Happy in Shape

Kies voor een Happy in Shape abonnement. In dit tijdschrift leest u alles over fit worden en fit blijven. Tegelijkertijd is het een heerlijk glossy magazine.

Happy in Shape abonnement

Het "feelgood" magazine Happy in Shape wordt samengesteld voor vrouwen die zich lekker willen voelen en van het leven genieten. Happy in Shape gaat over meer dan voeding en beweging. Ook onderwerpen als psychologie, mode, carrière en relatie komen aan de orde. Allemaal praktisch en positief.

Vier keer per jaar biedt Happy in Shape het laatste op het gebied van gezond eten, bewegen en fysieke en mentale fitheid. Dit verpakt in een prachtige glossy.

Voor wie Happy in Shape wil proberen is er al een aanbieding vanaf €20,97. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Happy in Shape. En kies uw abonnement.

Happy in Shape digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Happy in Shape? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Happy in Shape ook digitaal lezen.

U kunt Happy in Shape tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met uw abonnementsnummer koppelt hierna u uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u vanaf dat moment alle nummers van Happy in Shape ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app heeft bekeken, blijven offline in te zien.

Happy in Shape cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Happy in Shape? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €20,97. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid gewoon verblijden? Geef een abonnement op Happy in Shape cadeau.

  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €20,97)
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Happy in Shape op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Happy in Shape abonnement is verkrijgbaar vanaf €20,97. En een cadeauabonnement vanaf €20,97. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Happy in Shape heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Happy in Shape abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Happy in Shape te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Happy in Shape cadeauabonnement voor €20,97.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Happy in Shape betaalt u €41,94. Voor dit bedrag ontvangt u Happy in Shape 6 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Happy in Shape heeft u altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Happy in Shape verschijnt 6 keer per jaar.

Als u Happy in Shape voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Happy in Shape. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Happy in Shape. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Happy in Shape, neemt u contact op met de klantenservice van Happy in Shape. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Happy in Shape

" Ik ben altijd weer blij als de happy in shape bezorgd is. Even me-time met mooie artikelen, leuke tips, mooie foto's en inspiraties voor mode, accessoires, workouts en ... "

" Een gezellig blad wat je voor de ontspanning leest. Ook dat er BN ers aan woord komen vind ik leuk. Een kijkje nemen hoe zij leven. "

" Het blad is meer van hetzelfde wat overal op internet te vinden is. Bij het bestellen van een boek aangegeven dat ik geen doorlopend abonnement wilde. Toch geld ... "

" Leuke artikelen, up to date info. "

" Ik ben vanaf begin lid en ik vind het nog steeds een leuk blad leuk om 's avonds door te lezen of iets op te zoeken. heel veel informatie. "

" Schitterend blad om te lezen.staat vol tips wat befreft voeding.. sporten.. beauty.. klein stukje mode. Het blad geeft je veel energie om sportief te blijven... en wat ... "

" Leuk blad, soms met eyeopeners en nieuwtjes. "

" Leuke om op de hoogte te blijven en aandacht te geven aan gezonde voeding. "