gezondNU

gezondNU magazine biedt u praktische tips en deskundig advies voor een gezond en gelukkig leven. Ontdek alles over voeding, beweging, mentale gezondheid en natuurlijke remedies. Of u nu uw algehele welzijn wilt verbeteren of specifieke gezondheidsvragen heeft, gezondNU helpt u op weg.

Met elke editie van gezondNU magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste gezondheidstrends en krijgt u waardevolle inzichten van experts. Laat u inspireren door verhalen van mensen die gezondere keuzes maken en leer hoe u zelf ook kunt stralen van gezondheid.

gezondNU abonnement

Uw gids naar een gezonder leven

GezondNU is het ultieme lifestylemagazine voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid, welzijn en een bewuste levensstijl. Het tijdschrift biedt een schat aan informatie, praktische tips en inspirerende verhalen die u helpen om uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste gezondheidsnieuwtjes, effectieve oefeningen of gezonde recepten, GezondNU heeft het allemaal.

Informatieve en inspirerende inhoud

Elke uitgave van GezondNU staat boordevol informatieve artikelen geschreven door experts op het gebied van gezondheid en welzijn. Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en fitness tot diepgaande interviews met gezondheidsprofessionals, dit magazine biedt een uitgebreide kijk op wat het betekent om gezond te leven. Bovendien vindt u inspirerende verhalen van mensen die hun gezondheid drastisch hebben verbeterd en hun leven hebben veranderd.

Praktische tips en adviezen

GezondNU biedt talloze tips en adviezen die u direct in uw dagelijkse leven kunt toepassen. Denk aan eenvoudige aanpassingen in uw dieet, nieuwe fitnessroutines of mindfulness-oefeningen die u helpen stress te verminderen. De praktische insteek van het magazine maakt het gemakkelijk om kleine, maar significante veranderingen door te voeren die uw gezondheid en welzijn ten goede komen.

Gezonde recepten en voedingsadviezen

Voeding speelt een cruciale rol in een gezonde levensstijl, en GezondNU begrijpt dat als geen ander. Het magazine biedt een breed scala aan gezonde en heerlijke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn. Of u nu een snelle maaltijd nodig heeft of op zoek bent naar inspiratie voor een uitgebreid diner, GezondNU voorziet u van de nodige culinaire inspiratie. Daarnaast vindt u uitgebreide voedingsadviezen die u helpen om bewuste en gezonde keuzes te maken.

Met in ieder nummer:

  • De nieuwste gezondheidsnieuwtjes
  • Effectieve fitnessroutines
  • Diepgaande interviews met gezondheidsprofessionals
  • Inspirerende verhalen van lezers
  • Gezonde en heerlijke recepten
  • Uitgebreide voedingsadviezen
  • Praktische tips voor een gezond leven

Een gezondNU abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie gezondNU wil proberen is er al een abonnement vanaf €22,50. Met tot 51% korting op de winkelprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor gezondNU. En kies uw abonnement.

gezondNU digitaal lezen

Met een abonnement op gezondNU ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

Vrijblijvend kennismaken met gezondNU

Wilt u gezondNU eerst proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een gezondNU proefabonnement voor €22,50.

gezondNU cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een gezondNU abonnement? Dat kan. Voor €22,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die een gezondNU abonnement zal weten te waarderen? Geef gezondNU cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 51% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van gezondNU op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
gezondNU 6 maanden €22,50 32%
gezondNU 1 jaar €42,50 45%
gezondNU 2 jaar €72,00 51%
Titel Periode Prijs Korting
gezondNU 6 maanden €22,50 32%

Om gezondNU tijdelijk te proberen, is er het proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €22,50.

Een gezondNU abonnement is verkrijgbaar vanaf €22,50. Een proefabonnement voor €22,50. En een cadeauabonnement vanaf €22,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen gezondNU abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een gezondNU abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op gezondNU te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een gezondNU cadeauabonnement voor €22,50.

Een cadeauabonnement stopt altijd vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Als abonnee van gezondNU heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

gezondNU komt 6 keer per jaar uit.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van gezondNU. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op gezondNU, neemt u contact op met de klantenservice van gezondNU. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van gezondNU

" Een inspirerend blad met korte en lange(re) artikelen met betrekking tot gezond leven. "

" Gemakkelijk leesbaar en duidelijke informatie over bepaalde onderwerpen die voor mij op een bepaald moment belangrijk kunnen zijn. Ga zo door. "

" Een mooi blad vele mooie artikelen. Waardevolle informatie. En zeker een blad om lekker te lezen en tips en tics te gebruiken. "

" Leuke artikelen, nieuwe producten. "

" Blad leest heerlijk weg en is een perfecte combinatie tussen informatie en ontspanning. "

" Gezond NU leest altijd lekker weg. Staan ook echt interessante artikelen in. Wel vind ik dat er heel veel pagina's gebruikt worden voor foto's en/of een heel ... "

" Fijn blad, vol goede info. En vol handvatten naar een gezonder leven. "

" Ik heb genoten van het blad,zelf vond ik er veel verschillende onderwerpen in, die mij interesseren "

" Ik lees Gezond Nu heel graag. Het magazine is inspirerend, informatief, interessant- en de artikelen zijn goed geschreven! "

" Het blad geeft goede informatie over ziektes, wat te gebruiken. Ook fijne recepten staan er in en ook nog een goedkope aanbieding! Groetjes Annie. "