Het Weer Magazine abonnementen

Kies voor een Het Weer Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die altijd alles over het weer willen weten. U kunt ook een Het Weer Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 23,85
3 nummers Stopt automatisch
58% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 23,85
3 nummers
58% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

Laatste reviews

Over Het Weer Magazine

Maak nu kennis met het enige tijdschrift over het weer in Nederland. Zes keer per jaar een schitterend nummer met interviews, reportages over weersverschijnselen, historische gebeurtenissen en actueel weer, nieuwe ontwikkelingen in klimaatonderzoeken heel veel mooie foto 's.

De redactie onderhoudt contacten met universiteiten en grote weerinstituten (KNMI, Meteocunsult) en deelt hun kennis met u. Toegankelijk geschreven en met duidelijke illustraties en prachtige foto's. Er is ondermeer aandacht voor weerfenomenen, instrumenten en seizoensoverzichten. Daarnaast vindt u in ieder nummer de mooiste ingezonden weerfoto’s, leuke weetjes en het ruimteweer.

Voor wie Het Weer Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €9,99. Met tot 58% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Het Weer Magazine. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Het Weer Magazine

Met een proefabonnement op Het Weer Magazine maakt u voordelig kennis met dit fijne magazine. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een Het Weer Magazine proefabonnement voor €9,99.

Het Weer Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een Het Weer Magazine abonnement cadeau te geven. Voor €9,99 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die Het Weer Magazine met plezier zal lezen? Geef Het Weer Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 58% goedkoper dan het tijdschrift los kopen
  • 5x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Het Weer Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.