Stijlvol Wonen abonnementen

Kies voor een Stijlvol Wonen abonnement met tot 71% korting op de winkelprijs. In dit tijdloze woontijdschrift wordt u meegenomen op inspirerende rondleidingen in de mooiste huizen in binnen- en buitenland. En u krijgt praktische tips en adviezen voor uw eigen leefomgeving.


€9,00 31,50
3 nummers Stopt automatisch
71% korting

€6,00 9,40per nummer
1 jaar
36% korting

€5,51 9,40per nummer
2 jaar
41% korting

€4,95 9,40per nummer
3 jaar
47% korting

Laatste reviews

 • Yolanda

Ik vind het een fijn blad, steeds weer nieuwe huizen met verschillende inrichtingen. Om weer leuke ideeën op te doen.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Inge

Voor mij is Stijlvol Wonen echt een inspitrerend kadootje!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over Stijlvol Wonen

Een Stijlvol Wonen abonnement brengt u het dikste woontijdschrift in de bus en uw inbox. Stijlvol Wonen is voor alle liefhebbers van mooie, tijdloze woonstijl. In ieder nummer van dit luxueuze woontijdschrift vindt u de laatste woontrends, slimme woonoplossingen en exclusieve interieurreportages.

Daarnaast brengt de redactie van Stijlvol Wonen u reisverslagen van citytrips en tips voor mooie logeeradressen in binnen- en buitenland. En u doet nog meer inspiratie op in de uitgebreide interviews met professionele stylisten.

Voor wie Stijlvol Wonen wil proberen is er al een aanbieding vanaf €4,95 per nummer. Met tot 71% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Stijlvol Wonen. En profiteer van dit voordeel.

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Met een abonnement op Stijlvol Wonen ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Stijlvol Wonen tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna volgt u de instructies activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u alle nummers van Stijlvol Wonen eenvoudig via de app. Om eerder gedownloade edities in te zien heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze weer verwijderd.

Vrijblijvend kennismaken met Stijlvol Wonen

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Stijlvol Wonen proefabonnement. En beoordeel dit fijne magazine zelf. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een Stijlvol Wonen proefabonnement voor €9,00.

Voordelen van een abonnement

 • 9x per jaar Stijlvol Wonen vanzelf thuis bezorgd
 • Bespaar tot 71% op de winkelprijs
 • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Stijlvol Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.