Scandinavian Living abonnementen

Kies voor een Scandinavian Living abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Hét Nederlandstalige woonmagazine over design, architectuur, interieur en lifestyle, volgens Scandinavisch recept. Tweemaandelijks brengt dit unieke magazine inspirerende verhalen en praktische tips voor een Scandinavische levensstijl, gewoon hier in Nederland. U kunt ook een Scandinavian Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 23,90
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
38% korting

€34,95 47,70
1 jaar (6 nrs.)
27% korting

€69,95 95,40
2 jaar (12 nrs.)
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 23,90
6 maanden (3 nrs.)
38% korting

€34,95 47,70
1 jaar (6 nrs.)
27% korting

€69,95 95,40
2 jaar (12 nrs.)
27% korting

Laatste reviews

 • A.D
Inspirerend

Dit blad is een goed alternatief tussen andere wonen- magazines. Het is inspirerend, uniek en mooi vorm gegeven. Wel draait dit blad voor een groot gedeelte om producten i.p.v. ruimtes en huizen. Dat vind ik jammer.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • Jean
Mooi. Gebruikt voor onze vakantiewoning.

Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Virginia
Mooi tijdschrift

maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een aantal ideeen uitgehaald voor ons eigen huis (ook om dingen weg te doen) en we wonen nu nog fijner.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Weinig verrassend

Over Scandinavian Living

Onze smaak kent heel veel Scandinavische invloeden. En deze komen ook zeker terug in ons interieur. En daarom is er nu een magazine dat enkel en alleen gaat over het Scandinavische wonen en leven: Scandinavian Living by Bo Bedre.

Dit nieuwe woonmagazine gaat verder waar het gaat om Scandinavische wooninspiratie. In het bijna 200-pagina tellende magazine staan iedere 2 maanden de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Maar ook heerlijke recepten. Prachtige hotspots. En fantastische styling tips.

Kortom, houdt u ook van de Scandinavische stijl? Neem dan een nu abonnement op Scandinavian Living.

Proefabonnement Scandinavian Living

Wilt u eerst nader kennis maken met dit nieuwe tijdschrift? Kies dan voor Scandinavian Living proefabonnement. U herkent de proefabonnementen door de vermelding 'stopt automatisch' bij de aanbieding.

Scandinavian Living is ook heel leuk om te geven. Net als bij een proefabonnement stopt de bezorging bij een Scandinavian Living cadeauabonnement vanzelf.

Scandinavian Living cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen wordt het abonnement automatisch beëindigd zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die houdt van Zweeds design en een ditto levensstijl, verrassen? Geef een Scandinavian Living abonnement cadeau.

Voordelen abonnement Scandinavian Living

 • 6x per jaar Scandinavian Living als eerste in huis
 • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
 • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel

Scandinavian Living Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Scandinavian Living. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Scandinavian Living klantenservice