Stijlvol Wonen

Kies voor een Stijlvol Wonen abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. Ontdek een wereld van elegantie en inspiratie met Stijlvol Wonen – uw gids voor een chic en harmonieus interieur vol luxe en stijl.

Aanbiedingen

Stijlvol Wonen abonnement

Inspiratie voor een chic interieur

Stijlvol Wonen is hét tijdschrift voor iedereen die houdt van elegantie, klasse en een vleugje luxe in huis. Dit woonblad biedt een schat aan inspiratie en ideeën voor het creëren van een stijlvolle en warme leefomgeving. Of u nu uw bestaande interieur wilt vernieuwen of helemaal opnieuw wilt beginnen, Stijlvol Wonen helpt u op weg met praktische tips, prachtige foto's en diepgaande artikelen over de laatste interieurtrends.

Een bron van inspiratie

Elke editie van Stijlvol Wonen staat boordevol inspirerende voorbeelden van zowel klassieke als moderne interieurs. Van verfijnde kleurenschema's en hoogwaardige materialen tot unieke meubelstukken en accessoires, het tijdschrift laat zien hoe u een harmonieuze en elegante sfeer in uw huis kunt creëren. Met reportages over de mooiste huizen en interviews met bekende ontwerpers, biedt Stijlvol Wonen een kijkje in de wereld van exclusief wonen.

Praktische tips en advies

Naast visuele inspiratie biedt Stijlvol Wonen ook tal van praktische tips en adviezen. Denk aan gidsen voor het kiezen van de juiste verlichting, het creëren van meer ruimte en het combineren van verschillende stijlen. Het woonmagazine gaat dieper in op de details die een huis bijzonder maken, zoals de juiste stoffering, kunstwerken en decoratieve objecten. U vindt er ook aanbevelingen voor de beste winkels en merken, zodat u precies weet waar u moet zijn voor die perfecte finishing touch.

De nieuwste trends

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends in interieurdesign met Stijlvol Wonen. Elke uitgave brengt u de laatste ontwikkelingen op het gebied van meubels, kleuren, stoffen en meer. Of het nu gaat om de nieuwste Scandinavische invloeden, industriële stijlen of eclectische mixen, u vindt het allemaal in dit veelzijdige woonblad.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende interieurreportages
  • Tips van topontwerpers
  • Trendanalyse en toekomstvoorspellingen
  • Advies over kleur- en materiaalgebruik
  • Exclusieve shoppingtips

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Stijlvol Wonen? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Stijlvol Wonen ook digitaal lezen.

U kunt Stijlvol Wonen tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Stijlvol Wonen ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u alle edities van Stijlvol Wonen ook altijd via Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde edities kunt u hierna inzien zonder internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 9x per jaar als eerste Stijlvol Wonen op de mat
  • Profiteer van tot 53% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op Stijlvol Wonen?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €4,50 per maand. Met tot 53% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor Stijlvol Wonen. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Stijlvol Wonen abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een bestelling via deze website? En na 2 weken geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Stijlvol Wonen? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit o.a. bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Stijlvol Wonen abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,50 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Stijlvol Wonen heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Met een abonnement op Stijlvol Wonen heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Stijlvol Wonen verschijnt 9 keer per jaar.

Stijlvol Wonen komt uit op 15-02, 28-03, 09-05, 20-06, 22-08, 03-10, 14-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het tijdschrift iets eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Stijlvol Wonen. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Stijlvol Wonen, neemt u contact op met de klantenservice van Stijlvol Wonen. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Stijlvol Wonen

" Ik vind het een fijn blad, steeds weer nieuwe huizen met verschillende inrichtingen. Om weer leuke ideeën op te doen. "

" Voor mij is Stijlvol Wonen echt een inspitrerend kadootje! "