Het Weer Magazine abonnementen

Kies voor een Het Weer Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die altijd alles over het weer willen weten. U kunt ook een Het Weer Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 18,00
3 nummers Stopt automatisch
45% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 18,00
3 nummers
45% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

Over Het Weer Magazine

Maak nu kennis met het enige tijdschrift over het weer in Nederland. Zes keer per jaar een schitterend nummer met interviews, reportages over weersverschijnselen, historische gebeurtenissen en actueel weer, nieuwe ontwikkelingen in klimaatonderzoeken heel veel mooie foto 's.

De redactie onderhoudt contacten met universiteiten en grote weerinstituten (KNMI, Meteocunsult) en deelt hun kennis met u. Toegankelijk geschreven en met duidelijke illustraties en prachtige foto's. Er is ondermeer aandacht voor weerfenomenen, instrumenten en seizoensoverzichten. Daarnaast vindt u in ieder nummer de mooiste ingezonden weerfoto’s, leuke weetjes en het ruimteweer.

Het Weer Magazine cadeauabonnement

Bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriend(in) of familielid verrassen? Geef Het Weer Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Het Weer Magazine abonnement

  • De nieuwe editie altijd als eerste in huis
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs

Het Weer Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Het Weer Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Het Weer Magazine klantenservice