NRC abonnementen

Kies voor een NRC abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Deze krant staat synoniem voor kwaliteitsjournalistiek. Geen sensationele verhalen, maar de feiten, toegelicht op basis van onderzoek en verwoord door betrokken en professionele journalisten en redacteuren. Het dagblad dat u dagelijks informeert over het nieuws, de achtergronden en implicaties. 24/7. Op papier en online.


€9,92 13,62per week
1 jaar compleet
37% korting

€9,92 13,62per week
2 jaar compleet
37% korting

€9,92 13,62per week
3 jaar compleet
37% korting

Weekend

Bij een NRC Weekend abonnement is inbegrepen:

doordeweeks de krant digitaal
de zaterdagkrant met bijlagen op papier en digitaal
24/7 onbeperkte toegang tot nrc.nl

€3,30 7,85per week
1 jaar weekend
58% korting

€3,30 7,85per week
2 jaar weekend
58% korting

€3,30 7,85per week
3 jaar weekend
58% korting

Digitaal

Bij een NRC Digitaal Plus abonnement is inbegrepen:

doordeweeks de krant digitaal
de zaterdagkrant met bijlagen digitaal
24/7 onbeperkte toegang tot nrc.nl

€2,50 6,69per week
1 jaar digitaal plus
63% korting

€2,50 6,69per week
2 jaar digitaal plus
63% korting

€2,50 6,69per week
3 jaar digitaal plus
63% korting

Laatste reviews

Over NRC

Al meer dan 50 jaar bedient het NRC een trouwe, hoogopgeleide lezer met uitstekende journalistiek. Het NRC stelt haar lezer in staat een eigen mening te vormen over belangrijke ontwikkelingen en gebeurtenissen. Onafhankelijk en betrouwbaar worden alle relevante feiten op tafel gelegd en voorzien van samenhang.

Als weinig andere kranten hecht het NRC aan haar eigen buitenlandcorrespondenten. Buitenlands nieuws wordt niet zonder meer 1-op-1 overgenomen van buitenlandse bronnen, maar zelf onderzocht en belicht vanuit een Nederlands perspectief en met Hollandse nuchterheid.

Kortom, als u durft te denken, kies dan voor een NRC abonnement.

Meer dan een nieuwskrant

Een NRC abonnement brengt natuurlijk het politieke en economisch nieuws. In prachtige bijlagen en katernen wordt echter ook veel aandacht besteed aan sport, wetenschap en vooral cultuur.

Dit ziet u ook terug in de zaterdagkrant van NRC. Deze dikke weekendkrant staat vol met actualiteit, achtergronden en duiding in extra katernen, zoals Opinie & Debat en Economie. Terwijl u in de katernen Carrière, Wetenschap en Leven leest u over dagelijkse zaken en onderwerpen die het nieuws niet halen.

NRC abonnementhouders die in Amsterdam of Rotterdam wonen, ontvang daarbovenop nog een speciale bijlage over hun stad. Een unieke toevoeging onder kwaliteitskranten.

Kies uw NRC abonnement

Het compleet abonnement NRC brengt u 6 dagen per week de papieren krant in de bus en 24/7 toegang tot alle digitale uitgaven. Tevens krijgt u toegang tot honderdduizenden artikelen in het digitale NRC Archief. Een compleet NRC abonnement geeft u alles wat NRC te bieden heeft.

Als het u echter alleen gaat om het verslaggeving en/of geen behoefte meer heeft aan papier, dan is een NRC digitaal abonnement een meer voordelige en duurzame keuze. U heeft hiermee onbeperkte toegang tot de digitale producten van het NRC via uw PC, tablet en smartphone.

En als u, zoals velen, het nog wel fijn vinden om de NRC weekendeditie op papier te ontvangen, dan is er voor u het NRC weekend abonnement. Met alle digitale producten en de uitgebreide zaterdagkrant met alle katernen op papier. Heerlijk voor het weekend.

NRC proefabonnement

Helaas biedt de uitgever geen vrijblijvende aanbiedingen. U vindt nergens een proefabonnement NRC. Als u echter al bekend bent de kwaliteit van de krant, dan bespaart u meer met een van de NRC abonnementen op deze pagina. Met meer dan 50% korting op een gewoon jaarabonnement.

De voordelen van een NRC abonnement

  • Dagelijkse bekroonde journalistiek in de bus en/of de mailbox
  • Geen advertenties in online artikelen
  • Alle edities digitaal en naar wens op papier
  • De uitgebreide zaterdagkrant met extra katernen
  • Veel voordeliger dan in de winkel

NRC Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van NRC. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over NRC klantenservice