Scandinavian Living

Kies voor een Scandinavian Living abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Hét Nederlandstalige woonmagazine over design, architectuur, interieur en lifestyle, volgens Scandinavisch recept. Tweemaandelijks brengt dit unieke magazine inspirerende verhalen en praktische tips voor een Scandinavische levensstijl, gewoon hier in Nederland.

Scandinavian Living abonnement

Onze smaak kent heel veel Scandinavische invloeden. En deze komen ook zeker terug in ons interieur. En daarom is er nu een magazine dat enkel en alleen gaat over het Scandinavische wonen en leven: Scandinavian Living by Bo Bedre.

Dit nieuwe woonmagazine gaat verder waar het gaat om Scandinavische wooninspiratie. In het bijna 200-pagina tellende magazine staan iedere 2 maanden de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Maar ook heerlijke recepten. Prachtige hotspots. En fantastische styling tips.

Kortom, houdt u ook van de Scandinavische stijl? Neem dan een nu abonnement op Scandinavian Living.

Een Scandinavian Living abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Scandinavian Living wil proberen is er al een abonnement vanaf €14,95. U profiteert van tot 38% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Scandinavian Living aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Scandinavian Living digitaal lezen

Bent u abonnee van Scandinavian Living? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Scandinavian Living ook digitaal lezen. Scandinavian Living biedt u een app waarin u de digitale editie leest. Download de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of duur is.

Scandinavian Living cadeau geven

U kunt een Scandinavian Living abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €14,95. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Scandinavian Living zal genieten? Geef een Scandinavian Living abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Een abonnement is tot 38% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €14,95)
  • 10x per jaar Scandinavian Living thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Scandinavian Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Scandinavian Living is verkrijgbaar vanaf €14,95. En een cadeauabonnement vanaf €14,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Scandinavian Living abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Scandinavian Living abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor Scandinavian Living cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Scandinavian Living cadeauabonnement voor €14,95.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Scandinavian Living betaalt u €26,95. Hiervoor ontvangt u 10 keer Scandinavian Living gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als Scandinavian Living abonnee heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Scandinavian Living komt 10 keer per jaar uit.

Als u Scandinavian Living voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Scandinavian Living. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Scandinavian Living. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Scandinavian Living, neemt u contact op met de klantenservice van Scandinavian Living. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Scandinavian Living

" Dit blad is een goed alternatief tussen andere wonen- magazines. Het is inspirerend, uniek en mooi vorm gegeven. Wel draait dit blad voor een groot gedeelte om producten ... "

" Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig. "

" maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een ... "