Scandinavian Living abonnementen

Kies voor een Scandinavian Living abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Hét Nederlandstalige woonmagazine over design, architectuur, interieur en lifestyle, volgens Scandinavisch recept. Tweemaandelijks brengt dit unieke magazine inspirerende verhalen en praktische tips voor een Scandinavische levensstijl, gewoon hier in Nederland. U kunt ook een Scandinavian Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€14,95 23,97
3 nummers Feestmaand aanbieding!
38% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€14,95 23,97
3 nummers Feestmaand aanbieding!
38% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

Laatste reviews

 • A.D
Inspirerend

Dit blad is een goed alternatief tussen andere wonen- magazines. Het is inspirerend, uniek en mooi vorm gegeven. Wel draait dit blad voor een groot gedeelte om producten i.p.v. ruimtes en huizen. Dat vind ik jammer.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • Jean
Mooi. Gebruikt voor onze vakantiewoning.

Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Virginia
Mooi tijdschrift

maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een aantal ideeen uitgehaald voor ons eigen huis (ook om dingen weg te doen) en we wonen nu nog fijner.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Weinig verrassend

Over Scandinavian Living

Onze smaak kent heel veel Scandinavische invloeden. En deze komen ook zeker terug in ons interieur. En daarom is er nu een magazine dat enkel en alleen gaat over het Scandinavische wonen en leven: Scandinavian Living by Bo Bedre.

Dit nieuwe woonmagazine gaat verder waar het gaat om Scandinavische wooninspiratie. In het bijna 200-pagina tellende magazine staan iedere 2 maanden de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Maar ook heerlijke recepten. Prachtige hotspots. En fantastische styling tips.

Kortom, houdt u ook van de Scandinavische stijl? Neem dan een nu abonnement op Scandinavian Living.

Een Scandinavian Living abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Scandinavian Living wil proberen is er al een abonnement vanaf €14,95. U profiteert van tot 38% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Scandinavian Living aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Scandinavian Living digitaal lezen

Bent u abonnee van Scandinavian Living? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Scandinavian Living ook digitaal lezen. Scandinavian Living biedt u een app waarin u de digitale editie leest. Download de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of duur is.

Scandinavian Living cadeau geven

U kunt een Scandinavian Living abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €14,95. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Scandinavian Living zal genieten? Geef een Scandinavian Living abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
 • Een abonnement is tot 38% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €14,95)
 • 10x per jaar Scandinavian Living thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Scandinavian Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.