Stijlvol Wonen abonnementen

Kies voor een Stijlvol Wonen abonnement met tot 47% korting op de winkelprijs. In dit tijdloze woontijdschrift wordt u meegenomen op inspirerende rondleidingen in de mooiste huizen in binnen- en buitenland. En u krijgt praktische tips en adviezen voor uw eigen leefomgeving.


€11,99 22,50
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
47% korting

Laatste reviews

 • Yolanda

Ik vind het een fijn blad, steeds weer nieuwe huizen met verschillende inrichtingen. Om weer leuke ideeën op te doen.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Inge

Voor mij is Stijlvol Wonen echt een inspitrerend kadootje!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over Stijlvol Wonen

Een Stijlvol Wonen abonnement brengt u het dikste woontijdschrift in de bus en uw inbox. Stijlvol Wonen is voor alle liefhebbers van mooie, tijdloze woonstijl. In ieder nummer van dit luxueuze woontijdschrift vindt u de laatste woontrends, slimme woonoplossingen en exclusieve interieurreportages.

Daarnaast brengt de redactie van Stijlvol Wonen u reisverslagen van citytrips en tips voor mooie logeeradressen in binnen- en buitenland. En tot slot doet u nog meer inspiratie op in de uitgebreide interviews met professionele stylisten.

Een Stijlvol Wonen abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Stijlvol Wonen wil proberen is er al een abonnement vanaf €11,99. En u profiteert van tot 47% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Stijlvol Wonen. En kies het abonnement dat bij u past.

Stijlvol Wonen verschijnt 8x per jaar.

digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Stijlvol Wonen? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Stijlvol Wonen digitaal lezen.

U kunt Stijlvol Wonen ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u eenmaal uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Zodra u dit afgerond, leest u alle edities van Stijlvol Wonen ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u in de app heeft bewaard, zijn offline te lezen. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

vrijblijvend kennismaken

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Stijlvol Wonen proefabonnement. En probeer dit bijzondere tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Stijlvol Wonen proefabonnement voor €11,99.

voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 47% korting op de losse verkoopprijs
 • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
 • 8x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Stijlvol Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.