
 • Mar

Een heel mooi blad en goede levering.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Hugo

Ik heb er pas een ontvangen maar het is een mooi en toegankelijk tijdschrift.

Over Geschiedenis Magazine

De geschiedenis herschrijft zichzelf voortdurend. Reputaties sneuvelen of worden weer opgepoetst, overwinningen veranderen in nederlagen, raadsels worden opgelost of brengen nog meer raadsels voort. Geschiedenis is er om te ontdekken. Een onuitputtelijke bron van verhalen. En die verhalen leest u in Geschiedenis Magazine. Kom alles weten over de geschiedenis! Word nu abonnee van Geschiedenis Magazine!

Wat kost een abonnement op Geschiedenis Magazine? Voor wie wil kennismaken met Geschiedenis Magazine is er al een aanbieding vanaf €21,95. En tot 51% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Geschiedenis Magazine. En pak dit voordeel.

Geschiedenis Magazine verschijnt 8x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Geschiedenis Magazine

Met een Geschiedenis Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Geschiedenis Magazine proefabonnement is er al voor €21,95.

Geschiedenis Magazine cadeau geven

U kunt een Geschiedenis Magazine abonnement ook cadeau geven. Voor €21,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus kent u iemand die van Geschiedenis Magazine zal genieten? Geef een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 8x per jaar Geschiedenis Magazine thuis bezorgd
 • Geef al voor €21,95 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
 • Een abonnement is tot 51% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Geschiedenis Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.