Het Weer Magazine abonnementen

Kies voor een Het Weer Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die altijd alles over het weer willen weten. U kunt ook een Het Weer Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 18,00
3 nummers Stopt automatisch
45% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 18,00
3 nummers
45% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

Over Het Weer Magazine

Maak nu kennis met het enige tijdschrift over het weer in Nederland. Zes keer per jaar een schitterend nummer met interviews, reportages over weersverschijnselen, historische gebeurtenissen en actueel weer, nieuwe ontwikkelingen in klimaatonderzoeken heel veel mooie foto 's.

De redactie onderhoudt contacten met universiteiten en grote weerinstituten (KNMI, Meteocunsult) en deelt hun kennis met u. Toegankelijk geschreven en met duidelijke illustraties en prachtige foto's. Er is ondermeer aandacht voor weerfenomenen, instrumenten en seizoensoverzichten. Daarnaast vindt u in ieder nummer de mooiste ingezonden weerfoto’s, leuke weetjes en het ruimteweer.

Hoeveel kost een Het Weer Magazine abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,95. En tot 45% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Het Weer Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Het Weer Magazine verschijnt 5x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Het Weer Magazine

Met een Het Weer Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Het Weer Magazine proefabonnement voor €9,99.

Het Weer Magazine cadeau geven

Kent u iemand die Het Weer Magazine met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €19,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef een abonnement op Het Weer Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 45% op de winkelprijs
  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €19,95 (stop automatisch)
  • 5x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Het Weer Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.