Het Weer Magazine

Kies voor een Het Weer Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Ontdek alles over weertrends, praktische tips en boeiende reportages met Het Weer Magazine - uw gids voor alles rondom het fascinerende weer.

Het Weer Magazine abonnement

Ontdek de fascinerende wereld van meteorologie met Het Weer Magazine. Dit tijdschrift biedt een unieke kijk op alles wat met het weer te maken heeft,. Van wetenschappelijke inzichten tot praktische tips voor de dagelijkse weersomstandigheden. Het Weer Magazine is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in het weer, of u nu een professional, een hobbyist of gewoon een nieuwsgierige lezer bent.

Actuele weertrends en -fenomenen

In elk nummer van Het Weer Magazine vindt u uitgebreide artikelen over de meest recente weertrends en -fenomenen. Daarnaast biedt het tijdschrift diepgaande analyses van extreme weersomstandigheden, zoals orkanen, tornado's en hittegolven. Dankzij de deskundige bijdragen van meteorologen en weerkundigen krijgt u een helder beeld van wat er speelt in de wereld van het weer.

Praktische tips en weergerelateerde activiteiten

Het Weer Magazine is niet alleen informatief, maar ook praktisch. U vindt er handige tips om u voor te bereiden op verschillende weersomstandigheden. Denk aan advies over hoe u uw huis stormbestendig kunt maken of hoe u zich het beste kunt kleden bij extreem koud weer. Daarnaast bevat het magazine inspiratie voor weergerelateerde activiteiten, zoals het volgen van een cursus weerkunde of het deelnemen aan een stormchase-expeditie. Zo haalt u het meeste uit uw interesse in het weer.

Diepgaande interviews en reportages

Naast de informatieve en praktische artikelen biedt Het Weer Magazine ook boeiende interviews en reportages. In elk nummer worden prominente meteorologen en weerexperts geïnterviewd over hun vakgebied en de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien zijn er indrukwekkende reportages over bijzondere weerfenomenen en de impact hiervan op de natuur en de samenleving. Deze persoonlijke verhalen en inzichten geven een extra dimensie aan uw begrip van het weer.

Met in ieder nummer:

  • Actuele weertrends en -fenomenen
  • Praktische tips voor alle weersomstandigheden
  • Interviews met meteorologen en experts
  • Diepgaande reportages over bijzondere weerfenomenen
  • Weergerelateerde activiteiten en cursussen

Het Weer Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Het Weer Magazine cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €9,99. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van Het Weer Magazine zal genieten? Geef een abonnement op Het Weer Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Het Weer Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar Het Weer Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 58% op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op Het Weer Magazine?

Voor wie wil kennismaken met Het Weer Magazine is er al een aanbieding vanaf €9,99. Een jaarabonnement op Het Weer Magazine kost €19,95. En u geniet tot 58% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor Het Weer Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Het Weer Magazine proefabonnement. En probeer dit bijzondere tijdschrift zelf. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Het Weer Magazine proefabonnement is er al voor €9,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Het Weer Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een bestelling via deze website? En na 14 dagen geen bericht van de uitgever ontvangen? Laat het weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Het Weer Magazine? Neemt u dan contact met de uitgever van Het Weer Magazine op. Doe dit ook bij vragen met betrekking tot incasso's en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een Het Weer Magazine proefabonnement kunt u Het Weer Magazinen voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €9,99.

Een abonnement op Het Weer Magazine is verkrijgbaar vanaf €9,99. Een proefabonnement voor €9,99. En een cadeauabonnement vanaf €9,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Het Weer Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Het Weer Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Het Weer Magazine te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Het Weer Magazine cadeauabonnement voor €9,99.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Het Weer Magazine is €19,95. Hiervoor ontvangt u Het Weer Magazine 5 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Het Weer Magazine komt 5 keer per jaar uit.

Het Weer Magazine verschijnt op 15-02, 11-04, 11-07, 03-10, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift iets eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Het Weer Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Het Weer Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Het Weer Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.