Quest abonnementen

Kies voor een Quest abonnement met tot 47% korting op de winkelprijs. Hét populair wetenschappelijke magazine voor jong en oud. Geen ander tijdschrift maakt wetenschap op deze manier toegankelijk. Met antwoorden op alledaagse vragen en beschrijvingen van belangrijke ontdekkingen en uitvindingen. Altijd in begrijpelijke taal. En met prachtige foto's en illustraties. U kunt ook een Quest abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 20,25
3 nummers
14% korting

€29,99 47,25
7 nummers
37% korting

€99,99 189,00
28 nummers
47% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
3 nummers
1% korting

€30,00 33,75
5 nummers
11% korting

€50,00 60,75
9 nummers
18% korting

Laatste reviews

 • anoniem
Goed magazine

Fijn blad, veel en goede informatie. Ziet er goed uit.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Niels

Het is een interessant blad waar elke maand weer naar uitgekeken wordt. Er staan dingen en weetjes in waar je echt wat mee kunt. Redactie ga zo door!

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Henk

Ga ik pogen wat informatie te vinden op de site van Quest. Komt er die oervervelende cookies melding. Poog eens een cookie uit te zetten. Daar moet je een studie voor gedaan hebben. Nou, dan maar geen lidmaatschap.

 • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

 • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

 • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven..gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

In het Quest magazine leest u interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Laat uw kennis verrijken met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, wetenschap en sport.

De vormgeving van Quest is modern, de teksten vlot geschreven en voorzien van prachtige illustraties. Ook vindt u in het Quest magazine regelmatig testen, waaronder de bekende IQ, EQ en de QQ test.

Wat kost een Quest abonnement? Voor wie Quest wil proberen is er al een abonnement vanaf €17,50. En tot 47% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Quest. En kies uw abonnement.

Quest verschijnt 12x per jaar.

Quest digitaal lezen

Met een abonnement op Quest ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Quest ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde edities kunt u vervolgens opnieuw raadplegen zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Quest cadeau geven

Kent u iemand die Quest met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Voor €20,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Quest met plezier zal lezen? Geef een Quest abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 12x per jaar Quest vanzelf thuis bezorgd
 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €20,00
 • Bespaar tot 47% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.