Stijlvol Wonen abonnementen

Kies voor een Stijlvol Wonen abonnement met tot 47% korting op de winkelprijs. In dit tijdloze woontijdschrift wordt u meegenomen op inspirerende rondleidingen in de mooiste huizen in binnen- en buitenland. En u krijgt praktische tips en adviezen voor uw eigen leefomgeving.


€11,99 22,50
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
47% korting

Laatste reviews

 • Yolanda

Ik vind het een fijn blad, steeds weer nieuwe huizen met verschillende inrichtingen. Om weer leuke ideeën op te doen.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Inge

Voor mij is Stijlvol Wonen echt een inspitrerend kadootje!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over Stijlvol Wonen

Een Stijlvol Wonen abonnement brengt u het dikste woontijdschrift in de bus en uw inbox. Stijlvol Wonen is voor alle liefhebbers van mooie, tijdloze woonstijl. In ieder nummer van dit luxueuze woontijdschrift vindt u de laatste woontrends, slimme woonoplossingen en exclusieve interieurreportages.

Daarnaast brengt de redactie van Stijlvol Wonen u reisverslagen van citytrips en tips voor mooie logeeradressen in binnen- en buitenland. En tot slot doet u nog meer inspiratie op in de uitgebreide interviews met professionele stylisten.

Hoeveel kost een abonnement op Stijlvol Wonen? Voor wie Stijlvol Wonen wil proberen is er al een abonnement vanaf €11,99. En u profiteert van tot 47% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Stijlvol Wonen. En kies het abonnement dat bij u past.

Stijlvol Wonen verschijnt 8x per jaar.

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Met een abonnement op Stijlvol Wonen ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U kunt Stijlvol Wonen ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Stijlvol Wonen ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u hierna opnieuw lezen zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met Stijlvol Wonen

Wilt u Stijlvol Wonen eerst zelf ervaren alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Stijlvol Wonen proefabonnement voor €11,99.

Voordelen van een abonnement

 • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
 • 8x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
 • Bespaar tot 47% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Stijlvol Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.