Scandinavian Living abonnementen

Kies voor een Scandinavian Living abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Hét Nederlandstalige woonmagazine over design, architectuur, interieur en lifestyle, volgens Scandinavisch recept. Tweemaandelijks brengt dit unieke magazine inspirerende verhalen en praktische tips voor een Scandinavische levensstijl, gewoon hier in Nederland. U kunt ook een Scandinavian Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

Laatste reviews

 • A.D
Inspirerend

Dit blad is een goed alternatief tussen andere wonen- magazines. Het is inspirerend, uniek en mooi vorm gegeven. Wel draait dit blad voor een groot gedeelte om producten i.p.v. ruimtes en huizen. Dat vind ik jammer.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • Jean
Mooi. Gebruikt voor onze vakantiewoning.

Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Virginia
Mooi tijdschrift

maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een aantal ideeen uitgehaald voor ons eigen huis (ook om dingen weg te doen) en we wonen nu nog fijner.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Weinig verrassend

Over Scandinavian Living

Onze smaak kent heel veel Scandinavische invloeden. En deze komen ook zeker terug in ons interieur. En daarom is er nu een magazine dat enkel en alleen gaat over het Scandinavische wonen en leven: Scandinavian Living by Bo Bedre.

Dit nieuwe woonmagazine gaat verder waar het gaat om Scandinavische wooninspiratie. In het bijna 200-pagina tellende magazine staan iedere 2 maanden de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Maar ook heerlijke recepten. Prachtige hotspots. En fantastische styling tips.

Kortom, houdt u ook van de Scandinavische stijl? Neem dan een nu abonnement op Scandinavian Living.

Scandinavian Living heeft hiervoor een app. In deze app leest u de digitale edities. Wat zijn de kosten van een abonnement op Scandinavian Living? Voor wie wil kennismaken met Scandinavian Living is er al een abonnement vanaf €18,95. En tot 38% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Scandinavian Living. En pak dit voordeel.

Scandinavian Living verschijnt 10x per jaar.

Scandinavian Living digitaal lezen

Met een abonnement op Scandinavian Living ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Om het magazine online te lezen download u de Scandinavian Living app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere plekken waar internet minder goed of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Scandinavian Living

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Scandinavian Living proefabonnement. En beoordeel dit fijne tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Een Scandinavian Living proefabonnement is er al voor €18,95.

Scandinavian Living cadeau geven

Kent u iemand die Scandinavian Living met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €18,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verrassen? Geef een Scandinavian Living abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 38% op de prijs in de winkel
 • Geef een abonnement cadeau vanaf €18,95
 • 10x per jaar Scandinavian Living thuis bezorgd
 • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Scandinavian Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.