Quest

Kies voor een Quest abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Hét populair wetenschappelijke magazine voor jong en oud. Geen ander tijdschrift maakt wetenschap op deze manier toegankelijk. Met antwoorden op alledaagse vragen en beschrijvingen van belangrijke ontdekkingen en uitvindingen. Altijd in begrijpelijke taal. En met prachtige foto's en illustraties.

Aanbiedingen

Quest abonnement

In het Quest magazine leest u interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Laat uw kennis verrijken met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, wetenschap en sport.

De vormgeving van Quest is modern, de teksten vlot geschreven en voorzien van prachtige illustraties. Ook vindt u in het Quest magazine regelmatig testen, waaronder de bekende IQ, EQ en de QQ test.

Een Quest abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Quest is er al een aanbieding vanaf €39,99. U geniet tot 22% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Quest. En profiteer van dit voordeel.

Quest digitaal lezen

Met een abonnement op Quest ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U kunt Quest tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle edities van Quest eenvoudig via de app. Nummers, die u met de app heeft bekeken, blijven hierna offline te lezen.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Een abonnement is tot 22% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Quest abonnement is verkrijgbaar vanaf €39,99. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Quest abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als Quest abonnee heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Quest verschijnt 12 keer per jaar.

Quest komt uit op 08-02, 07-03, 04-04, 02-05, 30-05, 27-06, 25-07, 22-08, 19-09, 17-10, 14-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Quest. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Quest, neemt u contact op met de klantenservice van Quest. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Quest

" Fijn blad, veel en goede informatie. Ziet er goed uit. "

" Het is een interessant blad waar elke maand weer naar uitgekeken wordt. Er staan dingen en weetjes in waar je echt wat mee kunt. Redactie ga zo door! "

" Ga ik pogen wat informatie te vinden op de site van Quest. Komt er die oervervelende cookies melding. Poog eens een cookie uit te zetten. Daar moet je een studie voor ... "

" Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is. "

" Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad. "

" Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven..gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad. "

Gerelateerde artikelen