Runners World abonnementen

Kies voor een Runners World abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het meest populaire magazine onder joggers en hardlopers brengt u maandelijks het laatste nieuws op het gebied van hardlopen. Met exclusieve interviews, trainingsschema's, tips over voeding en techniek, en alles over de voorbereiding voor en uitslagen van wedstrijden. Loopt u regelmatig? Dan is dit tijdschrift voor u. U kunt ook een Runners World abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 35,94
6 maanden (6 nrs.)
17% korting

€49,99 65,89
1 jaar (11 nrs.)
24% korting

€79,99 131,78
2 jaar (22 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Runners World cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

€25,00
5 maanden (4 nrs.)
 

€50,00 53,91
10 maanden (9 nrs.)
7% korting

Laatste reviews

 • Jeanette

Heel fijn blad. Staan handige tips in en ik word er enthousiast van en krijg daardoor altijd weer zin om te lopen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Joost Slagter

Runners world blijft mij de inspiratie en motivatie geven om te gaan lopen. Soms zit ik in een rennersdip. Als RW dan weer op de mat valt, en ik zie de mooie foto's en lees de interessante artikels. Dan krijg ik spontaan weer zin om een marathon te lopen. Ga zo door jomgens.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Zowie

ik heb runners world aan een vriendin gegeven omdat zij veel hardloopt en ik ook en ik hem daarna weer kan lezen :)

 • L639

Runners world is een leuk blad voor fanatieke hardlopers.

 • do van drunen

gezien het groeiende leger actieve hardlopers van 50 en 60 plus pleit ik ervoor meer aandacht te geven aan deze doelgroep. Specifiek mbt dalende prestaties, trager herstel maar ook de noodzaak om juist NU te blijven bewegen na een vaak intensief arbeids verleden. Ik ervaar zelf de terugval als net 65 geworden hardloper die al 30+ jaar loopt en uw blad trouw leest.

 • M Pol

Leuke afwisselende praktische onderwerpen. Levert goede bijdragen aan de hardloopkriebels.

 • MH

Ik heb niet altijd zin om te rennen. En 'raak' er ook geregeld 'uit'. En dan is Runnners World wel een goeie om je weer warm te maken en te motiveren. Zeker met dit weer...

Over Runners World

Word nu abonnee op Runners World, hét meest gelezen magazine op het gebied van hardlopen. Elke maand staat het tijdschrift boordevol met informatie over de loopsport met onder andere: reportages, interviews, uitslagen en tips over voeding, training en het voorkomen van blessures.

Met uw abonneenummer profiteert u ook van exclusieve kortingen in de webshop van Runner's World. In deze shop vindt u alles voor nog meer loopplezier en succes.

Runners World digitaal lezen

Met een Runners World abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Runners World abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Runners World

Met een Runners World proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit tijdschrift voor de serieuze en recreatieve loper. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Runners World cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u uw loopmaatje of een andere jogger verrassen? Geef een Runners World abonnement cadeau.

Voordelen Runners World proefabonnement

 • De nieuwe Runners World altijd als eerste in huis
 • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
 • Exclusief abonneevoordeel
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Runner's World Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Runners World. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Runners World klantenservice