Runners World

Kies voor een Runners World abonnement met tot 41% korting op de winkelprijs. Runners World biedt inspirerende verhalen, trainingstips en recensies van hardloopuitrusting voor hardlopers van elk niveau.

Aanbiedingen

Runners World abonnement

Runners World is hét tijdschrift voor hardlopers van alle niveaus. Of u nu een beginnende jogger bent of een doorgewinterde marathonloper, Runners World biedt waardevolle informatie, inspirerende verhalen en nuttige tips om uw hardloopervaring te verbeteren. Dit tijdschrift is een onmisbare bron van motivatie en advies voor iedereen die houdt van hardlopen.

Inspirerende verhalen en interviews

Elke editie van Runners World staat vol met inspirerende verhalen van hardlopers van over de hele wereld. Van amateurs die hun eerste 5 kilometer hebben voltooid tot elite atleten die wereldrecords breken. Deze verhalen bieden niet alleen motivatie, maar ook een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Bovendien bevatten de interviews met topatleten en trainers waardevolle inzichten en adviezen die u kunt toepassen in uw eigen training.

Trainingstips en schema's

Runners World biedt uitgebreide trainingstips en schema's die speciaal zijn ontworpen om u te helpen uw hardloopdoelen te bereiken. Of u nu traint voor een lokale 10 kilometer, een halve marathon of zelfs een volledige marathon, dit tijdschrift heeft een geschikt schema voor u. Daarnaast vindt u gedetailleerde artikelen over blessurepreventie, herstelstrategieën en voedingstips om uw prestaties te optimaliseren.

Recensies van hardloopuitrusting

Een belangrijk onderdeel van Runners World zijn de uitgebreide recensies van hardloopuitrusting. Van de nieuwste hardloopschoenen tot geavanceerde fitnessgadgets en sportkleding, u krijgt een deskundige beoordeling van de beste producten op de markt. Deze recensies helpen u weloverwogen keuzes te maken en uw hardloopervaring te verbeteren met de juiste uitrusting.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende verhalen van hardlopers
  • Interviews met topatleten en trainers
  • Trainingstips en schema's
  • Voeding en herstelstrategieën
  • Recensies van hardloopuitrusting
  • Informatie over hardloopevenementen

Runners World digitaal lezen

Met een abonnement op Runners World ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U kunt Runners World ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Hierna volgt u de instructies activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle edities van Runners World ook altijd via de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u hierna inzien zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 41% voordeliger dan het magazine los kopen
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 11x per jaar Runners World automatisch thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Runners World?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €34,99. Een jaarabonnement op Runners World kost €54,99. En u geniet tot 41% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Runners World. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Runners World abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een bestelling? En na 14 dagen nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement op Runners World? Neem contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen met betrekking tot betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Runners World is verkrijgbaar vanaf €34,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Runners World abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Runners World kost €54,99. Hiervoor ontvangt u Runners World 11 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Runners World abonnement heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Runners World komt 11 keer per jaar uit.

Runners World verschijnt op 08-02, 14-03, 18-04, 23-05, 27-06, 08-08, 12-09, 17-10, 28-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift iets eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Runners World. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Runners World, neemt u contact op met de klantenservice van Runners World. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Runners World

" De artikelen hebben een divers aanbod en zijn allemaal in zekere mate interessant. Het blijft boeiend om te lezen hoe andere lopers omgaan met alles rondom hun hobby en ... "

" Heel fijn blad. Staan handige tips in en ik word er enthousiast van en krijg daardoor altijd weer zin om te lopen. "

" Runners world blijft mij de inspiratie en motivatie geven om te gaan lopen. Soms zit ik in een rennersdip. Als RW dan weer op de mat valt, en ik zie de mooie foto's en ... "

" ik heb runners world aan een vriendin gegeven omdat zij veel hardloopt en ik ook en ik hem daarna weer kan lezen :) "

" Runners world is een leuk blad voor fanatieke hardlopers. "

" gezien het groeiende leger actieve hardlopers van 50 en 60 plus pleit ik ervoor meer aandacht te geven aan deze doelgroep. Specifiek mbt dalende prestaties, trager ... "

" Leuke afwisselende praktische onderwerpen. Levert goede bijdragen aan de hardloopkriebels. "

" Ik heb niet altijd zin om te rennen. En 'raak' er ook geregeld 'uit'. En dan is Runnners World wel een goeie om je weer warm te maken en te motiveren. Zeker met dit ... "